Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

tietysti seksistä on kyse

mies kriisin edessä - 13.08.2009 - 14:02

Vaikea kertoa lyhyesti taustatietoa. Parisuhteessa vähän yli 2 v (josta 1 v asuttu yhdessä), perheeseen kuuluu myös avovaimon 2 teinityttöä. Ensimmäiset 6 kk kaikki sujui hyvin ja oli yhtä aurinkoa. Sitten minä torjuin vaimoni halut yhtenä yönä (rakastelu eteisessä ei tuntunut järkevältä kun tytöt olivat kotona ja ovet auki…). Siitä sitten sain kuulla, että "seksielämämme ei tule koskaan olemaan entisellään". Ajattelin että on vain "känniläisen puhetta"… Mutta se muuttui todella ja kuihtui kassaan tähän saakka. Viime vuonna yritin vielä helliä ja tyydytä vaimoani. Hän antoikin minun tehdä kaikenlaista "normaalia", muttei itse ollut enää aktiivinen, ei aloitteentekoja, ei kosketuksia kun minä hyväilin häntä yms. Kerran viime vuonna hän yllätti suuseksillä (oli kai joululahja?).
Kliseemainen kuva (ehkä vähän nurinpäin) on sellainen että hän istuu illat sohvalla ja katsoo telkkaa tai pelaa pelejä joskus aamuyöhön. Kun on sohvalla, hän haluaa olla rauhassa ja kaikenlaiset lähestymisyritykset ovat kiellettyjä. Sitten kun joskus jotain kehittyi sängyssä hän ei voi koskea minua koska "se on sotkuinen touhu" ("touhutipat").
Muutama kerta on yritetty keskustella asiasta, mutta se muuttuu yleensä rumaksi, siis verbaalisti.
Jotenkin mun kiinnostus on tämän vuoden aikana laantunut enkä tee enää aloitteita. Ajatukseni on että parisuhteessa seksi pitäisi lähteä siitä että molemmat haluavat edes ymmärtää toisen seksuaalisuutta, olla kiinnostunut siitä ja mahdollisuuksien mukaan tehdä toisen tyytyväiseksi.
Mutta kun ei tulee vastakaikkua, niin mitä teen? Katsonko aina vaan vierestä kun toinen nukahda hyväilyjen yms. jälkeen (taas se käänteinen klisee) eikä välitä mun tarpeistani? Onko liikkaa pyydetty, että toinen tyydytä mua edes käsillä enemmän kun kerran vuodessa? Tai ettei lukisi anttilan kuvasto kun hyväilen hänet kielellä?
Keskusteluista ei tuntu tulevaan yhtään mitään. Ulkopuolista keskusteluapua hän ei halua. Ja syrjähypyt eivät kuulu mun ajatusmaailmaani. Eli miten moinen solmu pystyy avamaan?
en tiedä oliko tämä nyt kauhean sekava, mutta kirjoittakaa kommentteja. Kiitos.


VASTAUKSET:


Ompas - 13.08.2009 - 15:48

sulla nättinokkanen nainen, jos yhdestä torjutuksi tulemisesta ottaa niin nokkiinsa, että pilaa koko suhteen. Keskustelitteko tuosta tilanteesta silloin aikanaan?

En ymmärrä, miten joku voi yhden tapahtuman takia puolentoistavuoden kostoon. Onko hän muuenkin samanlainen? Jos on, niin miten olet pärjännyt koko tämän ajan tekemättä muita virheitä? Kuulostaa todella hankalalta tyypiltä.

