Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Miehen käytös

Nimetönnä - 28.07.2009 - 23:18

Suututtaa tuon ukon käytös.
Ei anna mun olla rauhassa(mulla menkat)
Aina pitäis antaa, en ymmärrä miksi ei mene jakeluun.
Olen sanonut asiasta, mutta hän ei usko mua.
Onko teidän miehillä noin kova tarve???


VASTAUKSET:


Voi - 29.07.2009 - 00:20

kun oliskin...mutta sua ymmärrän kyllä hyvin, toisaalta...


elms - 29.07.2009 - 08:39

Itellä mies kyllä ymmärtää kun sanon että on menkat menossa.Jättää rauhaan,niin ettei painosta.Välillä kyllä toteaa että jos hän vain sitten muuten vain silittelee pyllyä mutta ei turhaudu tai suutu tai kärtä pöksyjä jalasta kun sanon ettei.


pitää - 29.07.2009 - 09:02

ottaa sellanen mies jonka kanssa tekee mieli paneskella aina


no huhhuh - 29.07.2009 - 11:55

Enpä valittais moisesta turhasta ongelmasta. Ikävämpää se on kuulkaa niin päin jos mies pihtaa! Ei se tavara käyttämällä kulu


Kuin - 29.07.2009 - 13:11

myös, oliski noin kova tarve.. Mutta kun ei niin ei. Ei se tavara käyttämällä tosiaan kulu. Mutta ymmärrän ap:takin, ei itseäkään ole aina huvittanut silloin kun miestä.


jospa - 29.07.2009 - 15:47

Äää, ei ne menkat mtn haittaa.. suihkuun vaan kutemaan :,D Pitää ottaa sellanen mies jota tekee mieli! aaaivan


meillä - 29.07.2009 - 21:06

on sanaton sopimus, että menkkojen aikana ei paneksita ihan vaan siitä syystä,että mun vuoto ei todellakaan ole sieltä niukemmasta päästä. Veressä peuhaaminen ei innosta kumpaakaan.Tosin joskus ja jouluna ollaan kakkoseen puuhailtu menkkojen aikana,jolloin voi käyttää tamppoonia.


nimetönnä - 29.07.2009 - 22:26

Mies ymmärtää jos en menkkojen aikana halua, saattaa kyllä kysellä seuraavana päivänä, että onko vielä menkat Tosin minulle iskee menkkojen kolmantena-neljäntenä päivänä kauhea panetus


tunnevammasen mies - 30.07.2009 - 11:19

Meillä taas miestä ällöttää kuukautiset niin paljon, ettei edes halua koskea silloin.. No eipä se olo itselläkään mikään hääppöinen silloin ole...
Sen mielestä halaus tai pusu kuuluu vaan yhdyntään, eikä niitä jaella pitkin päivää.
Samoin kun ei voi sanoo että tykkää tai rakastaa kun "asia ei oo muuttunut sitten kuuden vuoden takaisen seurustelun aloituksen".
Kyllä on pikkuhiljaa alkanu tulemaan olo, että mitä ihmettä mä siinä oon nähnyt. Vaikeista asioista ei suostu edes puhumaan ja odottaa että ne ratkeaa itsestään.


tunnevammasen VAIMO - 30.07.2009 - 11:21

Niin siis vaimoke mä olen, enkä mies...

Meillä taas miestä ällöttää kuukautiset niin paljon, ettei edes halua koskea silloin.. No eipä se olo itselläkään mikään hääppöinen silloin ole...
Sen mielestä halaus tai pusu kuuluu vaan yhdyntään, eikä niitä jaella pitkin päivää.
Samoin kun ei voi sanoo että tykkää tai rakastaa kun "asia ei oo muuttunut sitten kuuden vuoden takaisen seurustelun aloituksen".
Kyllä on pikkuhiljaa alkanu tulemaan olo, että mitä ihmettä mä siinä oon nähnyt. Vaikeista asioista ei suostu edes puhumaan ja odottaa että ne ratkeaa itsestään.


aa - 30.07.2009 - 11:48

me kyl joskus sekstaillaan vaikka ois menkat. suihkussa onnistuu "siististi". mulla ainakin jonkinverran auttaa menkkakipuihin orgasmi. samoin kuin pääsärkyyn.


pussailu - 30.07.2009 - 11:50

musta ois ihan kamalaa jos mies pussais ja halais vaan seksiin liittyen. me pussaillaan ja halaillaan jatkuvasti koko perhe


meillä - 30.07.2009 - 22:26

mies vaatii ottamaan suihin jos ei saa panna. Pari vuotta jaksoin, sitten paloi käämit ja usutin vieraita etsimään mun menkkojen aikaan, multa ei mitään heruis. Jupisi aikansa, ei kuitenkaan lähtenyt vieraisiin vaan vetää nykyään käteen pornofilmin kanssa. Ihan sama kunhan antaa mun olla rauhassa.


ex-odottaja - 01.08.2009 - 12:58

Meillä joskus kans mies kärttää menkkojenkin aikaan, mut kyllä se siitä sen lopettaa kun sanon ettei nyt pysty ku on menkat ja kyllä se sen kerrasta ymmärtää. Joskus jos itelläkin tekee menkkojen aikaan mieli ni sit sanon et suihkussa sitten Meillä joskus kans ehdottelee tuota suihinottoa ja kakkoseen panoa menkkojen aikaan.. Mut ei meillä ainakaa ole ongelmaks tuo. Ja parempi tosiaanki ehkä näin et miehellä todellakin on halut eikä et koskaan ei sais tai jos saiski ni ite joutus kärttämään sitä.


ai ai - 10.08.2009 - 15:16

Meillä vaan vonkaa ja vonkaa oli menkat tahi ei. Ja sitte jos ei saa, ni alkaa mököttämään ja lähtee kaljalle. Aikuismaista käytöstä.
Ja mulla ihan terveydellisetkin syyt kieltäytyä seksistä..


