Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

miten miehenne ottaa teidät huomioon??

nikitön - 27.07.2009 - 10:32

Moikka! Nyt uskaltauduin kirjottamaan ja utelemaan muilta kyseistä asiaa. mulla on hirmu itsekäs mies,joka ei ota mua huomioon lähestulkoon ollenkaan. Olen raskaana..ja tämä on mieheni ensimmäinen oma lapsi.(itsellä 2 ennestään). Huolehtiiko miehenne teidän hyvinvoinnista miten? Tekeekö esim joskus voileivän sulle ja vauvalle,keittääkö teille kahvia,kysyykö että ootko syöny,otatko lisää ja onko kaikki yleisesti ok?? vai aatteleeko vaan itteään ja jättää sut ulkopuolelle. seksiäkin saa vahingossa 1krt/vko..ja sillonki hyvä jos joskus ite kerkee saamaan sen huipun,ja jos ei niin ootellaampa taas seuraavaa kertaa..et jos sattus lykästään! voishan senkin tehä naiselle muutenkin ku yhdynnässä..jos vaan haluis. Tosi turhauttavaa välillä! mites muilla?


VASTAUKSET:


kyllä - 27.07.2009 - 11:37

minua ainakin huomiotiin ennen raskautta ja raskauden jälkeen, raskaana ollessa huomioitiin entistä enemmän, mies saattoi soittaa kesken päivää kuinka voin jne. Olisin saanut kuun ja tähdet taivaalta jos olisin pyytänyt. Mies huomioi edelleenkin päivittäin. Seksiä on jokatoinen päivä ellei useemmin ja mies kyllä pidättelee jotta tulemme samaanaikaan.


Ulla-Maija - 27.07.2009 - 12:00

Joo mua huomioidaan myös kiitettävästi ja enemmänkin. Mies toisi myös kuun taivaalta jos pyytäisin. Raskausaikana mies teki aina kun vain mahdollista aamu/iltapalan, koska mulla oli tapana jättää nuo muuten syömättä. Hieroi ja oli onnellinen tulevasta vauvastamme. Ensimmäisen liikkeen kun tunsi niin hyvä kun ei ollut tippa linssissä
Nykyään mennään aika samoilla linjoilla. (Mies on tuolla aamupalaa tekemässä )
Seksiä nyt ei oo läheskään joka päivä, mutta kyllä se pitää huolen että minä huiput saan.
En minä huolis sellaista miestä joka ei huomioisi. Mitä sitä sellaisella tehdään? Kyllä sun tulee kuules kouluttaa se miehes vähä paremmin.


nikitön - 27.07.2009 - 12:52

juu,vauvasta on kyllä onnessaan..tai ainakin luulisin niin. entä kotityöt ja niiden jakaminen..? Onnistuuko teillä,vai onko automaattisesti niin että naiset tekee..? tässäkin tökkii meillä.


Ulla-Maija - 27.07.2009 - 12:58

Ei, kyllä meillä kotityöt automaattisesti kuuluu molemmille. Tai se tekee kumpi jaksaa ja mies tekee AINA oma-aloitteisesti eikä tarvi patistaa. Mutta meillä ukko onkin poikkeus tapaus.
No, viimeksi kylläkin kun mies alkoi imuroimaan ja tulin vauvan ja koiran kanssa ulkoa niin mies oli nukahtanut sohvalle ja imuri keskellä lattiaa levällään ja oli imuroinut ehkä 4m2 alueen =) Lähinnä huvitti.


kyllä - 27.07.2009 - 13:07

meilläkin kotityöt tehdään yhdessä vaikka olenkin vanhempainvapaalla,minä kylläkin teen hiukka enemmän koska kotona olen,mutta ei ole tarvinnu miestä patistaa tekemään, tekee ihan oma-aloitteisesti.


ööö - 27.07.2009 - 13:26

meillä minä teen kaikki kotityöt,
itse olen päivät kotona eikä ole pieniä lapsia enään.


