Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

ensimmäinen lyönti?

mustelma - 23.07.2009 - 12:10

Olenko ihan sekaisin, kun en tiedä löikö mieheni minua vai ei?!
Riideltiin yöllä sängyssä maaten. Eräässä kohdassa hän sitten sanomiseni jälkeen kirosi ja iski kyynerpäällä mua käteen. Lähdin sen jälkeen sohvalle enkä puhunut enää mitään. Hän myöhemmin kävi katsoon mua sohvan vieressä eikä sanonut mitään. Ei ihmetellyt miksi sohvalle lähdin.
Aamulla kun asiasta mainitsin niin suuttui, että nytkö sellaisesta syytän. Oli kuulemma meinannut nousta tuolloin ja vahingossa löi. Hmmm.
Kuulisin mielelläni kommentteja, vaikkakin kukaan ei tilannetta ole nähnyt. Mustelma kuitenkin tuli. Ei mikään hidas nousu siis.


VASTAUKSET:


no - 23.07.2009 - 12:28

Ilmaisitko selvästi, että sinuun osui ja sattui?


Sivullinen - 23.07.2009 - 12:30

Tämä on nyt mun mielipiteeni mutta voi tosiaankin olla että se oli pelkkä vahinko.
Itselle nimittäin on kerran käynyt noin kun käännyin vähän liian nopeaa ja harkitsematta että kuinka lähellä olen toista. Mies sai siis kyynerpäästä. Ja puhdas vahinko oli jonka mieskin ymmärsi.
Teidän kannattaa keskustella asiasta ja pohtia että oliko lyönti puhdas vahinko vai pikaistuksissa tehty harkitsematon lyönti.
Toivottavasti saatte asiat selviksi.


Minä - 23.07.2009 - 16:44

Voi apuva! Mihin tämä maailma on menossa? Kysynpäs täältä palstalta löikö mieheni minua? Et voi olla tosissasi?
Mitä vaikka löikin? Odotatko täältä hyväksyntää että saat syyttää miestäsi nyt sinun lyömisestä?
Kuuleppas nainen,neiti, tyttönen vai mikäkö sinä olet. Jos miehesi pahoinpitelisi tai löisi sinua, AIVAN VARMASTI sen sitten tietäisit joten tuollaista on ihan turha alkaa pähkäikemään sen kummemmin!


niin juuri.... - 23.07.2009 - 18:48

Yhdyn nimimerkkiin "minä" täysillä.Tehkää nyt kärpäsestä härkänen.Voi taivas!!!!


mila - 23.07.2009 - 18:55

no oli varmasti vahinko,minäkin kerran hieroin mieheni olkapäitä ja sit ku lopetin niin noustiin yhtäaikaa niin miehen kyynärpää osui silmäkulmaani,musta silmähän mulla sit jonku aikaa oli mut me vaan naurettiin asialle vaikka alussa mies oli kyl melko huolissaan miten mulle kävi ja tai miestä vähä nolottaa vanhempiemme luona kun naureskellen kerroimme miten siinä oli käynyt


mie - 23.07.2009 - 23:08

Aika erikoinen tapaus. Tällä elämänkokemuksella sanoisin kyllä, että sen tasan tarkkaan tietää, jos mies tarkoituksella lyö eikä sitä tarvitse arvailla.

Ja edelleen sen elämänkokemuksen perusteella rohkenen väittää, että vahinkojakin sattuu enemmän vihaisille ihmisille. Onpa minuakin mies 'lyönyt' tynnyrillä, heittänyt yhdellä jos toisella esineellä, vahingossa.


kannattaisko - 24.07.2009 - 11:28

lopettaa joko se riitely tai sitten parisuhde?


vahinko - 24.07.2009 - 14:11

kerran sattui että minä kyynärpäälläni vahingossa satutin vieressä nukkujaa jolloin heti pyysin anteeksi mutta tuo toinen kuristi vastineeksi. Jos mietitään kumpi oli väkivaltaa niin tässä minun tapauksessani kuristus.


ap - 24.07.2009 - 17:36

Sain sen vastauksen mitä hainkin eli tukea jompaan kumpaan suuntaan. Alan oleen vähä sekaisin. Luulin siis koko yön, että toinen löi tahallaan. Sitten kun aamulla kiisti koko jutun en enää tiennyt mihin uskoa. Mietin olenko tyhmä jos uskon tollaisen selityksen. Juu, olen miettinyt eroa. Kymmenen vuotta jo tapeltu. Ei se vaan ole niin yksinkertaista. Mulle ainakaan.


Mielestäni - 26.07.2009 - 00:04

Uskon, että sä itse sisimmässäsi tiedät miten se meni. Mä voin hyvinkin kuvitella, että mies suutuspäissään iski sua kyynärpäällä käteen, jonka sitten jälkikäteen vahingoksi sanoo. Näitä tarinoita on pilvin pimein. Seuraavasta kerrasta ainakin tiedät kuinka asia oli. Toivottavasti kuitenkaan sitä ei tule.


äijä - 21.08.2009 - 08:00

kun riitelee ja huitoo käsillään, niin kannattaa pitää pieni turvaväli, ettei tule vahinkoja.

Silloin miehen tai naisen lyönnin kyllä huomaa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|