Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

eron jälkeiseen aikaan apuja?

nimetön - 11.08.2009 - 19:44

3 vuotta takana,ylä- ja alamäkiä ollut ja nyt mies jätti luottamuspulan takia(ikinä en ole tuota luottamusta menettänyt teoillani kuitankaan?!). olen useaan otteeseen harkinnut eroa koska tuntuu ettei hän arvosta minua tarpeeksi ja määräilee tekemisiäni.tämän pitäisi siis olla helpotus mutta silti olen aivan maassa ja pelkään tulevaa.muilla kokemuksia tai vinkkejä miten tästä eteenpäin? suurin pelkoni on etten koskaan tule rakastumaan koska hän oli ensimmäinen oikea rakkauteni.


VASTAUKSET:


Voin - 11.08.2009 - 21:09

lohduttaa, sillä olen joskus itse miettinyt ihan samoja asioita. Anna ajan parantaa haavat (se käy nopeammin kuin uskoisitkaan), keskity itseesi, jotta olet siten valmis, kun uusi ihminen astuu elämääsi.

Jos on kerran rakastanut, siihen pystyy uudestaankin! Ja minulla se tunne oli toisella kertaa vielä voimakkaampi,vaikken uskonut sitä mahdolliseksi!


Ei lisättävää! - 12.08.2009 - 16:30

Edellinen haastaa täyttä totta!!!

Kunhan vaan jaksat tuon hankalan alun läpi, niinsieltä se uusi aamu koittaa ja aurinko nousee, varmasti!


Voimia täältä - 12.08.2009 - 22:26

Teillä ei ole lapsia? Muuttiko mies pois, jäätkö asumaan yhteiseen kotiin? Kannattaisi vuokrata itsellesi uusi koti niin vanha ei jäisi muistuttamaan.

Minulle oli upea hetki eron jälkeen ensimmäinen ilta "omassa" vuokrakämpässä, laittelin tavaroita kaappeihin ja silittelin verhoja ja tuli uskomattoman upea itsenäisyyden tunne, istuin välillä, join muutaman oluen ja onnittelin itseäni vahvuudestani.

Ajattelin kuinka saan määrätä omasta elämästäni eikä kukaan ole vinkumassa ruokaa tai makaamassa sohvalla tuijottamassa potkupalloa, saan itse päättää mitä ruokaa teen vai haenko pitsan, ja mitä ohjelmaa katson!! Istua papiljotit päässä kurkkunaamiossa sohvalla ja elää vain itselleni.

Tee kaikkea mitä ennen et voinut, ja varsinkin asioita joita exäsi inhoaa. Käy kirjastossa, salilla, ulkona syömässä ja kavereiden kanssa baarissa ja hymyile, niin joonakin päivänä uuden elämäsi uusi rakkaus hymyilee sinulle takaisin.


Nimetön - 13.08.2009 - 13:36

Vinkkejä en voi antaa muutakuin että sure rauhassa ja anna aikaa itsellesi. Älä mietikkään tuota rakastumis asiaa, koska tottakai se nyt tuntuu siltä. Siinnä voi mennä parikin kuukautta että pääset tuosta yli, mutta lopulta se aurinko alkaa paistamaan sinne risukasaankin AINA.

Ajattelin joskus eron jälkeen myös samoin, en voi koskaan enään rakastaa ketään. Olin myös jatetty ensimmäisestä oikeasta suhteesta.

Uuden miehen löysin keskellä tiistai päivää kadulta, vaikka en sellaista etsinytkään. Olen täysin varma että kohtalo järjesti asian. Itse en ainakaan tehnyt asian eteen mitään. Nyt tässä uudessa suhteessa kaikki on täydellisesti, ja nyt vasta huomaa kuinka köyhä se edellinen "täydellinen" suhde oli.

Anna ajan parantaa haavat.

Voimia sinne.


vastaa - 13.08.2009 - 22:07

ei ole lapsia,niistä alettiin vasta haaveilemaan ja siksi myös ehkä ero tuntuu erityisen pahalta.muutin pois jo yhteisestä asunnostamme mutta illat tuntuvat hirveiltä,ikävä on kova ja yksinään istuminen tuntuu vieraalta.. kiitos vastauksista,ne kannustivat!


saman kokenut.. - 14.08.2009 - 21:14

olen itse ollut samassa tilanteessa monta kertaa ja vielä huonommassakin.
viime suhteessa mies jätti mut kun olin 3kk raskaana.
silloin tunsin itseni todella yksinäiseksi ja tuntui todella vaikealta olla yksin kotona kun toinen oli vain ottanut tavarat ja lähtenyt.
mutta voin sanoa että ilman hyviä ystäviäni en oisi tässä. muista että ystävät ovat niitä joille voi aina soittaa jos tuntuu yksinäiseltä tai muuten vain pahalta..se kuitenkin helpottaa paljon kun saa jakaa ajatukset jollekkin toiselle eikä vain yksin jäädä niitä miettimään.

mutta ajan kanssa vaikka nyt tuntuukin pahalta niin alat huomaamaan että vaikka ikävöisit ja oisi yksinäinen olo niin sun on paljon parempi olla ja hengittää yksin kuin suhteessa mikä ei oikeasti toiminut.
hiljaa hyvä tulee.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|