Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Kontrolloiva mies

Nimetön - 28.07.2009 - 20:54

Mieheni on nyt kaksi kertaa suutuksissaan minulle poistanut käyttäjätunnukseni netistä ja sähköposti osoitteeni.Hän kun on aikoinaan ne avannut.
Ekasta kerrasta olin vihainen ja päätin että jos joskus vielä vastaavaa sattuu niin häivyn(on muitakin ongelmia).No nyt tosissaan teki uudestaan saman eli en enään päässyt nettiin kun tulin lomalta kotiin.Sairasta ja suututti valtavasti.En uskalla enään jättää edes pankkitunnuksiani esille jos suuttuu ja tyhjentää tilini(on muuten joskus kauan aikaa sitten tehnyt senkin kun pääsi tililleni)
Ei voi omaan mieheen edes luottaa.Kurjaa.
Luulee että näillä teoilla pystyy jotenkin komentamaan mua ja mut toimimaan haluamallaan tavalla,mutta ei näin ole vaan enempikin saa mut inhoamaan itteään ja mua olemaan koko ajan varpaillani.


VASTAUKSET:


Kuulostaa - 28.07.2009 - 21:16

todella kurjalle ja ahdistavalle. Minun ystävälleni ex teki sen, että rälläsi ystäväni luottotiedot. Tilaili esim. ystäväni nimissä verkkokaupoista otti tekstarivippejä ym.
Joten pidä varasi. Muuta Kaikki mahdolliset salasanat ym. mitkä kykenet ja jos äijä jatkaa harkitse poliisin apua. Äläkä missään nimessä jää tuohon suhteeseen. Tuo ei ole normaalia vaan todella, todella sairasta kuten itse totesit!!!


niinpä, - 28.07.2009 - 21:35

miksi te hyvät ihmiset jäätte tämän kaltaisiin suhteisiin ja yritätte tuhota elämäänne vielä lisää. Ottakaa järki käteen ja miettikää onko ne miehet/naiset oikeesti sen arvosia että saavat tuhota kumppaninsa elämän. On sitä elämää ilman narsistejakin.


Moiks - 28.07.2009 - 21:40

ja mikäs oli ukon selitys??????????

Minä nostaisin sellaisen metkan, etä ellei kone avaudu , niin hommataanpa mulle oma kone, jonne on vaan mulla omat tunnukset!!
Jos ei sekään herralle kävisi, niin muuttaisin koneeni kanssa omaan kämppään mieti asiaa vakavasti, ilmeisesti teillä ei ole vielä lapsia? nyt on helpompi läjteä, kuin ehkä myöhemmin, jos tuollainen seko.


Voi taivas!!!! - 29.07.2009 - 00:08

Öykkäriukko pihalle!!


Ahdistavaa! - 29.07.2009 - 00:23

Hui, kun tulee ihan menneet mieleen ex-alkkis-ukon kans Sama ahdistuksen tunne tuli, kun luin kirjoitustas!
Ja aikaa myöten homma vaan paheneeeee...........


jospa - 29.07.2009 - 15:50

:o miksi se noin teki..? Kuulostaa ehkä HIEMAN jo epäterveellä tavalla mustasukkaiselta..


ertyuio - 01.08.2009 - 13:43

Miksi ihmeessä sinä alun perinkin olet tyytynyt siihen, että miehesi avaa sinulle tunnukset etkä avaa niitä itse? Meillä se on ollut jotenkin itsestään selvää, jo lapsellakin on omat tunnukset heti kun täyttää 18 v. Vaihda ainakin pankkitunnuksesi salasana nyt heti välittömästi, niin mies ei pääse tiliisi käsiksi.

Kyllä tuo tapaus vaikuttaa siltä, että miehesi tekee pikemminkin kiusaa kuin vaan kontrolloinnilta. Toisaalta sinä itse ojennat hänelle aseet käteen, jos et itse huolehti asioistasi.


äijä - 21.08.2009 - 07:55

ääliökäyttäytymistä moinen miehen teko.

Mutta avaa tosiaan itse ne tunnukset, onhan ilmaisia pilvin pimein, vaikkapa hotmail, gmail jne. Ja ÄLÄ laita salasanavarmistuskysymykseen mitään helppoa vastausta!


 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|