Siis - 27.07.2009 - 14:00

syödään aamupalaa klo 12 PÄIVÄLLÄ? Ja nukahtaa kesken imuroinnin? Ei hyvää PÄIVÄÄ mitä juttua taas...onko oikeasti olemassa tälläisiä ihmisiä?


tassu - 27.07.2009 - 14:05

Mies huomioi kyllä monella tavalla ja päivittäin. Kysyy, miten päivä on mennyt, soittaa töistä. Kun olin raskaana, otti minut koko ajan huomioon ja kesti kaikki mielialanvaihtelut urputtamatta . Nyt yrittää saada minua ulos, harrastamaan ja tekemään myös itselleni jotain, kun olen niin kiinni vauvassa. Hänelle ME tulemme aina ensin!

Meillä kotityöt teen minä suurimmaksi osaksi. Mies osallistuu kun pyydän (iso siivous). Oma-aloitteisesti korjaa tavaroita ja pesee pyykkiä.


elms - 27.07.2009 - 14:10

Voin kertoa Siis:ille, kyllä se vaan minäkin herään joskus viikonloppuna vasta 10-11 aikaan ja ei välttämättä tee mieli syödä heti herättyä joten syön joskus 12 aikaan, enkä pidä juttuna tai minään. Ja mitä tulee imuroinnin kesken nukahtamiseen niin miehet on suurin osa semmoisia vekkuleita hiljentävät vauhtia vähäksi aikaa ja ennenkö huomaakaan kuorsaus alkaa kuulua.

Meillä ei ole lapsia.Ainakaan vielä. Ja mies kyllä osallistuu kotitöihin mukisematta.Kumpikin vihaamme tiskausta (ei pesukonetta), niin olemme sopineet tiskivuorot kumpikin vuorollaan. Muutenkin erittäin huolehtiva kultakimpale.Hieroo ja halailee.


juu - 27.07.2009 - 14:11

Ei meilläkään mies ihmeemmin ole huomioinut raskauden aikana! Teen kanssa kotityöt kaikki, paitsi välillä hän kokkaa myös, eikä puhettakaan aamupaloista tms. Sitten se kyllä tekee jos komennan, mutta ei ilmeisesti tajua oma-aloitteisesti..


Ulla-Maija - 27.07.2009 - 16:21

No meillä vauvan rytmit vain on sellaiset että 01:00 aikaan vasta yö unille ja nukkuu 11:00. Ja nyt kun mies kesälomalla niin kyllähän me nukutaan kun kerrankin voidaan. Meillä katsos tuo vauva sanelee tuon rytmin joten tänään oli aamupala 12.00 aikaan, että kyllä voi olla tällaisia ihmisiä.


kitty70 - 27.07.2009 - 17:19

Meillä on niin paljon tuota pihahommaa, että siinä mielessä on ihan perinteisesti nää miesten työt ja naisten työt, mutta huomioi siis minua että ymmärtää sen asian. Ja huomioi toki muutenki, milloin keittelee kahvit meille, tyhjentää tiskikonetta,on lasten kans, ym. Oikeestaan en ole hirveesti miettinyt koko asiaa, on ollu jotenki aina itsestään selvyys nää asiat meillä. Ja seksi.. No aina en huippua saa, mutta en nyt siitä valita, kun muuten yleensä aina tuo seksi on niin mahtavaa!


Amelie - 27.07.2009 - 20:05

Mies tekee lähes kaikki kotityöt, minä keskityn sitten vauvaan ja teen mitä ehdin.
Halailee silloin tällöin ja antaa pusun aamuin-illoin sekä jonnekkin lähtiessään ja tullessaan.

