Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

P-koja vastauksia

Millie - 06.08.2009 - 19:35

Eli tänne kun kirjoittaa ongelmistaan, niin jotkut hinkuvat oikein päästä ekoina kirjoittamaan paskavastauksia. Yleensä vähätellään tai kommentoidaan alatyyliin. Hankkikaa ihmeessä oma elämä! Ylimielinen asenne ja toisten ongelmien vähättely - kyllä maailma on surkimuksia täynnä.


VASTAUKSET:


niin - 06.08.2009 - 19:35

on siellä yksi


Ja homma jatkuu... - 06.08.2009 - 19:42

...NIIN todisti väitteeni oikeaksi) - oli varmaan heti näpyttelemässä upeaa ja kehittävää vastaustaan. Odotathan sinäkin kunnon kirjoitusta, josta saat selville, että jollain menee huonosti. Lyttää sitten kirjoitus alatyylisellä vastauksella)


Ja homma jatkuu... - 06.08.2009 - 19:42

...NIIN todisti väitteeni oikeaksi) - oli varmaan heti näpyttelemässä upeaa ja kehittävää vastaustaan. Odotathan sinäkin kunnon kirjoitusta, josta saat selville, että jollain menee huonosti. Lyttää sitten kirjoitus alatyylisellä vastauksella)


Kettu - 06.08.2009 - 20:18

Oon myös miettinyt tuota että miten aina ne idiootit kerkeää ensiksi? Pitäisi laittaa myytinmurtajiin ratkaistavaksi tuo..


Ne - 06.08.2009 - 22:01

idiootit ei tee mitään muuta kun roikkuu täällä etsimässä kirjoituksia joita voisivat väheksyä...


kun - 06.08.2009 - 23:18

idiootin elämä on täällä

Mukavaa iltapuhdetta äidinkielellisesti esim. seuraavien esimerkkien korjailu:

-Yhdys..sanat ()

-pilkkuvirheet

-joku muu välimerkki väärässä paikassa

-Olet itse väärässä paikassa

-koko maailman paikkaa pitäis muuttaa

-naapurin mies on himoittava

-oma mies ei enää sytytä

-ketuttaa

-auttakkee:O


Voi tätä elämää - 07.08.2009 - 11:56

eli tuo edellinen taas todisti kaiken oikeaksi. Tämä ei ole mikään äidinkieltenopettajien foorumi, jossa pilkut ja kaikki muut äidinkielen hienoudet ovat kohdallaan. Tällainen ihminen on just ahdasmielinen ja vailla kohtuutta. Juoppa sinäkin kupponen kahvia kun olet päässyt tölväisemään alatyylisellä vastauksella jonkun ihmisen ongelmia. On varmaan tosi rentouttavaa kun on tehnyt taas jotain sellaista josta voi olla ylpeä.

Olen muuten sitä mieltä, että jotkut tosiaan jää henkiseltä kehitykseltä murrosikäisen asteelle tai jollekin muulle asteelle. He saavat käyttäytyä miten sattuu, eivät pysty asettumaan muiden asemaan, ovat epäinhimillisiä ja törkeitä muita ihmisiä kohtaan. Heille ei mene mikään asia perille vaan heillä on kaikki asiat mietittynä jo valmiiksi ja mikään ei voi tätä ajatuskehää murtaa. Sääliksi käy näiden äitien lapsia.

Pyydän anteeksi kielioppivirheitäni


Lisäys - 07.08.2009 - 12:05

ja nämä tyypit hallitsevat kotioloja vielä kuin tyrannit. Puolisolla ei varmasti ole sanansijaa kun asioista päätetään. Kaikki langat pidetään omissa hyppysissä ja tallotaan kumppani ja muut perheenjäsenet mennen tullen. Ja sitten ei vielä edes tajuta, että kumppani kärsii tämän kun kotona on tällainen kotityranni. Luullaan, että kumppani on maailman onnellisin kun on saanut tällaisen helmen vaimokseen. Asia on just päinvastoin - tällainen mies pelkää vaimoaan ja lähtisi oitis jos kotityranni ei olisi ottanut henkistä yliotetta alistamalla ja muuten manipuloimalla kumppaniaan. Tällainen tapaus löytyy lähipiiristä - ei ole herkkua katsella kuin mies kärsii tälläisen mataamin kourissa.


Iloinen vaimo - 17.08.2009 - 02:13

Edelliseslle kommentoijalle tiedoksi että lähipiirisi mies saa ihan kuule syyttää itseään jos antaa toisen tyrannisoida eikä nosta kytkintä. Se on vähän niinkuin voi voi ja lämmin leipä, mikäli on ylipäätänsä niin nyhverönyyssönen sukupuoleen katsomatta että antaa kenen hyvänsä kohdella surkeasti, eikä arvosta itseään pennin latia. Sitä on ulkopuolisten ihan turha surkutella, koska ihan jokainen saa valita oman osansa.


et - 18.08.2009 - 12:16

iloinen vaimo taida tietää mitään siitä miltä tuntuu olla luuseri nyhverönyyssönen vai pönkitätkö omaa itseäs kehumalla itseäs niin vahvaksi? vau, olen sanaton, olet varmaan upea ihminen, just joo..jotku sun kommentit vaikuttaa tosi kivoilta ja reippailta akkapowereineen, mutta taidat olla vaan ylimielinen niskojen nakkelija.. kykenemätön sympatiaan ja tajuamaan sitä että ihmiset voivat olla heikkojakin.. no, ole iloinen omaan itseesi, sulla on mitä haluatkin olevan..

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|