Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Nyt meni hermot.!!

Kettu - 24.07.2009 - 23:58

Nyt puran tänne ku raivostuttaa niin että tekis mieli heivata tämä näyttökin seinään. (Tämä on huomattavasti hiljaisempi vaihtoehto)
Taas tämä yleinen virsi:
Meillä loppui seksi elämä samantien kun vauva tuli taloon.
Ollaan puitu ja puitu (Minä valittanu: "jos sulla on halut kadonnut niin ei se sitä tarkoita että seksi loppuu... Jos ei kiinnosta niin siinnä on ovi... Seksi ei oo vaan seksiä vaan terapiaa millä pidetään parisuhde kasassa..." Ja muuta yhtä vireistä)

Noh, hetken tämä auttoi, mutta nyt sama tilanne. Nytkään ei seksiä ole ollut ainakaan kuukauteen enkä ole enään jaksanut tästä huomauttaa ja jatkuvat alotteen tekemisetkin on jäänyt koska todella raivostuttavaa ja kuluttavaa tulla torjutuksi kerta toisensa jälkeen.

Kaiken huippu oli tänään:

Ukko oli koko päivän korjaamassa autoa, illalla tuli 21.00 aikaan. Otti hetkeksi pojan syliin ja sanoi että nyt tekis mieli seksiä. Ja minä lähes kiljuin että MITÄH??? AI POIKA SYLISSÄ??? Niin tämä sanoi että eiku sitten ku poika nukkuu. (Melkoinen seksin tappaja lause muutenkin että varaa jo parintunnin päähän) Noh, minä sanon että pistähän poika nukkuun, meen siksi aikaa koneelle. NIIN JUMALISTE KUORSAUS KUULUU EIKÄ TUO TODELLAKAAN OLE VAUVA!!! Ja muutenkin tässä "odoteltu2 jo toista tuntia!
Kehtas tehdä näin!!!
Tekis mieli käydä vähä vaikka potkimassa päähän!!!!


VASTAUKSET:


No - 25.07.2009 - 08:17

jos kerran itse sitä seksiä haluat, niin ei tuo eilisiltainen käytöksesi ainakaan kuulosta siltä. En usko, että teillä on kamalasti mahiksia saada hommaa kuntoon, jos et huomaa omassa käytöksessäsi mitään vikaa.

Sori, jos sanon asioita, joita et halua kuulla, mutta it takes two to tango tässäkin tilanteessa.


kuulostat - 25.07.2009 - 08:32

ap täydelliseltä idiootilta. anteeks nyt vaan. tai en ees pyydä anteeksi mielipidettäni, on ukollas sinussa kestämistä. sääliks käy miehes.


Kettu - 25.07.2009 - 11:35


No: Oot ihan oikeassa. Oon jo jotenkin kulunut tähän tilanteeseen että en aio uhastakaan enään mennä vastaan tässä asiassa kun oon sitä yrittänyt tehdä jo niin monta kertaa. Suhtaudun tilanteeseen ennemminkin asenteella: Itsellesipä kuoppaa kaivat. Mutta samaa pätee todennäköisesti myös minuun
Ei vaan jaksa enään panostaa asian suhteen alkaa olla tässä jo niin kypsää kauraa että olisi melkein helpompaa kun pakkaisi kimpsunsa ja menisi. Ei ainostaan seksin suhteen vaan koko parisuhde jotenkin kuihtui heti kun vauva tuli. Mutta niinhän se vain yleensä menee. Mutta alkanut tässä viime kuukausien aikana vähän tuntumaan ettei ole mitään minin varsinaisesti tarvisin miestäni. Ja se on jo huolestuttavalla pohjalla.

Kuulostat:
Tää on hyvä täällä palstalla kun säälitään aina outoja ihmisiä parin rivin tekstin perusteella Hulvatonta. Oot kuitenkin oikeassa että ukollani on minussa kestämistä, mutta sitä on turha sääliä nimittäin itse se on akkansa valinnut.


jetta - 25.07.2009 - 12:11

Onko multa menny jotain ohi? Miks kuulosti täydelliseltä idiootilta?? häh?
Jos muija olis valittanu et mies ruinaa koko ajan eikä muija halua antaa niin johan olis saanu symppis pisteet ja äijä olis ollu täys paska Näin se menee.
On muijallaki oikeus haluihin.
Mut täytyy sanoo et jokasessa noissa riesoissa on omat ongelmansa, kyl usein tuntuu et taitais pärjätä paljo paremmin ilman miehiä. Jos ei petä niin siivoot perässä ja hoidat kaiken herran eteen..huoh. Ja vielä pitäs seksiäki antaa.


Niin - 25.07.2009 - 14:04

EN mäkään ymmärrä miks pitää alkaa haukkumaan ja vielä ilman syytä AP:ta??!


äksy - 25.07.2009 - 17:00

Tiedän, että olen vanha nainen ap:hen verrattuna, mutta mä ymmärrän, sillä kymmeniä vuosia kestänyt avioliittoni on kyllä ihan seksin voimalla kestänyt.
Monet kerrat olisin pakannut tavaroita,jos ei olisi hyvää ja säännöllistä seksiä.
Sulaa se sokeri vielä vanhankin suussa: sanoo sananlasku.
Selvitä haluttomuuden syy ja menkää vaikka jonnekin parisuhdeterapiaan.


amalia - 25.07.2009 - 17:16

Aivan varmasti yksi ja sama ihminen tämä joka kaikkia haukkuu, aivan samanlainen tyyli jokaisessa viestissä, alkaa sanalla: kuulostat, ekassa lauseessa haukutaan, ja sitten kuin ois tietävinään millaisesta ihmisestä kyse, ärsyttävä tyyppi!
Onhan se tuokin tapa omaa itsetuntoasi pönkittää, tuliko nyt hyvä mieli kun pahoitit taas jonkun toisen mielen, häh??!
Minusta täällä ei ole kyllä kuin yksi tyhmä, idiootti ja mitä kaikkia nimityksiä oletkaan käyttänyt, SINÄ!!!
Onko sua petetty kun olet noin katkeroitunut muille naisille, ja pelkäät että niin käy taas, vai mitä ihmettä sulle on tapatunut???
Tässä viestissä kyllä vajosin samalle tasolle kanssasi, mutta uskallan kuiten sentään nimimerkkiäni käyttää!!!