Kyllä meillä jos kerta viikkoon sais ees söhäsyn ni oisin tyytyväinen yleensä ku tuppaa menee se kuukaus ja raskausaikana enemmänkin. Mutta mulla taas on tapana että saavutan huipun helposti mieheni kanssa ja joskus jopa jo ajatuksesta :O


Eipä - 28.07.2009 - 21:41

paljoa tekemistä päivissä ole, jos puoleen päivään asti täytyy sängyssä maata. Ymmärrän kyllä, että vauva nukkuu omassa rytmissään, mutta kyllä aikuiset ihmiset herää aamulla ajoissa, vaikka olisi lomakin. Tai no jos tykkää vetelehtimisestä, niin sitten elelee vaan niin...


Ärräpääää - 29.07.2009 - 12:49

Eipälle: Milloin niiden aikuisten sitten pitäis nukkua?! Jos vauva laittaa yhden maissa yöllä nukkumaan ja herää 11 aikoihin, niin pitäiskö vanhempien nousta silloin aamu 6, jolloin yöunet jää aika lyhyeksi..?!? Ajattele nyt järjen kanssa, hyvä ihminen! Ei sitä jaksa sellaisilla unilla ja vauvan rytmiä ei niin vain muuteta.
Mekin laitetaan nukkumaan joskus 12 aikaan yöllä, koska rytmit on sellaiset eikä niitä niin vain muuteta. Herätään 9 aikoihin. Mutta pointtini se, että kyllä se aikuinenki tarvii sitä unta ja fiksu aikuinen nukkuu silloin, kun vauva nukkuu, että ei ole sitten kiukkuinen vauvalle ja jaksaa touhuta.


kaapokerttuli - 31.07.2009 - 18:45

olis ihana jos silloin tällöin mies tekisi vaikka iltapalan tai toisi yllätykseks suklaata kaupasta kun töistä tulee. mutta ei...

Miehen mielipide on se että kun kerran olen nyt kotona ja hän käy töissä niin mun pitäisi tehdä sitten kaikki kotityöt, käydä kaupassa ja hoitaa koira... ei ymmärrä ollenkaan kuinka väsynyt olen, en saa öisin nukuttua kun särkyjä niin paljon ja esim. koiran lenkkeilytystä häiritsee supistelut. Eikä ymmärrä sitäkään etten voi kävellen kaupasta kantaa älyttömiä määriä ruokaa, vaikka siskokin sille sanoi ettei raskaana pitäisi nostella painavia esineitä. tähän mennessä oon passannut ehkä liikaakin miestä, iltaisin teen sille eväät töitä varten ja ruoka oottaa valmiina kun se tulee töistä. saa nähdä miten se tottuu siihen että pistän kohta huomion vauvaan enkä mieheen...
Iloinen vaimo - 17.08.2009 - 03:04

^ei sitä tarvitse arvuutella miten ukkosi siihen tottuu, sen tietää jo ihan valmiiksi että vieraisiinhan se menee kun huomioit ensin vauvan ja vasta sitten hänet. Mutta ihan saat itseäsi syyttää. Pistää vihaksi lukea tällasten passaan-mieheni-piloille ja hoidan-kaikki-kotityöt-mammojen rutinoita. Helvettiäkö hoidatte kaiken? Ei ole kukaan käskenyt ottaa tollasta "miestä" vaivoikseen. Onneksi täällä ketjun yläpäässä sentään oli jotain normaalissa parisuhteessakin olevia ihmisiä.

Ja kysymykseen vastaus:mieheni laittaa viikonloppuisin aina aamupalan ja tuo kahvit sänkyyn, viikolla kun laitan yleensä minä ja viikonloppuisin on minun vuoroni nukkua pitkään. Teen mielelläni miehelle hierontoja, kasvohoitoja ym kivoja juttuja, hän taas tuo joka perjantai kukkia, soittelee tai viestittelee päivittäin ja ostelee pieniä lahjoja. Raskaana ollessani huolehtii koko ajan voinnistani ja huomio esim. hieromalla hartioita tai jalkapohjia ja laittamalla viikonloppuisin usein ruokaa.

Jos ei vaadi enempää, on turha sitten valittaa, ja asia pätee molemmin puolin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|