Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

hidas mies

kyllästynyt - 22.07.2009 - 09:23

Siis, miten ihmeessä voi yks työkkäriin lähtö kestää yli tunnin...? Eikä oo ainut asia mikä kestää... Suunnittelin aamuohjelman niin, että olisin rauhassa saanut syöttää lapselle aamupuuron, kun mies on asioillaan, mutta kun se lähtö kesti yli tunnin niin oli pakko alkaa syöttämään toisen hääriessä ympäri asuntoa!!! Ja miksi se kesti...? Kun piti ruveta kirjoittelemaan ties mitä papereita, niitä kun ei olisi tietenkään voinut kirjoittaa vaikka eilen tai viime viikolla. Ja sitten vielä olisi pitänyt saada lisää kahvia, vaikka aamukahvin (2,5 isoa kupillista) oli juuri juonut.

Niin ja niistä papereista, nehän oli tottakai hukassa! Ja tietysti minä olin ne muka laittanut jonnekkin, vaikka en ole edes ks. papereita nähnytkään.

Mä en käsitä miten kukaan voi olla noin hidas lähtemään. Tai no anoppi on kyllä vieläkin hitaampi. Mutta kun tuonkin menon tiesi jo monta päivää sitten, niin olisihan tuota voinut jo etukäteen valmistella noita papereita.

Huoh! Kyllä mä vaan ihmettelen, että miten tuo muka meinaa työelämässä pärjätä, kun aina on kaikki hukassa ja joka ikinen asia tehdään niin myöhään kuin mahdollista. Tuon meidän lapsen kasvatan kyllä niin, että oppii pitämään tavaroistaan huolta ja on ajoissa joka paikassa.

Johan tuli taas parempi olo itselle. Nyt taas muuttohommien kimppuun.


VASTAUKSET:


heh - 22.07.2009 - 09:51

Tyypillistä miestä Täällä sama juttu, mutta ei sentään mua syytetä paperien hukkaamisesta! Mutta muuten kaikki kestää...esim lapsen kanssa ulosmeno talvella; menee ainaskin puoli tuntia ennenkun ovat pihalla vaikka lapsi pukee itse ja tosi nopeasti. Yleensä menee reilut 5 min.s iihen. Mutta isillä kestää......Ärsyttävää!
Mutta sitä en tajuu, miten SUA häiritsee, että ukkos on kotona ja häärää kun syötät lasta???!!?? Onko ukkos aina poissa kun on lapsen ruoka-aika??? Tuossa olet kyllä nipo. Mitä väliä sillä on, jos isä on kotona kun lapsi syö????


Onnex - 22.07.2009 - 11:47

löysin sellaisen miehen jossa ei olu yhtä ainutta sellaista inhottavaa asiaa!Oon ihmetelly monta kertaa mut ei vaan löydy mitään sellasta mikä kävis hermoon


Könsikäs - 22.07.2009 - 11:57

Onhan nuita naisiaki, joilla on aina kaikki hukassa ja kaikki tehdään viime tippaan...


tuike-84 - 22.07.2009 - 13:01

en mäkään tajunnut tota syöttämisjuttua???!!!


Tuliko mieleen - 22.07.2009 - 14:07

että työkkäriinlähdön hidasteluun voi olla muitakin syitä. Ehkä on kova paikka tms? Ja juu, miten tuo syöttämisjuttu tähän liittyi, vaikuttaa että ap joko hakee tässä syytä piikitellä ukkoaan, sääliä itselleen tai vaan muuten vaan haluaa että toinen tekee asiat juuri hänen oikeaksi katsomallaan tavalla jne. Asioissa voi olla muitakin puolia kuin mitä tunteita se itsessä herättää..


kitty70 - 22.07.2009 - 17:59

No tuota minäkin ihmettelin ettei voi lasta syöttää jos mies kotona, outoa! Mutta meillä on samanlainen hidastelija ja hukkaaja, minä oon aina kaikki hukannut. Mutta oon antanut periks tuolle hitaudelle, luonteenpiirrehän se on, eikä sille mitään voi. Minä taasen oon nopea, niin siinä mielessä täydennetään toisiamme. Lapset meillä myös ripeitä ja vähän liikaki hätäsiä. Ja aamukahvi.. Meillä keitetään yleensä kaks pannuu aamun ja aamupäivän aikana kahvii, kyllä ne miehet on usein semmosia kahviholisteja. Mutta parempi kai se kahvin juonti kuin että avais oluen heti aamulla, eikö?


