Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

riitaa..

surusilmä - 01.08.2009 - 09:53

Ollaan juuri lähdössä tuttavien häihin,ja minä itkeä pillitän meikkini pilalle ja arvatkaa vaan onko kovin hyvä fiilif mennä juhlistamaan toisten iloista pääivää

Riideltiin siivoamisesta,ukko väitti ettei ikinä minun aikan ole ollut siistiä.Silloin kun asui yksin tai jonkun muun kanssa niin koskaan kukaan ei ole ollut näin sotkuinen..

Riita lähti siitä,kun olin jättänyt muutaman meikin pöydälle ja ukolla napsahti koska ei voi sietää että mun meikkejä yms on muualla kuin kaapissa. Mun kosmetiikka ei vaan meinaa mahtua yhteen kaappiin!
Ja mua ketuttaa et mun pitää pitää mun meikit lapsen huoneessa.

ääh. Sit kun pyydän esim kampauspöytää niin sanotaan et älä unta nää.

Joo.nyt on mentävä mut varmaan palaan purkamaan illemmalla lisää.

Mitä tekisitte kun uko sanoin että " kohta voit alkaa ettimään omaa kämppää" sitä kuulemma tarkoittamatta.


VASTAUKSET:


- 01.08.2009 - 11:22

ainakin ettisin sen oman kämpän ihan omasta halustani!Ja sellaisen, jossa on oma kaappi vain ja ainoastaan meikkejäni varten!

Miten ihmeessä joku antaa edes mahdollisuutta ukolle käyttäytyä noin? Ja sitten kiltisti illalla sänkyyn oman kullan viereen miehen mieliksi???? murrrrrrrrrr...


ex-odottaja - 01.08.2009 - 12:52

Todellakin teet miehelle selväks että jos ei sulle meikeille kaappitilaa järjestä niin voipi olla varma että ne lojuu vastakin pöydillä, prkele. Ei tollasta käytöstä kyllä tartte kestää sun eikä kenekää muunkaan, ja siivotkoon vaan ite jos tuntuu että teillä on sotkusta. Hitto että miehet osaa kyllä olla ääliöitä joskus.


Minkki - 01.08.2009 - 13:35

Peesaa edellisiä ja vielä mainitsisin että sopiipi miehen siivota jos tuntuu siivottomalta.


eiköhän - 01.08.2009 - 14:56

niitä oo ihan liikaa jos ei yhteen kaappiin mahdu..? tuskin yx ihminen tarvii kaapillista meikkejä?


uskovainen - 01.08.2009 - 14:58

Mä jättäisin elämäni Jeesuksen hoitoon. Me ihmiset emme jaksa riitoja, jos ei ole yliluonnollista auttajaa. Jeesus on sellainen. Häneltä voi anoa yksinkertaisesti: Jeesus anna meidän arkeen sellainen apu, jota me tarvitaan joka tilanteeseen, ettei meidän avioliitto mene rikki meidän kummankaan heikkojen lenkkien takia. En tyrkytä kenellekään Jeesusta, mutta olen huomannut juuri tässä arjen ahdistuksissa, että Jeesus vie jokaisen kiven läpi. Hän ei salli meitä kiusattavan yli voimiemme, mutta jos ei ole Jeesus auttajana, perkele ei apua anna. Eli jos tahdot vakaan avun itsellesi: se on Jeesus, Jumalan Poika, ihmisen paras auttaja.


Kettu - 01.08.2009 - 15:10

Minä alkaisin myös etsiä omaa kämppää ja sanoisin miehelle että etsii sitten sellaisen naisen joka on siisti ja ei meikkaa jos kerran sellaisen haluaa. En antaisi itseäni kohdella noin.
Toiset sanoo että: Parempi tossun alla kuin taivas alla. -Minulle se ei sopisi!! Ei Ei. Olisin ennemmin taivas alla!!


emppu09 - 01.08.2009 - 17:27

just.. taitaa miehelläsi olla pinna aika kireällä. tai toisaalta, ollaanhan me kaikki erilaisia. mutta se, että voit alkaa etsiä omaa kämppää niin huhhei. -tuskin miehesi sitä tarkoitti, rumasti kuitenkin sanottu Mielestäni meikkejä ei ole koskaan liikaa ja jos meikkipöytyy ei hankita niin tee selväksi, että meikit lojuu jatkossakin pöydällä!!!!!


