Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Ero

uusi alku - 11.08.2009 - 13:59

En millään haluaisi rikkoa perhettä, jossa 2 pientä lasta, mutta... Miehen mielestä suhteeseen ei kuulu (enää alkuhuuman jälkeen) puhuminen, pussaaminen, seksi...

Olen alkanut ihmetellä, mitä koko miehessä 4 vuotta sitten näin... Kun olen yrittänyt puhua, hän vetää herneen sinne ja syvälle ja mököttää (huom. mies!) ainakin 2 päivää, jonka vuoksi meiltä on peruuntunut paljon tärkeitä, etukäteen sovittuja menoja.

On juu ihana lapsilleen, eikä petä, mutta en saa tästä mitään irti! Kompromissi tarkoittaa hänelle sitä, että tehdään kuten hän haluaa. Jos itken yksinäisyyttäni, hän saa raivarin, huutaa ja häipyy ovet paiskoen.

Oman asunnon saisin parin viikon päästä. Pelottaa kolmekymppisenä kokeilla yksin elämistä oikeastaan ensimmäistä kertaa, mutta olen myös innoissani! Enää ei kukaan voi määrätä minua, aikuista ihmistä, vaan luon itse oman elämäni

Ja ehkä joskus löydän jonkun joka osoittaa tunteensa teoin ja sanoin, ehkä jopa lohduttaa kun olen surullinen


VASTAUKSET:


hei - 11.08.2009 - 14:15

Olet upea nainen kun puolustat itseäsi ja vaadit itsellesi tietynlaista käytöstä!
Vielä joskus, ehkä vuosien päästä hän tajuaa millaisen timantin aikoinaan menetti. Älä huoli, pärjäät ja selviät varmasti! Lapsillakin mukavaa kun äiti on onnellinen!


Nikitön - 11.08.2009 - 16:33

Oi.Kumpa uskaltaisin itse tehdä samoin.Parisuhde ja perhe elämä on niin syvältä ja muutosta ei tule.Melkein olen päätökseni tehnyt mutta silti jokin ottaa vastaan.Itse olen saman ikäinen ja elämää hurjasti edessä joten hyvä ikä toisaalta erota.Itse en haluis loppu elämästä sellaista kun se on nyt ollut useita vuosia.Tämä on ainoa parisuhde jossa olen ollut joten paremmasta tai pahemmasta ei ole tietoa.
Tsemppiä sulle!!!


heh - 11.08.2009 - 18:34

Uusi luuseriyhäri taas tulossa
Onnea matkaan vaan


nik - 11.08.2009 - 19:27

nostan hattua myös. itselläni melko lyhyt suhde(3v) takana mutten siltikään osaa päästää irti vaikka tiedostan itsekin että ansaitsen niin paljon enemmän kuin tämän hetkisen mieheni. pelkään etten enää ikinä rakastu, pelkään yksinoloa ja kaikkea muuta. voimia itsellesi mitä päätätkin!


ap - 11.08.2009 - 21:16

Hassua, etten tunne itseäni yhtään luuseriksi Eikä minusta kyllä tule "yhäriäkään", meillä on yhteishuoltajuus

Kiitoksia tsempistä, noita samoja ajatuksia ja pelkoja olen pyöritellyt ainakin viimeisen vuoden, enkä halua olla samassa pisteessä vielä vuoden päästä ja taas vuoden...

Jos kerran olen yksinäinen ja ilman läheisyyttä, voin yhtä hyvin olla sitä ilman miestäkin

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|