Iloinen vaimo - 17.08.2009 - 02:54

Voi morjens!
Rekkamies panee kelillä kuin kelillä, pyyhe alle ja menoksi! Tai sitten vaan suihkuun. Kammottavia nirppanokkia löytyy molemmista sukupuolista!

Meillä mies ottaa tamponin kanssa suihinkin menkkojen aikana, kun käy ensin tietysti pesulla,sanoo rakastavansa minua on minun tilani sitten mikä hyvänsä ja hyvä niin. Kakkoseen pannaan ja suihin otetaan puolin ja toisin ihan ilman jouluja ja juhannuksia.

Alan tosiaan pikkuhiljaa ymmärtämään miksi niin moni mies juksee vieraissa kun kotona odottaa kitisevä akka :/

Vai vielä terveydellisiäkin syitä... ne terveydelliset syytkö myös kieltävät suihinoton ja toisen käsin tyydyttämisen?

Milloin ihmiset tajuavat että sitotuessaan parisuhteeseen sitoudutaan toiseen myös seksuaalisesti ja ollaan valmiita tyydyttämmään toinen ihan vapaaehtoisesti.

Seksi ei ole mitään valtataistelua, ja vaikkei itsellä JUST sillä hetkellä niin mieli tekiskään niin kummasti ne halut alkavat hyrräämään kun vaan antautuu intohimon vietäväksi, sama siis sukupuolesta riippumatta.

p.s. Särkylääkkeet menkkoihin on keksitty.


ai ai ai - 18.08.2009 - 12:30

sie se iloinen vaimo supernainen olet!!! vou vouvou!!


ai ai ai - 18.08.2009 - 12:43

kysymys vielä iloiselle:

onko nirppanokkamaisuutta jos ei halua seksiä?

saako ukkos sinut raiskata vaikka et seksiä halua? pääasia että saa seksiä.. niinkö?

tiedätkö että seksi kuukautisten aikana altistaa tulehduksille, vaikka kuinka pesis? onko sinulla ollut esim kohtutulehdusta? onko joku pakko aina antaa vaikka olis menkat, ootpa sie kovis antamaan,,sie se terästä oot..


Iloinen vaimo - 18.08.2009 - 18:30

^syytön mä siihen olen, että sulla kasvaa paikat seittiä. Kannattais varmaan laittaa sinne alakertaas jotain muutakin kuin hiekkaa niin ei potuttais niin paljon.

Nirppanokkamaisuutta ei ole kieltäytyä yhdynnästä, mutta mikäs hiton syy se on olla antamatta toiselle nautintoa, ja se koskee ihan yhtälailla miehiä.

Ootko sä nyt ihan tosissas tollasilla tulehtumispelotteilla? Tollako sä perustelet ukolles kuivat kaudet, salli mun nauraa!! K

Kohtutulehduksella ei ole mitään tekoa seksin ja kuukautisten kanssa. http://www.tohtori.fi/?page=8662831&id=8274060

Miksi puhut antamisesta? En minä ainakaan anna, minä otan ihan siinä missä mieskin. Jos asennekin on tollanen että on pakko "antaa" ukolle, ni älä yhtään vikise kun ukko juoksee vieraissa kun "sillä muijalla on taas hilloviikot".

Ja toi raiskaus-vertaus oli jo niin mauton ja lapsellinen etten edes viitsi kommentoida sitä.

Jos tasavertainen suhtautuminen seksuaalisuuteen ja intohimo tekee musta superin niin fine, ei tässä teräksiä tarvita.


Sivusta seuraaja - 20.09.2009 - 15:51

Iloinen vaimo:

Oletko Oikeasti nainen, onko sinulla jokin maaninen vaihe meneillään?

Ai se on ihan okei, jos mies pettää, silloin kun naisella on menkat... what?

Jos on niin kivuliaat kuukautiset, että alapäätäkin vatsa- ja selkäkipujen lisäksi vihloo sekä päätä särkee vituttaa, niin ei siinä vaiheessa ehkä ensimmäisenä ole seksi mielessä. Kakkoseen laittamisessa voinee olla myöskin huonoja puolia, sillä endometrioosissa (josta huomattava osa naisista) kärsii, myös peräaukko saattaa olla hellänä (en jaksa selittää. kts. endometrioosi).

Näiden fysiologisten syiden lisäksi, en ainakaan itse tunne itseäni kovin hehkeäksi menkkojen aikana. Suhteessa voi pitää yllä hieman romantiikkaa, ja minusta joku verta ja kudospaloja vuotava, kipeä, haiseva, ällöttävä alapää ei sitä romantiikkaa ainakaan edistä.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|