Itse en kyllä kestäisi tuollaista. Jokainen erehtyy ja mokaa joskus ja ei se parisuhde siitä parane, jos sitä tapahtunutta jää hautomaan. Tilanne pitää puida tapahtumien jälkeen ja unohtaa kaunat siihen.


kommenttini - 13.08.2009 - 16:42

asia reilusti nyt pöydälle ja kaikki muutkin, mitä on tullut tässä teidän suhteen aikana.
jos sinusta tuntuu, että et jaksa avoliittoa naisen kanssa, joka ei jaa kanssasi seksielämää, voit sanoa asian rehellisesti myös avovaimollesi. eikö seksin puute ole muuten vaikuttanut suhteeseenne, vai onko se muka pystynyt säilymään normaalina?

voi kuule, kieltäytymiset kuuluvat jokaiseen suhteeseen. aina ei vain huvita tai jaksa ja se pitää vain niellä.

itse olen ollut mieheni kanssa pian 5 vuotta ja kyllä niitä kieltäytymisiä tulee puolin ja toisin aina vähän päästä. itse kieltäydyn useammin ja kun taas itse saan "pakit", niin sattuuhan se. mut jatkettava on ja muistettava, että asioista pitää pystyä puhumaan, aina!


Kiira - 13.08.2009 - 17:13

Mitäs jos vaikka kasvattaisit itsellesi parin ja tekisit ämmälle selväksi että lähdet kävelemään jos kunnioitusta ei ala löytymään.

On ihan oma vika jos huonoon parisuhteeseen jää..


sannuli - 13.08.2009 - 17:27

Mitä jos sillä naisellasi on toinen mies eikä sen takia halua sinua.Toisaalta voihan ne lapsetkin olla hidasteena.


Tiia - 13.08.2009 - 22:56

Nirppanokka.Hän on huomannut hyvän luonteen laatusi ja tykkää kiusata sinua,kun tietää että et niin helposti suutu..siis tyypillistä naisen oikuttelua,siis sellaisen naisen joka nauttii toisen kiusaamisesta.

Näytäpä nyt sille muijalle,että olet mies ja et siedä moista pompottelua.Kun hän huomaa,että otat tiukat otteet ja että hän ei ole ainoa onni maan päällä,niin hänelle tulee hätä käteen ja palaa muija ruotiin.Usko minua tunnen naiset ja tää on juuri yksi tapa kiusata hyväluontoista miestä.


mies kriisin edessä - 14.08.2009 - 07:26

Kiitos teille kommenteista tähän asti. se on oikeasti helpottavaa lukea muiden ajatuksia.

Kyllä epäilyksiä "toisesta" minulla oli vuosi sitten jolloin puhuttiin ja ainakin uskon ettei ole.
Tiian analyysi saattaa osua oikeaan. Näitä "kiusaamisia" aina välillä on. Välillä pienemessä ja välillä isommassa muodossa siten, että välillä aiheuttaa minulle itkua.
Välillä olen epäillyt onko hän sittenkin liian narsistinen. Kritiikkiäkään hän ei siedä millään.
Ja taitaa olla sairaalloisen mustasukkainen, jopa äidilleen, joka erehtyi kehumaan mua, tai toiselle tyttärelle kun meillä on joskus "salaisia juttuja" (esim. suunnittelua mitä kiva kokataan yhdessä viikonloppuna).

Niin, muutenhan tämä suhde on ihan ok, taloudellisesti tasajakoinen yms.

Eli "kokeilenpa" Tiian lähestymistapa :-)


mies kriisin edessä - 14.08.2009 - 07:49

niin... unohdin mainita että "siitä tapauksesta" on kyllä puhuttu. heti silloin kun se tapahtui, ja myöhemminkin, koska minä yritin keskusteluista aina saada selville, mitä on muuttunut ja miksi. Ja mitä voidaan tehdä että saadaan se takaisin mitä kaipaamme (hän sanoi kyllä että kaipaa vanhoja aikoja).

Ehkä jonkun verran meillä on kommunikointiongelmia, kun keskustelut menee aina tietylle raiteille eikä päästään "toimenpiteisiin", eli tehdään parisuhteen eteen jotain. Toisen mielestä siihen liittyy "suorittamista", ja sitä hän vihaa koska sitä on tarpeeksi työelämässä.


