Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Aviomiehen *NAMU* pikkuveli

Hyi minua! - 29.07.2009 - 14:17

Tilanne on tämä, että olen alkanut unelmoida mieheni pikkuveljestä (23v). En siis missään seurustelu mielessä, vaan ihan suoraan sanottuna pelkästä panosta.
Pari viikkoa sitten oltiin eräillä festareilla kahdestaan keikkaa katsomassa ja minulla oli hirveä homma saada itseni pidettyä aisoissa, teki mieli hyökätä kimppuun kuin sika limppuun Nään häntä joka päivä, eikä se ainakaan helpota tätä tilannetta. Nyt jo pelottaa, kun viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä käymään terassilla, niin en uskalla edes ajatella mitä voin mennä tekemään "pari" siideriä ottaneena.


VASTAUKSET:


... - 29.07.2009 - 14:44

käy kiinni vaa! sit on varmaa ukollaski hauskempaa.


No - 29.07.2009 - 15:06

senkus isket pikkuveikan, mutta muista erota isoveikasta ensin.


elms. - 29.07.2009 - 15:37

Se mitä itse tekisin tuossa tilanteessa olisi että pyrkisin olemaan mahdollisimman vähän tekemisissä tuon pikkuveikan kanssa, ettei tulisi eteenkään mitään pienintäkään mahdollisuutta tehdä mitään mitä voisi katua myöhemmin. Itse en haluaisi omaa liittoani vaarantaa minkään tähden.Ja en todella lähtisi juomaan hänen kanssaan,VARSINKAAN kahdestaan..Ei hyvää seurais.


Just,,just,,, - 29.07.2009 - 15:38

Hillitse himosi hallitse halusi,sillä hetkenkin hurma voi olla elämäsi surma.

No pääsispä miehesi moisesta kevytkenkäisestä ämmästä eroon.


Teepäs - 29.07.2009 - 16:08

siellä terassilla kunnon "sharon stonet", eli minari päälle ja pikkarit pois. Toppi ei saa myöskään olla mikään nunnapukine, vaan reeeilusti dekoltee avoimeksi. Jos keuhkot ovat katseenkestävät, niin voit jättää rintsutkin pois, ni näkyy paremmin, millaista tavaraa olis tarjolla.

Heiluttelet siinä sidukan hörppimisen ohessa jalkojasi hiiiitaasti edestakaisin ja luot raukeita katseita...kyllä se siitä...kun et nyt vaan mee puihin....katsos, jos on nälkä, ni pitää syödä ja janoonkin pitää juoda.....

tuu hei, sit kertoon meillekin, kumpi on parempi


1976 - 29.07.2009 - 23:42

Minkä ikäinen itse olet?
Luuletko, että molemminpuolista?

Kuvitteleppa sitten, että vietätte kiihkeän yön. Entä kun aamu sarastaa, mitä sitten tapahtuu?

Et voisi huonommin valita. Sekoitat sillä teidän kaikkien elämän. Siitä ei hyvää seuraa. Tuskin mitään pysyvää, menetät molemmat ja veljeksetkin varmasti riitaantuvat.

MIETI, AJATTELE! Ja kerro miten kävi.


Hei - 30.07.2009 - 08:48

kolmin aina kaunihimpi! Kaadapa veljekset samalla kertaa, niin siinä sinulle panoa!


hyvä neuvo - 30.07.2009 - 09:35

Tyhmä on nainen,levoton,kadunkulmissa väijyy,miehiä houkuttelee."tule luokseni mieheni lähti juuri eikä palaa vasta kuin aamuyöllä.Tule nauttikaamme lemmestä aamuun saakka.

Poikani älä lähde hänen mukaansa älä antaudu hänen houkutuksiinsa.Sillä ennenkuin huomatkaan nuoli lävistää maksasi ja kuolma korjaa elämäsi.