REPS - 01.08.2009 - 17:55

"Sit kun pyydän esim kampauspöytää niin sanotaan et älä unta nää."Onko kyseessä miehesi vai isäsi? OSTA se kampauspöytä, nainen...


Hehe - 01.08.2009 - 17:57

Jeesusko sen kampauspöydän ostaa? Osaako Jeesus suositella hyviä voiteita juuri Minun ihotyypilleni?


mites se sanonta - 01.08.2009 - 19:27

vitsissä on puoli totuutta vai.. Kuka muistaa?


Hmm..... - 01.08.2009 - 20:11

Otat kaapeista sen tavaroita ja laitat omas sinne niiden tilalle? Ei ainaka voi valittaa että on sun tavarat levällään...?


ilkeä mies - 01.08.2009 - 23:37

jos vertaa sinua entisiin naisiin! Edes puolittain.

Mutta älä pyydä vaan osta itse meikkipöytä. Tai tee itse joku muu ratkaisú.


Tuntuu siltä - 02.08.2009 - 00:31

että itsetuntoa yritetään tällä nakertaa, nimenomaan just vertaamalla noihin entisiin. "Se oli siistimpi, kuin sinä"..jne...
Jos on sinut valinnut niiden muiden täydellisten joukosta, niin olkoon tyytyväinen siihen, mitä on saanut. Toi alistaminen näyttäis olevan epävarmoilla äijillä luontainen konsti yrittää pitää muija ruodussa, ettei vaan ala muita katsella...


akka - 02.08.2009 - 09:25

Tekeekö mies itse mitään siisteyden eteen vai moittiiko vain sinua? Jos näin on, niin mieti hetki,onko sinun olemassaolosi tarkoitus 'siivooja' vai vaimo.

Minäkään en käsitä sitä, että sinulla ei käy pienessä mielessäkään ostaa ihan itse omilla (vaikka sitten olemattomillakin) rahoilla itsellesi oman kampauspöydän. Siinä talossa ei taida olla paljonkaan sinun omaisuuttasi, vaan sinä olet vähän niin kuin 'vieraana' miehesi asunnossa etkä omassa kodissasi. Tuttu tilanne ... mutta tähän taloon tuli sentään melkoinen kuorma huonekaluja kun minä tänne muutin ja jopa sängystämme voi tiukan paikan tullen sanoa, että tämä on minun , mene sinä muualle.

Kun mulle sanoi ukko, että alahan lähteä, niin minähän lähdin. Siis se edellinen, ja siinä se sitten ihmetteli, että ei hän tosissaan ollut kun menin tavaroitani hakemaan. On sitä nykyinenkin ehdotellut, ja viimeinen mahdollinen muuttopäivä on jo kalenteriini merkittynä, ellei ennen sitä satu jotain lopullista konfliktia.


ei ei ei - 02.08.2009 - 20:36

Jos miehesi vielä tuon lisäksi väittää, että rakastaa sinua, niin onnea vain. Olet löytänyt rinnallesi narskun. Ne tykkäävät juuri tuollaisista asioista. Tykkäävät piinata ja alistaa ja haukkua yms. saada raivareita kuvaamistasi tapahtumista.

Ei muuta kuin omaa kämppää hakuun ihan oikeasti.
Unohda koko ukko.


äijä - 21.08.2009 - 07:51

osta siis tosiaan se kaappi tai kuten joku ehdotti, tyhjää kaapista miehen tavaroita.

Meillä oli joskus vastaava riita, kuulemma minulla oli tavaraa liikaa wc-kaapissa. Tyhjäsin sitten sieltä pari hyllyä ja nyt ne ovat olleet vuoden verran tyhjänä...

Ei niitä naisia voi aina ymmärtää

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|