Nimetön - 14.08.2009 - 18:59

Vaimokkeesi luottaa liikaa siihen että olet ja pysyt. Hän pitää sinua itsestään selvyytenä.
Oon joskus ollut samanlainen, vetänyt herneen nenään pienestäkin ja kiduttanut toista niin kauan että toisen kärsimys näkyy jo naamasta. Jotenkin pönkittänyt sillä itsetuntoa tai jotain. Liian ylpeä.. Ja tuon anttilan kuvaston kohdalla repesin, perhana, onko mun mies käynyt tämän tänne kirjoittamaan Ehkä ei kuitenkaan Hope So.
No meillä tämä tilanne ratkesi niin että mieheni lopulta jätti minut, opetti kyllä nöyryyttä viimeisen päälle. Palattiin kyllä yhteen myöhemmin, ja suhde on nyt aivan erilainen, siis todella hyvä. Täydellinen molemmin puolin
Vinkkejä en osaa antaa, itse varmaan pelaisin pokeria tuossa tilanteessa, pakkaisin kamat ja olisin häipymässä, luottaisin tietenkin siihen että toinen ruinaisi takaisin "älä lähde" ja voisin sanoa "No ei sitten" <-- Naisen logiikkaa, älä kuuntele!

Mutta vaikea soppa teillä, täytyy myöntää. kun kierre on jo noin pahana, sitä on vaikea avata. Mutta ei varmasti mahdoton.


- - 14.08.2009 - 19:57

Aika kova pää pitää naisella olla, jos yli vuoden miestään pystyy kiduttamaan noin. Itsekin olen ajoittain hankala ja suutun liian helposti, mutten päivää pidempää pysty miehelle kiukuttelemaan . Meillä minä teen useimmin aloitteen ja monesti olen saanut pettyä. Ei kerta eikä toinenkaan vielä, mutta se sattuu jos monesti torjutaan . Keskustelu on ainut keino, jolla näitä solmuja voi ratkaista. Pelkäänpä ettei ne muuten selviä... On sekin nyt ihan sairasta, jos ei seksistä koskaan saa kieltäytyä! Taivuta se naises puhumaan, vaikka rautakangella. "Kiristä" takaisin ja pistä muija puhumaan!


nojaa - 17.08.2009 - 23:16

Minä kyllä ymmärrän tätä ap:n naista.
Ja koska me luemme vain ap:n version alkuperäisestä tapahtumasta, voi olla että emme saa ihan täyttä kuvaa siitä miten torjuminen tapahtui ja millaiset ovat siis vaikutukset olleet.

En usko että enää koskaan pääsette samaan kuin aiemmin, sillä olet rikkonut jotain mitä ei voi enää korjata.
Mutta turha siitä on kumppania syyttää, jos ketään, ja viisainta on vain oppia tapahtuneesta ettei tule toistaneeksi samaa jossain tulevassa suhteessa.

Kiletäytyä saa seksistä mutta kyse onkin siitä että millä lailla


Hoh..hoijaa... - 18.08.2009 - 20:52

Niminerkki "Nojaa" samanlainen nirppanokka ja narsisti kuin ap:n muija.


nojaa - 19.08.2009 - 09:49

voi olla että on tullut opittua nirpaksikin kun on voinut valita eikä ole mihinkään moukkamiehiin tarvinnut tyytyä

Mutta toki toki jos haluaa kiinni pitää miehestä niin ei muuta kuin jalat levälleen aina kun miehen mieli tekee ja unohtaa vaan moukkailut

Miehiä vaan on ihan kivoja ja asiallisiakin ja jopa sellaisia ihaniakin, joten miksi roikkua missään pösilössä ???


VOI ÅLY.... - 19.08.2009 - 19:50

Et ole alkuunkaa "Nojaa" ymmärtänyt ap;n tekstiä.En minäkään rupeaisi naimaan steisen lattialla,kun vaarana on että lapset tulee paikalle.Mutta sinunkaltaisia hullujahan on paljon että nussia pitäis vaikka keskellä katua.Hae hoitoon ittes!


nojaa - 20.08.2009 - 13:17

en toisaalta ole pätkääkään kiinnostunut ap:n kaltaisista miehistä ja heidän mielenliikkeistään, joten
Kukin tavallaan, niinhän se menee

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|