Tähän suntaan neuvoo maailman viisain kirja.


heiiiii - 30.07.2009 - 22:20

laulujen laulu rulettaa!


tää on just tätä.. - 31.07.2009 - 10:37

..tää nykyaika!!!!!! Ei oo muuta kun haaroväli mielessä kokoajan. Järki käteen!!! Tv ja radio ym antaa rohkaisua tällaseen aistillisuuteen, jolla ei ole arkielämän kanssa mitään tekemistä!
Ajatteleppa minkälaisen farssin saisit aikaan noiden poikien perheessä!! Lopulta sulla ei olisi ehkä kumpaakaan isäntää näköpiirissä. Hetken hurma??
Maailma on PULLOLLAAN komeita miehiä, toisiaan houkuttelevampia,mutta teeppä valinta ja ota se yksi. Onko viisautta hypätä kukasta kukkaan????


Ilman muuta - 31.07.2009 - 13:58

kannattaa käydä vieraissa, se piristää parisuhdetta. Kuka nyt haluaisi lopun ikäänsä saman äijän kanssa touhuta? Mutta parempi kyllä varmuuden vuoksi olisi keskittää himonsa johonkin ulkopuoliseen tyyppiin eikä miehen veljeen. Voi nääs käydä köpelösti.


Vieläpä AVIOmies - 31.07.2009 - 16:25

Oliko aviovalalla sinulle mitään merkitystä?


Jaana - 31.07.2009 - 20:31

Mitä ihminen kylvää sitä hän niittää ja ihmisen eteen kiertyy hänen omat tekonsa.


vierailija - 02.08.2009 - 22:01

Itse pelehdin mieheni kaverin kanssa ja mieheni sai tietää. Elämääni kalvaa jatkuva syyllisyys ja pelko vaikka mieheni on antanut anteeksi ja parisuhde toimii. Hillitse itsesi, se ei ole sen arvoista että hajotat oman suhteesi ja miesten välisen suhteen. Yritä vältellä miehesi pikkuveljeä ja järjestä itsellesi ja miehellesi jotain ihanaa, arjesta poikkeavaa. Lähtekää reissulle tai kotona teette jotain "uutta".


TESTI - 03.08.2009 - 20:43

Laita rasti paperille jokaisesta "kyllä" vastauksestasi.

1.Rakastatko miestäsi?
2.Kunnioitatko miestäsi?
3.Onko miehesi se, jonka kanssa haluat elää loppu elämäsi?
4.Jos olet äiti, yritätkö yleensä välttää tilanteet joissa lapsesi joutuisi suremaan?
5.Kunnioitatko miehesi ja hänen veljensä vanhempia?
6.Entä kunnioitatko veljiesi keskenäistä suhdetta?
7.Haluatko olla ennemmin epäitsekäs kuin itsekäs?
8.Eikö olisi hienoa todeta vaikka vuoden päästä, että olette vielä miehesi kanssa yhdessä ja että selvisit tästäkin ongelmasta puhtaalla omalla tunnolla ja kunnialla?

Tuloksen laskenta:

Mikäli paperillasi on edes yksi rasti, mieti tilanne ja mahdollisen tulevan tekosi seuraukset uudestaan. Sinusta varmasti löytyy se fiksu ja järkevä nainen, joka osaa laittaa oikeat asiat etusijalle.


vierailija - 04.08.2009 - 08:49

Tosi hyvä tuo "TESTIn" lista. Mielestäni jos yhdenkin rastitat niin se vaikuttaa myös toisiinsa. Lisäisin vielä sen että vaikka ette ole naimisissa, ei ole lapsia ja tuntuisi ihan samalta miten jälkikäteen käy, sinun on elettävä itsesi kanssa. Itseäsi et pääse karkuun! Oman tapaukseni jälkeen sain asian selvitettyä kummankin miehen kanssa ja anteeksi annettua ja saatua. Miehet eivät luonnollisesti ole väleissä, enkä tietenkään tekemisissä mieheni ex-kaverin kanssa, mutta asia on selvitetty. Itseni kanssa eläminen on vaikeaa edelleen...


Mitäs tuota - 04.08.2009 - 19:36

enää miettimään, kun homma on jo varmaan terassireissulla "hoidettu". Olis kai ap jo innoissaan tullut itsehillintäänsä ja uskollisuuttaan tänne hehkuttelemaan, jos olis saanut pöksyt pidettyä jalassa.


joki - 05.08.2009 - 20:52

Tyhmä lumppu!


.... - 12.08.2009 - 20:37

Tuommonen lutka kiertoon vaan!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|