Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Pitäisikö kertoa

eronnutonnellinen - 10.08.2009 - 18:59

Olin jo pidemmän aikaa miettinyt että olisi parempi erota miehestä ja pari kuukautta sitten sanoin että se on nyt loppu. Meidän tilanne oli vielä sellanen että asuttiin just 6kk erillämme koska olin ulkomailla töissä. Jotenkin se etäisyys sai miettimään kaikkea ja avaamaan silmät tilanteelle ja keräämään rohkeutta päätöksen tekoon. Mies on jo monta vuotta tuhlannut mun rahoja, valehdellut milloin mistäkin ja riidelty on muutenkin paljon. Oon myös epäillyt että se olis pettänyt mutta siitä ei kuitenkaan oo ollut mitään todisteita.


No nyt sitten palasin kotiin reilu kuukausi sitten ja sovittiin että puhutaan asiat tietenkin kasvotusten selviksi ja halusin erota hyvissä väleissä koska edelleen miehestä välitin ja halusin sille vain parasta. Mies aneli mua takaisin, sanoi ettei sillä ole mitään ilman mua vaan olen hänen kaikkensa ja haluaisi lapsia mun kanssa. Puhuttiin ja puhuttiin ja selitin miksen ole onnellinen ja miltä musta tuntuu ja itkin yötä päivää kun satutin miestä.


VASTAUKSET:


eronnutonnellinen - 10.08.2009 - 19:00


Nyt kuulin miehen hyvältä ystävältä että mies on pettänyt mua toisen naisen kanssa jo pitkään. Otin tän suoraan puheeks miehen kanssa ja hän tietenkin kielsi kaiken. Syytti mua ties mistä. On riidelty tästä ja vaikka mistä nyt pari viikkoa ja todella otettu yhteen. Nyt mies syyttää mua piruksi ja kauheaksi ihmiseksi ja sanoo että olen muuttunut aivan kamalaksi. Muuttunut olenkin; avannut silmäni, myöntänyt tilanteen itelleni ja lähtenyt lätkimään. Kaipa mies ei sitten osaa tätä käsitellä ja ei olisi uskonut musta, tiedä häntä. Eilen mies jätti yhteisen tietokoneen auki ja sähköpostinsa myös auki kun lähti menemään. Tiedän että tein väärin mutta luin kaikki miehen sähköpostit parin kuukauden ajalta. Sieltä löytyi nettilaskuja tuhansien eurojen edestä ties mistä ostoksista ja viestejä tälle toiselle naiselle. Mies vannoo rakkauttaan ja kuinka haluaa olla yhdessä. Tämä nainen ei aluksi tiennyt musta ja kun asia selvisi mies selitti että vaimo ei merkitse mitään ja haluaa erota musta jne. Mies on lähetellyt meille molemmille lähes identtisiä viestejä; kuinka rakastaa ja haluaa lapsia ja tulevaisuuden yhdessä yms. Sen lisäksi mies on jollain deittiforumilla jäsenenä ja etsii itselleen seuraa statuksella sinkku. On myös valehdellut profiilissa ikänsä ym. ja keskustellutkin naisten kanssa. Ko. sivulla on "rikkaita sinkkuja".

Tämä toinen nainen on myös pienen lapsen äiti ja vaikuttaa olevan todella rakastunut mieheeni. Itse olen jo saanut niin tarpeekseni tästä miehestä ettei haittaa, tehkööt mitä haluaa. En vain kestä kun se valehtelee päin naamaa eikä edes myönnä pettämistä(vaikka se ei siis edes ole meidän eron syy!) vaikka sanon tietäväni siitä. Naisen vaatteita löytyi myös meidän kodista kun palasin takaisin Suomeen, mies ei kuulemma ymmärrä mistä ne ovat ilmestyneet. Vasta viikko sitten myönsi että hyvä on, hän on tapaillut jotain mutta se ei merkitse mitään eikä heidän välillään ole mitään. Sanoin tietäväni ettei se ole totta ja tänään kun heitin hänet ulos ja saatoin bussille hän lopulta myönsi että hänellä on suhde tähän naiseen ja sanoi taas kuinka ilkeä ja huono ihminen minä olen ja kuinka en ymmärrä häntä. Vielä kaksi yötä sitten hän kuitenkin olisi halunnut seksiä minun, tämän hirviön kanssa. Ja kuukausi sitten aneli että yritämme lasta.


eronnutonnellinen - 10.08.2009 - 19:00


Nyt tiedän niin monesta asiasta jo että tämä mies on täysi k***pää enkä sen perään itke ja olen niin onnellinen saadessani olla yksin ja jatkaa elämää eteenpäin niin kuin haluan unelmiani toteuttaen. Mietin vain pitäisikö minun kertoa tälle toiselle naiselle. Hän oikeasti vaikuttaa mukavalta enkä halua että tulee huijatuksi kuten minä ja menettää rahansa, varsinkin kun hänellä on pieni lapsikin. Mutta hänhän ei tule uskomaan jos soitan tai laitan sähköpostia(minulla on molemmat yhteystiedot) ja mieheni syyttää taas ties mistä. Vai pitäisikö minun vain antaa tämän olla ja antaa jokaisen elää makunsa mukaan? Tunnistan vain tässä naisessa niin paljon samoja piirteitä kuin itsessäni ja nyt tiedän että mies manipuloi häntä aivan samoin kuin minua niin monta vuotta. Haluaisin että hän välttyy tältä mutta se ei kai kuitenkaan ole minun asiani. Mitä te tekisitte? Pitäisikö vain unohtaa vai ainakin varoittaa naista silläkin uhalla että saan taas haukut niskaani eikä nainen usko minua?


