Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Jaana-Maria?

*** - 01.08.2009 - 17:54

Onko tilanne edistynyt? Oletko alkanut kysyä mieheltä lupaa käydä HÄNEN vessassaan yms? Toivottavasti olette saaneet asioita puhutuksi parempaan suuntaan?


VASTAUKSET:


Jaana-Maria - 01.08.2009 - 19:29

Kiitos kysymästä, olen ihan otettu että joku on kiinnostunut elämästäni

Tilanne muuttui, kun sanoin miehelle että nyt minä en jaksa enää. Että luovutan, mies pitäköön asunnon kaikkine tavaroineen ja lähden lapsen kanssa. Vanhempani muuttavat ulkomaille, joten heiltä jää asunto tyhjilleen.. Sanoin miehelle että muutan siihen. Mies meni paniikkiin.. Vannoi ja lupasi ettei ikinä enää kiristä minua sillä että omistaa asunnon. Itki ja vollotti, kuinka on niin paha olla ja hän ei tiedä miksi on käyttäytynyt niin huonosti minua kohtaan. Sanoi että millään tavaroilla ei ole väliä jos minä ja lapsi ei siellä olla jakamassa niitä.

Olisi ollut täysin mahdollista että muuttaisin ilmaiseksi asumaan vanhempieni asuntoon.. Tosin en olisi halunnut mutta se sai miehen (kai) tajuamaan että menettää meidät.

Sanoin että jos laukaisee kerrankin, edes riidan yhteydessä tms asunnon omistusoikeudestaan minulle, otan lapsen ja lähden. Haluan että minulla on varmuus ja takuut siitä että olemme jatkossa ihan oikeasti perhe joka ei laske ja jaottele tavaroitaan..

Mies vaan on niin pirun lapsellinen.. No, katsomme miten tilanne etenee. Ehkä tästä vielä hyvä tulee Mutta en kuitenkaan sokeasti luota että kaikki muuttuisi hyväksi näin suht helpolla, toivon toki sitä.


Kettu - 01.08.2009 - 23:26

Hienoa Jaana-Maria! Oot hienosti hoitanut tuon. Ihailtavaa! Luulisi miehesi kuitenkin jo tajuavan, toivotaan nyt ainakin.
Oli mukava lukea


meikkis - 02.08.2009 - 10:22

tosi mukavaa kuulla että asiat on hieman paremmalla tolalla!! minäkin on miettinyt tässä välissä että mitä teille kuuluu onnellista tulevaisuutta ja toivottavasti kaikki jatkuu hyvin


*** - 02.08.2009 - 19:18

Tosi hienoa, en nyt muuten "kiinnostunut", mutta mua ärsyttää jos idiootit miehet sortaa vaimojaan/avopuolisoitaan. Turhan usein jäädään vaan kynnysmatoksi, mutta onneksi olette saaneet puhutuksi! Kaikkea hyvää Sinulle


tsemppiä - 05.08.2009 - 21:18

Hyvin olet kyllä asian tähän asti hoitanut.
Ja jos jatkossa tulee tilanne, että joudut lupauksesi lunastamaann (lähteä lapsen kanssa omilleen) niin silloin tee, niinkuin on tehtävä.

Miehesi luultavasti sinut ja päättäväisyytesti vielä testaa. Silloin sinun on näytettävä, että olet tosissasi.

Muutoin olet kynnysmattona ja siivoojana toisen kodissa taas...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|