Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Elämää hiekkalaatikolla.

cassandran - 02.08.2009 - 05:39

Mikä saa suomalaisen naisen käyttäytymään näin:

Minulla on miesystävä, Paavo, jolla on kaksi naista kaverina (tai tyttöjä, ovat 17-vuotiaita)... Tutustuivat yhteisen kaverin, Eskon, kautta miehen työpaikalla.

Meillä on Paavon kanssa aiemminkin ollut riitaa näistä tytöistä, koska luulin että hänellä on suhde jomman kumman kanssa, koska löysin viestejä miesystäväni puhelimesta tyyliin; No, soitellaan kun tulemme kaupunkiin. Juttelin viikko sitten toisen tytön kanssa puhelimessa ja kysyin ovatko harrastaneet Paavon kanssa seksiä ja vastaus oli ei. Paavo ei siis ollut ensin kertonut että hänellä on tyttöystävä, tuli ilmi näille tytöille vasta myöhemmin.

Miesystäväni sanoo että nämä tytöt soittelevat kokoajan hänelle. Ne soittelevat myös kokoajan Paavon kaverille Eskolle, vaikka tietävät tämän olevan avoliitossa. Tytöt soittelevat myös muutamalle muulle Paavon ja Eskon kaverille ja heidän tyttöystävilleen ja väittävät harrastaneensa seksiä näiden miesten kanssa. Sitä en tiedä mikä on TOTUUS.

Tänään tuli sitten puhelu baarin jälkeen (oltiin Paavon kanssa vesilinjalla tanssimassa) näiltä tytöiltä; Tytöt kysyivät haluanko tietää pari totuutta Paavosta? Paavo on pettänyt minua monen eri tytön kanssa yhteiselomme aikana. Kysyin nimiä, eivät muka voineet sanoa. Toistivat etteivät halua minulle mitään pahaa, kunhan vain saan tietää miesystäväni todellisen luonteen. Sanoivat että Paavo soittelee kokoajan Heille, eikä toisinpäin. Väittivät myös että tämä Esko on heidän erittäin hyvä ystävänsä, kun taas Paavo sanoo että Esko on kieltänyt näitä tyttöjä edes astumaan jalallaan heidän työpaikalleen.

Tuli tosi paska fiilis ja riita tottakai. Olin Paavolle ensimmäinen sänkykumppani ja kun kysyin kuinka monen kanssa hän on maanut yhdessäolomme aikana, hän vastaa aina joka kerran että vain minun kanssani.

Nyt en tiedä mitä uskoa kun joka puolelta tulee erilaisia selityksiä. Perjantaina Paavo rikkoi vanhan sim-korttinsa ja hankki uuden numeron, eli tämän päivän aikana nämä tytöt eivät ole saaneet häntä ollenkaan kiinni, olivat soittaneet Eskolle, eräälle Simolle, eräälle Niilolle, ja näitten tyttöystäville, kunnes sitten soittivat minulle ja kysyivät olenko yksin. Ei, kun olin Paavon kanssa. No sitten alkoivat totuuden laukomiset....


Välillä tuntuu että leikin yleisellä hiekkalaatikolle.

Ja ikää siis oli 21 minulla ja Paavolla. Jos siis joku ymmärsi yhtään mitään tästä selostuksesta


VASTAUKSET:


kannattaa - 02.08.2009 - 09:01

mennä ja ottaa takas se oma ämpäri siltä toiselta ja rakentaa isompi hiekkalinna.


- 02.08.2009 - 11:01

Ai tollastakin on olemasa? Ihan vaan tytöt saavat tuosta ilmeisesti huvia ymmärtämättä seurauksia.

Ite voisin jo soittaa poliisille tollaisesta häirinnästä. Saiskohan niille lähestymiskiellon?


Sairas - 02.08.2009 - 11:12

on maailma!

Jatkakaa samaan malliin, mutta hankkiutukaa kaikki "tytöt" raskaaksi vaikka kimppakivassa, niin ei sitten voi syytellä ketään mistään salapanoista!

Vaihdelkaa partneria ja soitelkaa ja textailkaa aktin aikana toisillenne, ni ei käy aika pitkäksi. Sairasta!


Varmaan - 02.08.2009 - 15:04

joku Demi.fi-tyyppinen paikka olisi sinulle parempi...


Paavo pelittää - 02.08.2009 - 19:03

Ihan selvästi on Paavo-pojalla suttaset jauhot pussissa. Ei tuollaiset ritsap****t soittele, jos suoraan sanoo, että ei kiinnosta lapselliset sutturat.

Pojilla on nuppi seonnu "sakkolihan" tuoksusta, eikä tiedä mitä tekis, kun heppiä kuumottaa


Minkki - 03.08.2009 - 07:47

Mä luulen että tytöt vaan kiusaa. Miksi Paavo muuten olisi sim-korttinsa rikkonut?


Paavo pelittää - 03.08.2009 - 08:22

Voihan sitä yhden sim-kortin muijan hiljentämiseksi rikkoa, kun tilalle ostaa prepaidin. (mites toi nyt kirjotettiinkaan?)


Ulla Maija - 04.08.2009 - 11:25

Joo minusta myös kuulostaa että miehesi on aika tyhmä. Täytynyt jossakin vaiheessa olla itse leikissä mukana enemmän tai vähemmän.
Jos miehesi olisi fiksu, ei hän olisi sekaantunut moiseen ollenkaan. Eikä sinun tarvisi miettiä mikä on totta ja mikä ei.


voi ei - 05.08.2009 - 20:09

Minusta tuo kuulostaa aika lopun alulta. Ja kun on vielä kyse 21v kollista, niin voi olla tasan varma, että ne pikkuteinit kiinnostaa.

Mihinkäs kissa karvoistaan.


Niin - 05.09.2009 - 23:18

josko se Paavo on kuitenkin sekoittanut itsensä johonkin soppaan kuitenkin aluksi,sillä tuskin tytöt tuollaisia asioita aivan hatusta aivan vitsillään heittäisivät. Josko Paavo on alussa ollut mukana,mutta pistänytkin pelin poikki ja tytöt ovat ottaneet nokkiinsa ja tekevät nyt kiusaa?

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|