Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

vanha asia kaivelee

nimetön - 26.07.2009 - 18:52

oonkohan mä ihan tyhmä ku en voi tästä hetkestä olla onnellinen,mulla on ihana lapsi ja mies,lapsi 1v ja miehen kanssa oltu jo 4v yhdessä.
mutta seurustelun alku aikoina mieheni petti minua exänsä kanssa,tiedän että vain kerran harrastivat seksiä ja se jälkeen pari tekstailivat,mieheni oli laittanut exälleen viestiä,kehunut rintojaan ja alapäätään kuinka se oli ollu taas niin tiukka ja kuinka ihana sitä oli nuolla,eikä kyllästyisi hänen alapäähänsä koskaa ym,en ole kertonut miehelleni että olen lukenut nämä viestit.mies itse tunnusti pettämisen,mutta ei viesteistä ole puhunut koskaan mitään.ja tiedän ettei mieheni ole enää pettänyt,koska olemme melkein koko ajan saman katon alla,koska mieheni työ on sellaista että hän tekee sitä kotona.olen antanut pettämisen anteeksi,mut silti se välillä tulee mieleen,välillä on kuukausia etten ajattele koko asiaa....mut inhottavaa...en tiedä mitä pitäis tehdä että unohtaisin asia,koska miehenikin on jo unohtanut....vieläkin melkein itku tulee kun asia tulee mieleen.mitä ajattelette tilanteestani ja miten pystyisin unohtamaan asian ja olemaan onnellinen nykyhetkestä koska minulla on ihana mies ja lapsi,joita rakastan todella paljon. mieheni huomaa aina kun asia tulee mieleeni,koska olen niin onneton ja masentunut sen illan tai päivän milloin ajattelen sitä pettämistä,mutta sanon aina vaan miehelleni että olen vain väsynyt....


VASTAUKSET:


Mitä - 26.07.2009 - 22:38

luulet että mies sanoisi jos saisi kuulla että olet tutkinut puhelinta?

Kosta ja pane jotakuta tai sovi kaverin kanssa feikkitekstailu jossa samantapaista tekstiä.. jätä puhelin lojumaan ja katso lukeeko mies viestejäsi. Jos lukee ja alkaa riehua voit ottaa esille hänen nuolemisviestinsä..

en tiedä, mä olisin niin vitun pahalla päällä tuommoisesta että varmasti viskaisin ukon naamalle jossain vaiheessa että tiedän, vaikka sanomalla että "kuulin baarissa kun exäsi kertoi kaverilleen että oli nainut kanssasi"

Huh, tuommosia, mutta munallaanhan nuo ajattelee.


AIKA SIKA - 27.07.2009 - 01:55

Aivan kyllä mäkin tuommoisen kyrpä sankarin heittäisin pellolle.Tosi ällöttävä munalla ajatteleva äijä.Hyi saatana.


Kettu - 27.07.2009 - 12:09

No se on varmasti paha nyt 4 vuoden jälkeen noin radikaaliin ratkaisuun päätyä, varsinkaan kun asiat kuulosta olevan MUUTEN hyvin. Tuo on kyllä kamala kivi jalassa, osaan vain kuvitella.
Tässä on syy minkä takia pettämistä ei kannattaisi antaa anteeksi, koska ei sitä voi unohtaa. Se kummittelee aina tuolla.
Mutta et sinä voi olla asian kanssa sujut jos et oo käsitellyt sitä miehesi kanssa. Olisi jo korkea aika. Sun pitää nostaa tuo asia esille. Sanoa miehellesi että se vaivaa sua ja että luit ne viestit silloin. Puhutte, puhutte ja puhutte. Vaikka itkette ja huudatte kunhan puhutte. Ja jauhatte sitä niin kauan että sulla on parempi mieli asiasta. Ei se auta sua unohtamaan asiaa mutta auttaa hyväksymään sen.


minä vain - 28.07.2009 - 02:14

meilläki on ollu molemmin puolista pettämistä ja kyllä olen huomannu ettei ne jää sinne unholaan vaan pysyy aina mielessä,itse en tiedä kuka tämä toinen nainen oli ja se vaivaa aina tarkkailen että jos tämä kyseinen nainen sattuisi tulemaan vastaan yms. Meillä takana 5v ja itse ainaki myönnän nyt ku viimeks olin pitkästä aikaa viihteellä näin mun exän ja huomasin kuinka ensi vihasin ja sitte samaan aikaan alkoi vanha suola janottaan omalla tavalla(muistin onneks samalla kuka mua oli elämässä satuttanu eniten ja miks mä olin muuttunu selläseks idiootiks,ku ennen osasin olla niin hyvä ja kiltti nyt tunnen itteni saman laiseks pettäjä kusipääks),tää exä ei kyl edes pettäny mua sillai se teki jotain pahempaa,muutti mun rakkauden vihaksi...

mutta ittellä ainaki pyörii exät mielessä joskus jopa päivittäin ja kuvittelen millasta niitten kans olis...mä jopa uskallan väittää että heidän kanssa oli enemmän yhteistä tai oltiin enemmän saman kaltasia(musiikki,harrastus,kiinnostuksen kohteet, yms.) kun nykysen kanssa...mut sitte tajuan et näin on parempi yks exä petti ja erottiin,jonku vuoden jälkeen päädyttiin samaan sänkyyn(sillon jätkä seurusteli muijan kanssa jonka kanssa hän mua petti ja seurustelee vissiin vielä tänä päivänäki vielä)...ja sänky puuhanki jälkeen oon nähny hänet baarissa notkumassa muijen kans ja oon vaan todennu et ei se taida muuttua koskaan...

mut on toi luottamus vähä haasteellisempaa pettymyksen jälkeen,viime v-loppunaki mies oli YKSIN festareilla...mietityttää kyllä et kuka menee yksin tai minkähän laista seuraa sillä oikeesti oli,hänen puhelimeenhan en saa koskea eikä kyl vahingoskaan jätä mun luettavaks tietää kuinka utelias oon


hei - 04.08.2009 - 21:17

sano miehellesi seuraavan kerran kun huomaa että olet alla päin niin ihan suoraan mikä mieltäsi vaivaa.
ei varmasti suutu että sillon olet hänen puhelintaan lukenut.olihan sulla hyvä syy kun kerta sua pettikin.
sua tulee aina painamaan tää asia mieltä jos et pysty sitä sille sanomaan niin anna tulla kaikki mitä sisälläsi ajattet.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|