Taitaa - 26.07.2009 - 09:14

ap:n mies hakea seksinsä muualta, siksi ei kiinnosta.


Kettu - 26.07.2009 - 09:40

No se on aika mahdottomuus kun se ei oikein käy muualla kuin töissä jossa vain miehiä. Jos ei sitten käy postinhakureissulla naapurin mummoa tervehtimässä, mutta en oikein usko.

Kai se pitää vain ajan antaa hoitaa tämä ongelma, nimittäin mies sanoo syyksi että on vain niin väsynyt. Minusta huono syy sinänsä koska ei sitä koko ajan voi olla väsynyt. Kuukausi kaupalla...
Parisuhdeterapia ei oikein oo meitä varten, oon saanu kaikista terapeuteista median kautta niin huonon kuvan =D Pelottavaa.
Mutta tällainen ongelma on kyllä iso rasite suhteelle, minä ainakin oon koko ajan pahalla päällä kun ei oo seksiä saanut pitkään aikaan. Sen näkee jo ulospäin .
Nyt onneksi alko menkat niin ei tarvi taas vähään aikaan edes miettiä seksiä Ukko perhana pääsi pälkähästä


ärtyny - 26.07.2009 - 14:27

KYLLÄ voi kuukausi kaupalla olla väsynyt! on se kumma et täytyy ymmärtää aina antaa mutta ne toiset osa puolet eivät ymmärrä sitä ettei se seksi aina oikeesti jaksa kiinnostaa,eikä se tarkota heti että toinen osa puoli ei kiihota tai on toinen suhde kierroksissa...elämässä on mielestäni muutakin kuin seksi...itseni mielestä seksi on ihanaa silloin kun itse,kumpikin haluaa sitä...toisen on väkisin jaksettava sekstata että toinen on onnellinen sehän on sinun puolelta hyväksi köyttöä...itteä inhottaa joka kerta ku seksiä harrastan sillon kun en oikeesti jaksais,vvimeks itkin ja eihän se toinen sitä edes huomannu,mutta yritin kätkeä pahan olon jotta toinen saa olla tyytyväinen (onko tää sitten oikein?) jos oma miehes kinuais koko ajan ja sinä itte et jaksais,heittäisit sen varmasti pellolle,joskus vois mennä vähä itseensä ja käyttää niitä omia sormia vaikka eikä tartte toista pakottaa tekemään mitä ei halua,vaikka hän on mies ja olette parisuhteessa SE EI VELVOITA häntä antamaan sinulle seksiä...et sä sinkkunakaan välttämättä sais joka viikko!

miten tää elämä on tähän menny että seksi tuntuu nykyään olevan se avain onnelliseen parisuhteeseen.


Kettu - 26.07.2009 - 15:18

En ihan allekirjottaisi tuota sun tekstiä. Kuten sanoin, Seksi ei oo vaan seksiä vaan terapiaa millä pidetään parisuhde kasassa. MEILLÄ!, en sano että kaikilla olisi näin. Eli tuohon sormien käyttöön sanon sen että kyse ei oo siitä.
Tässä ei myöskään oo kyse siitä ettäkö mun miehen pitäis märy kurkussa ja tippa linssissä puskea menemään.. Kyllä meillä on hyvää seksiä molemmin puolin silloin harvakseen kun sitä on.
Ja tuon väsymyksen ymmärtäisin muuten muttakun nyt kesä aikaan sillä on niin lyhyet päivät töissä, ja sillä on kyllä päivisin mahd. nukkua vaikka päikkärit jos väsyttää. En jotenkin usko että kyse on siitä. Kuten äksy sanoi, pitäisi varmaan selvittää tuo todellinen syy.


äksy - 26.07.2009 - 18:47

Kyllä seksi on oikeesti terapiaa, sillä me olemme miehen kanssa molemmat kuin perseeseen ammuttuja karhuja, jos joskus on pitempi aika jostain syystä ilman seksiä(esim, jos anoppi on kylässä ja kyylää koko ajan, kerrankin yritettiin salaa saunareissulla, niin eikö se ollut oven takana kyselemässä, että tarvitaanko juotavaa: tää nyt ei kuulu tähän, mutta tulipa vain mieleen)
Yritä tosiaan kettu selvittää asiaa ja kerropa myöhemmin, mitä teille kuuluu.
Ihan vaan,kun olen niin utelias akka.!!!


äksy - 26.07.2009 - 18:51

Piti vielä lisätä, että nämä on kivoja keskusteluja, jos noi haukkujat työntäisi jääpuikon perseeseen ja menisivät metsään häpeemään.
Voi olla reilusti erimieltä, mutta ei ole mitään syytä haukkua toisia, sillä ei oma mielipide ole aina se oikea.
Yleensä haukkuminen netissä on eritttäin huonoa käytöstä(nyt tietty teen sitä itsekin)
Tsemppiä kaikille kivoille kirjoittajille.


Kettu - 27.07.2009 - 10:59

Kiitos äksy
Minä tulen sitten kertoilemaan kun ja TOIVOTTAVASTI tilanteeseen tulee muutosta

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|