Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Lopenkyllästynyt ukkoon

Milla - 07.08.2009 - 23:53

kertakaikkiaan nyppii koko ukko. Ottaa muutaman kaljan ja vetää heti herneet ja alkaa murjottaan. On kun pikkulapsi joka suuttuu. Mistään ei saa huomauttaa tai sanoa. Työnsä hoitaa hyvin ja työ tulee aina ekana, perhe tokana. Ja kodinhoito tai osallistuminen siihen. Ja kun huomauttaa, että voisit nyt esim tyhjätä tiskarin niin palkollinen herneitä menee ja sitten mennään tutimaan kun jo niin väsyttää tuo kalja. Muuten kyllä nyhjätään yömyöhään. Kyllä sapettaa. No, itepä olen ukkoni valinnut. Ehkä on minussakin sitten vähän nopon vikaa mutta sellainen minusta tulee kun toinen luulee asuvansa hotellissa!!


VASTAUKSET:


mie - 08.08.2009 - 10:36

Et sitten ole tullut ajatelleeksi, kuka siinä sitä hotellia pitää. Et kai vaan sinä? Jospa ihan kokeeksi yrittäisit jakaa vastuuta ja tehtäviä miehellekin siten, että hänen olisi ihan pakko tajuta itse, että jotain hänenkin on kotinsa eteen tehtävä.


lyö hanskat - 08.08.2009 - 11:01

tiskiin, älä tee enää mitään kotitöitä, älä käy kaupas, älä pese pyykkiä, älä laita ruokaaa, katso kaunko menee ennen kuin ukko tajuaa


oletko - 08.08.2009 - 13:19

yrittänyt ajatella asiaa miehen puolelta ? ehkä hän on väsynyt parisuhteeseenne tai sinuun ja siksi käytös on moista.
Me naiset monesti annamme itsellemme luvan olla kriisissä ja miettiä miehen vaihtoa mutta miehen pitäisi olla kuin kivi joka on kerran sinut halunnut omaksi kullakseen niin muuta ei voi käydä mielessä.
Kokeile jutella nätisti älä piruile, kiukuttele vaan ihan aikuismaista keskustelua ja kyselet hänet fiiliksistään.
Kuulostaa tietty kurjalta mutta sen verran vuosikymmeniä avioliitossa olleena tiedän että miehenkin kurjaan käytökseen on syy


kaikki keinot - 08.08.2009 - 13:25

meillä(kin) jo käytetty, mies on kuin pikkuteini. Oli viime viikonlopun ralleissa kavereidensa kanssa, ja sitä seuraavan viikon on ollut niin itsekeskeinen, että hohhoijaa. Napisee kuin pikkukersa. Elää elämää vain itselleen. Seksi? Juu sujuuhan se kun miehen tarpeet tyydytetään, ei meikäläisestä niin väliä. 1,5 vuoteen en juuri minkäänlaista kosketusta ole saanut.

Olen ihan varmasti ajatellut kaiken asian ja keskustelun molempien kannalta, mutta tyhjän saa pyytämättäkin. Missään emme käy yhdessä, mies kyllä yksin kulkee. Mitään emme tee yhdessä, vaikka kuinka pyydän.


ap - 08.08.2009 - 23:41

Kyllä se niin on kun on kotoaan mallin saannut niin ei takuulla hevillä muutu, mies meinaan. Tavarat jättää mihin sattu ensinmäisenä laittamaan, samoin vaatteet. Ja mua raivostuttaa. kotonaan on samanlaista, olen nähnyt monta kertaa. Kun minä en vain ymmärrä, miksei tavaroita ja vaatteita voi heti viedä sinne minne ne kuuluu?? Vaan pitää jättää levälleen. Ja juu, kun jätän tekemättä jotain, että herra tekis, jos tajuais, niin sitähän saa odottaa!!! Kyllä jossain vaiheessa tekee mutta ei ole kivaa et esim astiat ovat tiskialtaassa pari päivää ennenkun ne tiskariin laitetaan (miks ei voi heti laittaa?? kysyn minä!). Seksiäkään en jaksa harrastaa herran kanssa kun nyppii tuollainen käytös. Eipä paljon himota siksi.


Tiitu82 - 10.08.2009 - 14:52

Voi, kohtalotoveri. Olipa melkein ku itse oisin kirjottanu... Ei auta mikään, ei.
Meillä lisäks tulee välinpitämättömyys muita kohtaan ja huoleton eläminen.
Huoleton elo; tili tuhlataan ennen ku pankki ehtii asuntolainan viedä, eikä niillä muillakaan laskuilla niin väliä ole, kyllä emäntä ne maksaa (vaikkei emännän rahat riitäkään..). Mutta ei sen väliä, kunhan isäntä saa harrastusvälineisiinsä (värikuula-ase) uusia osia niin kaikki on hyvin.

Alkaa viimesiä vedellä minun sietokyky tässä liitossa..


Iloinen vaimo - 17.08.2009 - 02:09

On se nyt jumankauta ku ämmät täällä valittaa ja kitisee eikä saa suutaan auki ja nyrkkiä pöytään että se loppuu se tollanen peli!

Mikäli ei ala käytös muuttumaan niin akka pakkaa kimpsut ja kampsut ja kersat ja lähtee taikka heittää moisen kitisevän nahjuksen niskaperse otteella pihalle.

Ihan on omaa syytänne, kun siedätte tollasta käytöstä tekemättä kunnolla asialle mitään. Itsenne typeräksi teette kun natkutatte toisen käyttäytymisestä, mutta kuitenkin sallitte sen ja roikutte niissä vätyksissänne.

Se on kenkää vaan tollasille ja uutta matoa koukkuun, meri on täynnä kaloja, ja niitä kunnollisia, toisen tarpeet huomioon ottavia, puhuvia ja pussaaviakin miehiä löytyy kun vaan haluaa löytää. Ja jos ei löydy niin sitten ollaan ilman, parempi laadukkaassa seurassa itsensä kanssa kuin surkeassa jonkun toisen kanssa.

Arvostakaa nyt, hitto vie, naiset itseänne hippasen enemmän älkääkä tyytykö vaan johonkin b-luokkaan!

p.s.yksikään mies ei katselisi vastaavasti tuollaista käytöstä naiselta!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|