Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Narsismia?

Ilman omaa - 09.08.2009 - 11:23

On nyt pakko kysyä, jos joku osaisi vähän valaista. Ilman nimimerkkiä, koska täällä on liikaa tuttuja.
Pikkusiskoni seurustelee pari vuotta vanhemman miehen kanssa. Asuvat siskoni, pari kk vaille 18v, kanssa vuokralla äitini nimissä olevassa asunnossa. Mies ei ole tässä kirjoilla.
Sisko opiskelee, saa siis asumistuen ja opintolisän, joten rahat ovat tiukilla. Mies ei maksa asumisesta mitää, kuulemma ostaa ruoat. (kuitenkin aina kun olen siskoni kanssa kaupungilla, ostaa hän ruoat) Mies käy vakityössä ja KUULEMMA jatkaa niitä illalla vielä tietokoneella kotona. (palkan luulis olevan tosi hyvä, jos tekee 15 tuntia töitä päivässä) Miehellä ei muita kuluja kuin noin 4000e autolaina.
Oma mieheni sanoi ensimmäisen tapaamisen jälkeen, että olipa hämärän tuntuinen mies. Mä sanoin että kiva se on, tutustut vaan. Nyt alkaa omakin mieli muuttua.
Siskoni on koko ajan ns varpaillaan. Mitään ei ole sanonut mutta eilen aloimme perheen kanssa ynnäämään.
Siskoni aloitti ennen seurustelua lenkkeilyn. Nyt se on loppu, kun mies soitteli koko ajan että missä olet, mitä teet jne.
Kotona ollessaan mies pelaa pleikkaa ja siskoni SAA katsoa sitä sohvalta.
Äitini mies sanoi että mie yrittää häntäkin ohjailla. Aloittaa aamulla painostamisen että urheillaan illalla. Viestejä tulee tunnin välein että joko tiedät, joko tiedät. Kun he menevät pelaamaan tennistä, siellä menee TUNTEJA. Kun äitini mies sanoo että aika lähteä kotiin kun tämä jakso ratkeaa, alkaa siskoni mies hävitä tahallaan ja pitkittää peliä uskomattoman kauan.
Meillä ovat pari kertaa olleet, siskoni nyhjää miehen kainalossa ja miehestä huokuu ylivoima. En tiedä miten sen selittää mutta niin se on.
Siskoni maksaa miehelle bensarahaa osittain tai kokonaan, kun ovat ajelemassa.
Siskoni on liian hyvä sydäminen, hän ei osaa eikä pysty pahoittamaaan kenenkään mieltä.
Ovat nyt katsoneet isompaa asuntoa, mies oli sanonut että siskoni ottaa asunnon nimiinsä ja hän tulee kirjoille vasta kun raha-asiat ovat kunnossa. (Mikäs niissä on vikana kun noin paljon on töitä?) Tämän jälkeen mies oli itkenyt siskolleni ettei hän vaan tekisi tälle paskamaisia, ja jättäisi ilman asuntoa.

Onko tässä syytä epäillä narsismia?
Miten voin keskustella siskoni kanssa asiasta ilman, että hän menettää luottamuksensa minuun?
Olen niin huolissani, yöunet on tämän takia menetetty.


VASTAUKSET:


joo - 09.08.2009 - 13:16

sitäpä se! kaikkea hyvää teille,yritä saada siskosikin tajuamaan asia.


niih - 09.08.2009 - 16:37

Ihan selkeesti narsisti.
Kaikki exät ja sellaiset joitten toivoisi olevan exiä, ovat narsisteja!
Se nyt vaan on niin


Luepa - 09.08.2009 - 23:07

tekstisi uudestaan ja anna siskosikin lukea se.. ehkä huomaa siitä kaikki huonot puolet. Toivottavasti saat puhutuksi järkeä, noin nuori ei välttis vielä ymmärrä oikeasti kuinka paha juttu kyseessä... ja yrittää ehkä ajatella että murunen muuttuu.. Tuo "työnteko" on varmasti feikkiä, tai sitten kerää sitä rahaa omaan taskuunsa ja käyttää siskoasi hyväkseen pahimmalla tavalla...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|