Kiukiu - 10.08.2009 - 20:47

Minä varoittaisin. Uskoo jos uskoo, mutta ainakin olisit yrittänyt. Saisit ehkä itesellesi mielenrauhan, kun ei tarvitsisi enää miettiä, että kerrotko vai et. Eikä hänen tarvitse tulla myöhemmin sinua syyttelemään, ettet kertonut. Kertomisen jälkeen yritä unohtaa heidän sotkunsa ja nauttia elämästä.


no - 10.08.2009 - 21:08

ei tietenkään oo sun VELVOLLISUUS kertoa mutta silti voisit tätä naista varoittaa tulevasta ihan vaan vaikka "kanssasisatuuden" vuoksi.... kehotan että kerrot sille mahdollisimman pian!!! etkö itse haluaisi että sinulle kerrottaisi totuus jos omalle kohdalle sattuisi....


Kerro! - 10.08.2009 - 22:16

Kehoittaisin kertomaan. Vai pelkäätkö miestäsi?

Mitä sitten vaikka "saat haukut niskaasi"? Onko sinulla jotain hävittävää enää?? Älä ole välinpitämätön!

Tee se pienen lapsen takia! Sitä olisi tärkeämpää ajatella kuin toista naista. Voit vaikuttaa tuon lapsen loppuelämään! Hänellä olisi äiti, joka ei seurustele kaksinaamaisen äijän kanssa (=jonka kanssa tulee ongelmia, jotka taas vaikuttavat äitinsä psyykkeeseen).

Voisitko todistaa puheesi tälle naiselle näyttämällä omia viestejäsi, joita itse sait samaan aikaan?!


Amelie - 10.08.2009 - 22:17

Mä lähettäisin hälle sähköpostina tän kaiken mitä justiinsa kirjoitit tänne...


Varovaisuutta! - 11.08.2009 - 07:46

Sähköpostejahan, siis miehen, sä et ole "virallisesti" lukenut, joten niitä ei voi käyttää. Samoin kannattaa olla aika varovainen siinä MITEN kerrot tälle naiselle asioista, ettei sinua voi syyttää herjaamisesta! Älä anna miehelle mahdollisuutta enää hyötyä sinusta mahdollisten korvausvaateiden avulla!

Ps. Hyi hel**tti, mikä jätkä!Onnea tulevaisuuteesi!!!


Minkki - 11.08.2009 - 08:43

On vaikeaa saada vastarakastunutta uskomaan juuri mitään pahaa miehestä, ottaa sen panetteluna.
Mutta tietenkin yrität kuitenkin varoittää, uskoo taikka ei.


ap - 11.08.2009 - 09:06

Niin sitä tässä olenkin pohtinut että tuskin tuo nainen minua helpolla uskoo ja mies vetää raivarit ja alkaa levittää minusta ties mitä juttuja yhteisten kavereiden keskuudessa. Hän on hyvä puhumaan ja manipuloimaan ja saa varmaan tämänkin naisen uskomaan mitä haluaa... Mutta ajattelin laittaa naiselle linkin miehen treffi-ilmoitukseen. Siitäkin mies varmaan luikertelee ulos mutta ainakin jotain olisin tehnyt. Olen myös yrittänyt kirjoittaa naiselle mailia oikein rauhalliseen ja ystävälliseen sävyyn ja selittää motiivejani asiaan puuttumiseen. Ehkä saan sen lähetettyä vielä.

Kerro!:lle --> poistin kaikki miehen viestit niin kännykästä kuin sähköpostista kun alkoi niin ällöttää joten en voi juurikaan todistaa sanojani.

Kiitos kaikille mielipiteistänne ja neuvoista!


LOISTAVAA - 11.08.2009 - 12:02

että päätit erota!!!! Ei ehkä kannattaisi kertoa tuolle toiselle naiselle miehesi todellista luontoa, tuohan on selvää että olet sen jälkeen vain "katkera exä" eikä nainen usko sinua.
Mutta laita tuo linkki ja pieni viesti mukaan tyyliin "ei ole "pertti" ihan sitä miltä näyttää, kannattaa sinunkin olla varuillasi"

Kaikkea hyvää sinulle! Älä jää miettimään että satutit miestä, noinhan asia ei tosiaankaan ole, lohduttajiakin tuntuu olevan yllin kyllin. Nuo yrittävät vaan saada maksajan itselleen.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|