Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Arvostaako miehesi työtäsi?

mä taas - 31.07.2009 - 22:39

Siinä kysymykseni pääpiirteittäin. Ja yleensäkin mistä huomaat, että miehesi arvostaa tekemiäsi asioita?
Musta tuntuu, että mieheni vähättelee juttuja joita teen. Pitäisi olla kai tuottavampaa. Tuskin silloinkaan mitään kiitosta ja kunniaa saisin. Odottaa aina vaan parempaa. Ei osaa olla tyytyväinen.

Mä olen häntä arvostanut. En kai enää. Liikaa tapahtunut.


VASTAUKSET:


=) - 31.07.2009 - 22:46

Arvostaa! Se ei ehkä arjessa aina näy, hukkuu kiireen keskellä kaikkeen muuhun. Mutta tiedän silti, että arvostaa suuresti, kuten minäkin arvostan hänen työtään ja tekemisiään.


ex-odottaja - 01.08.2009 - 08:26

Luulen ettei ihan hirveesti. Tai kuvittelee kotitöiden ja lapsen hoidon olevan paaaaaljon paljon helpompaa kuin se itseasiassa onkaan. Usein nimittäin töistä tulleessaan sanoo jotain kyllä tonki vois siivota ja ton. Ja kuvittelee että mulla on päivät pitkät aikaa täällä vaan ja ainoastaan puunata paikkoja. Se ärsyttää.


Edelleen - 01.08.2009 - 12:59

sanoisin teille, joiden ukot ei arvosta teitä ja panostanne kotona, JÄTTÄKÄÄ UKOT VIIKONLOPUKS LASTEN KANSSA KOTIIN ja lähtekää jonnekin YKSIN! kun palaatte, voitte olla aivan varmoja, että on jo läksynsä oppinut ja sitten voi vielä vähän lisätä vettä myllyyn ja sanoa, kuinka on tiskit päydällä, vaatteita ympäriinsä ja muutenkin sekaista, vaikka ovat olleet vain kotona...


mie - 01.08.2009 - 13:14

jos minä jätän ukon lapsen kanssa kotiin, niin kyllä meillä vain ukko ehtii siivotakkin. paikat kiiltää kun tulen takaisin kotiin


jos - 02.08.2009 - 22:30

minun ukkoni arvostaisi minun työtäni, niin hän antaisi minulle edes muutaman päivän vuodessa vapaata lastenhoidosta. Mutta kun ei. Jos hän arvostaisi, niin antaisi edes joskus minun nukkua pidempään aamulla. Mutta kun ei. Jos hän arvoistaisi, niin veisi lapset edes joskus muutamaksi tunniksi ulos, että voisin siivota rauhassa. Mutta kun ei.

Lista on loputon.


tuuti - 05.08.2009 - 17:08

Arvostaa ja valtavasti arvostaakin. Joskus se nolottaakin, kun minä tällä hetkellä olen lasten kanssa kotona ja hän käy töissä. Olen joskus väsynyt ja pahalla päällä kun hän tulee kotiin. Kaadan samantien kaiken paskan toisen niskaan ja hän vain lohduttaa ja kannustaa ja kehuu! Hyvä mielihän siitä tulee tíetty, mutta saisin kai opetella itsekin arvostamaan häntä ja hänen työtään enemmän, mutta sitä vaan niin jurnuttaa niissä omissa asioissaan vaikka toisellakin varmasti on huonja ja raskaita päiviä siellä töissä. Minä sitten vaan marisen, että hän SAA käydä töissä, muka kuin lomalla olisi...huoh. Inhottava olen juu.


E - 06.08.2009 - 22:35

arvostaa. Ja paljon! Kun hoidin lasta kotona, hän ei koskaan arvostellut että joku oli vielä tekemättä tai olisin tehnyt huonosti! Kun päätin lähteä töihin saadessani hyvän työtarjouksen, hän antoi mun ensiksikin tehdä päätöksen itse ja sitten tuki mua siinä.

Mutta hän on saanut sellaisen käsityksen että mä en arvosta hänen työtään ja tekemisiään. Tai kodin- ja lastenhoitopanosta... Kai se johtuu siitä miten oon ilmaissut asiat... En oo tarkoittanut etten arvostaisi. En oikein muutenkaan pidä siitä millainen musta on tullut lapsen syntymän myötä. Valitan ja jäkätän. Ja tiedän. Vain minä voin asiaan tehdä muutoksen.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|