Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

tunteet sekaisin..

surullinen.. - 09.08.2009 - 22:21

oisi mukava kuulla onko kelläkään ollut vastaavia tunteita koska tämä asia vaivaa ja ahdistaa mieltäni tosi paljon koko ajan. =(
tapasin netissä miehen ja olemme nyt n.kuukauden päivät oltu yhdessä.
alussa odotin koko ajan milloin nähdään ja halusin olla hänen lähellään koko ajan.
nyt tullut yht.äkkiä todella ahdistava olo..ikävöin kyllä häntä kun ei olla yhdessä mutta sitten kun nähdään niin tuntuu että on osaa oikein edes puhua sille mitään ja vaikka toisaaltaan tekisi mieli mennä halimaan niin en vain pysty.
tiedän että tykkään hänestä kun tämä tuntuu niin pahalta koko ajan..
eikö se ihminen ole sittenkään mua varten vaikka vielä hetki niin tunsin..?


VASTAUKSET:


Miten ahdistava? - 09.08.2009 - 23:09

kerro lisää, onko mies pelottava vai liian "iholle tunkeva"? Onko teillä samoja intressejä?


ap - 09.08.2009 - 23:21

mies on aika paljon se joka ottaa huomioon ja tulee paljon iholle..
olen ollut aikasemmin suhteissa joissa yleensä minä olen aina ollut se joka on saanut mennä toisen lähelle.
oli ensin ihanaa kun tapas kerrankin miehen joka tulee myös lähelle mutta en tiädä onko se nyt sitten tässä se syy ahdistukseen vai mikä..
voiko pikkuhiljaa sitten kerääntyä toisessa pieniä puolia esiin mitkä ärsyttää niin paljon että alkaa tuntemaan toista kohtaa aivan erillalailla..
tiedän että jokaisessa ihmisessä on vikoja mutta voiko ne joissain olla sitten vain sellassaita että ne pienetkin asiat vaan suurenee ylitse pääsemättömiksi?

harmittaa hirveästi kun mies oisi hyvä mies eikä mikään renttu. oli ihana tavata ihminen millaista on elämässään etsinyt ja nyt sitten sekään ei tunnu hyvältä.


myy77 - 09.08.2009 - 23:55

Kannattaa miettiä tarkkaan miten jatkaa...jos nyt jo tuollaiset tuntemuksen, miten ne sitten jatkossa?? Usko pois, sellaisenkin vielä löydät jonka kanssa tuntemukset ja kiinnostukset alusta alkaen natsaavat =)


emo - 10.08.2009 - 10:26

Itse antaisin vielä aikaa suhteelle, jos olette olleet vasta kuukauden päivät.
Kyllä itsellänikin on ollut varmasti sekaviakin tunteita varsinkin alussa nykyistä kumppaniani kohtaan, miettinyt ulkonäköä yms.

Ei ehkä heti kannata luovuttaa? Itse en ainakaan usko löytäväni täydellisyyttä, jossa mikään ei ärsytä ja tapaamiset ovat aina yhtä juhlaa. Voi kai poikkeuksiakin olla, mutta enemmän tuntuu elokuvien luomalta unelmalta. En tiedä vastasiko tämä kysymykseesi, mutta pohdimpa asiaa tältä kantilta.


Haihatusta... - 10.08.2009 - 12:24

Oisko sulla joku neuroottinen päähänpintyymä tästä miehestä ja se koittaa saada tämän miehen huonoon valoon.Et tunnu oikein itsekään tietävän mikä sinua vaivaa...siis lopeta haihattelu ja hyväksy kaveri sellaisena kuin se on.Juuri sun kaltaiset muijat tuhoaa monen hyvän tyypin itsetunnon,kun eivät tiedä itsekkään mitä haihattelevat ja sitten vaan yksi päivä häivytään kuvioista mitään selittämättä.


äksy - 10.08.2009 - 12:33

Just aamulla pohdin, että vuosien myötä miehen "pikku" ärsytävyydet vain suurenevat.
siis ihan hirveää: voiveitsi on väärin rasiassa, tökkää hillolusikalla omaan ruokaansa, kun ottaa hilloa. yms.Aiva naurettavaa, mutta ärsyttää kuitenkin.
Periaatteessa lyhyen tuntemisen jälkeen ei pidä heti heittää kirvestä kaivoon, vaan antaa vähän aikaa ja seurailla tilanetta.


sawu - 10.08.2009 - 12:50

mulla oli samanlainen ongelma, harkitsin vakavasti jopa jättäväni miehen. kerroin miehelle että en ole sellainen lääppijä ihminen ja se ahdistaa mua.. muutama kuukausi meni niin olin aivan älyttömän rakastunut. nyt ollaan oltu 4 vuotta yhdessä josta vuosi naimisissa ja tuntuu että rakkaus vaan kasvoi vauvan myötä.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|