Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

eroko ainut vaihtoehto??

Milla - 26.07.2009 - 12:18

Siis meillä on miehen kanssa mennyt jo pidempään huonosti. Riita saadaan aikaan pienestäkin asiasta. Tälläkin viikolla ollut jo 3 isoa riitaa. Nyt sit aamusti alkoi yksi. Ja lopuksi tuli suutuspäissän sanottua haluavansa erota.Nyt sit ollaan vähän rauhotuttu,mutta ero vaan tuntuu ainoalta mahdolliseslta ratkaisulta. Meillä on 1v7kk ikäinen neiti ja pelkään että tämä ainainen riitely vaikuttaa jo häneenkin. Muutenkaan ei millään jaksaisi alkamaan hoitamaan käytännön asioita. Mutta ei näinkään voi enääjatkua.Ollaan jo puhuttu että molempien on muututtava, mutta ei vaan onnistu. Ei edes kahta päivää pystytä olemaan riitelemättä.Onko kellään mitään samansuuntaisia kokemuksia?? mihin ratkaisuun tulitte??


VASTAUKSET:


en kerro - 26.07.2009 - 14:37

juuri niin ku meillä (Lue alempaa,oma kirjotukseni) ja vieläki pähkäillään mitä täs tekis,ite hain asuntoo ja huomenna pitäis päättää et otanko vastaan...tosin nyt on taas pari päivää menny aika hyvin...mut se siinä onki et on ihan normaalia et välillä jaksetaan olla mut sit taas alkaa riidat ja huono ilma piiri...hankala tilanne...no ajattelin etten ota vastaan ku siinä on muitaki ongelma seikkoja (asunnossa) mut siihen seuraavaan asunto tarjoukseen mennes tää homma täytyy olla selvä...ehkä tää kuitenki menee siihen eroon ku oon ajatellu et se ei olis mikään lopullinen ratakasu,vaan sais vähä etäisyyttä tähän tilanteeseen ja olis selkeemmät hoito vuorot yms...jotka on ollu vähä sekasin nyt...saa nähä,en siis vielä oo mitään lopullista ratkasua tehny


hm - 27.07.2009 - 15:16

Hakeutukaa vaikka tutun lastenneuvolatädin kautta jollekin perheneuvojalle tai parisuhde-ekspertille - mille ne nyt sitten ohjaavatkaan. Siellä kun puhutte, niin asiat varmaan selkiytyvät edes jonkun verran.

Erilleen muuttaminen ei välttämättä helpota mitään hoitojärjestelyjä. Jos vanhemmilla on yhteishuoltajuus, ei mikään laki auta siinä vaiheessa, kun etävanhempi ei noudatakaan sovittuja aikoja, jolloin hänen tulisi pitää lasta luonaan. Sen sijaan on olemassa muutama laki, jotka turvaavat kyllä etävanhemman oikeuden tavata lasta...


tuttua - 27.07.2009 - 22:27

Oli ihan kuin omasta elämästä. Saman ikäinen lapsikin. Viikko sitten halusin asumuseron. No enpä pitänyt päätäni. Tänään viestittelin avioerosta miehelleni, että se on ainoa ratkaisu jonka keksin tähän tilanteeseen. Ei oo vastannu.
Meillä ero on väistämätön, eri asia milloin se tulee. Just lasta käy sääliksi. Ja tää on todella kuluttavaa kun hetken on taas hyvin ja seuraavassa hetkessä tulee taas joku juttu joka johtaa riitaan.

Keväällä sanoin, että ero tulee, jollei mennä jutteleen (kriisikeskukseen). Varasin ajan. Mies jänisti. Ja mä sen jälkeen, kun en tehnyt tilanteelle mitään.

Jotain konkreettista pitäisi kai keksiä; alkaa ettiin omaa kämppää, heittää miehelle avioerohakemus naaman eteen tms. En halua tätä. Välillä vihaan elämääni. Ja taidan jo sairastaa masennustakin. Pakko mennä edes lääkäriin selvittään oonko sairastunut. Nyt ainakin patistan tekeen avioehtoa. Sais silläkin jotain selvyyttä ja se vois olla miehelle sellainen juttu, joka tois jotain konkreettista kosketusta asiaan.

Tänään mulla soi vaan eri biisien sanat päässä kuten "anna mun mennä, anna mun mennä.. mun koti ei oo täällä". Ei ole helppoa jättää. Helpompi jos toinen jättäis. Odotan vaan, että mies sanoisi, että joo, tehään näin, erotaan. Eipä varmasti sano.
Alan oleen väsynyt tähän. En jaksaisi mennä edes jutteleen asiasta mihinkään, kun tuntuu, ettei se auta mitään. Se vois auttaa jos yhdessä mentäis, mutta ei se lähde mukaan. Jos pakottaisin sen se saattaisi istua hiljaa tai vastailla jotain lyhyitä tylyjä kommentteja.
Mistä sais voimia tähän? Pitään oma päätös?

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|