Ja - 22.07.2009 - 18:01

vielä aamuohjelma.. Kuuleppas ap, ei ihme että mies hidastelee, taitaa tehdä sen tahallaan jos oot tuommoinen nipo että pitää suunnitella tavallisen arkeen oikein ohjelmat!


No juu - 22.07.2009 - 18:43

Täällä samanlainen, mutta nainen.

Kokemuksesta voin sanoa, ettei se työkkärikäynti ole niitä maailman mukavimpia asioita.(mieluusti lykkää viime tinkaan epäystävällisten virkailijoitten yms. takia)
Anna armoa miehellesi, älä lyttää vaan kannusta.
Kysy, mistä kiikastaa.


No juu - 22.07.2009 - 18:43

Täällä samanlainen, mutta nainen.

Kokemuksesta voin sanoa, ettei se työkkärikäynti ole niitä maailman mukavimpia asioita.(mieluusti lykkää viime tinkaan epäystävällisten virkailijoitten yms. takia)
Anna armoa miehellesi, älä lyttää vaan kannusta.
Kysy, mistä kiikastaa.


tassu - 22.07.2009 - 19:25

Meillä kun on sovittu lähtöaika ja me ollaan muksun kanssa puettu ja valmiita ovella, niin mitä sanoo mies?
- Mä käyn äkkii paskalla.
Joo ja tosi äkkii todellakin


amalia - 22.07.2009 - 22:47

kitty70: Mua raivostuttaa tuo vertaus miesten kohdalla että kai se on parempi kun aina ryyppäis, tai mikä tahansa asia verrataan että onhan se nyt paljon parempi kun baarissa istuis..!!!
Sori, oli pakko sanoa kun se niin ärsyttää, kun olen kuullut sen mieheni paljon aikaa ja rahaa vievän harrastuksen vertauksena monesta suusta, kun minä ymmärtämätön vaimoke siitä valitan


Sari - 23.07.2009 - 01:51

Kuules ap,kun se avioliitto on kasvamista ja toisen hyväksymistä pienista puutteista nipottamatta.Vaikutat vähän"nalkuttavalta" muijalta,että korjaapas nyt itse tapasi.


voi juma - 23.07.2009 - 07:53

amalia, että oot TYHMÄ! Tottakai se on selvää, että kaikki muu on parempi kun se, että mies kittaa kaljaa!!!! Nähtävästi sä oot sellainen nipo bimbo myös. Jos sulla olisi ollut kaljaa kittaava, sohvalla röhnöttävä mies, ymmärtäisit asian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ei ole - 23.07.2009 - 08:42

amalia mitenkään tyhmä!

ymmärrän täysin hänen pointtinsa!

asia ei voi olla niin, että jos mies EI kittaa kaljaa, niin kaikki muut huonot puolet ja ongelmat täytyy mukisematta sietää!


amalia - 23.07.2009 - 08:50

voi juma: No sehän siinä ideana onkin että miehen tekemisiä verrataan siihen juomiseen niin kaikki asiat on parempia kuin se, no tottahan se on joo, ja sä et nyt ymmärtänyt pointtia, ja mä en ottais sellaista kaljaa kittaavaa sohvalla röhnöttävää miestä, ja kun lapsiakin on niin jättäisin jos siihen menis. Tutuilla kyllä on/ollut ja sivusta seurannut...
Ja kun puolet vuodesta harrastus vie melkein kaikki vapaat aamusta iltaan, niin nipohan minä, sinua se ei varmasti haittais, kunhan ei ota aamusta kaljaa, vai?

Ja on todella lapsellista mennä henkilökohtaisuuksiin haukkumalla tyhmäksi, olisiko sinulla pokkaa jotain kasvotusten haukkua tyhmäksi?! Mielestäni asiat voivat riidellä, ja erimieltä voi olla, täälläkin...


Jokke - 23.07.2009 - 10:27

Onneksi te naiset olette niin nopeita...

Naaman laitto ja vaatteiden valinta voi kestää tunteja.


aivan... - 23.07.2009 - 18:44

Jokke puhuu asiaa,kyllä nuo on monesti sellaisia asioita jotka koittelevat miehen kärsivälllisyyttä.


kitty70 - 23.07.2009 - 21:37

Juu, ei sitä kaikkia miehen huonoja puolia tarvi sietää, vaikka mies ei kaljoitteliskaan. Mutta minusta jotenki naurettavaa vaahdota toisen kahvin juonnista! Jokaisellahan meillä on omat tapamme ja niitä vain joutuu se toinen osapuoli sietämään!


amalia - 23.07.2009 - 21:58

Minä olen meillä se jolla lähtö kestää, aamulla vähintään tunti. ja kahvit on saatava! Ja mieskin SAA olla kotona kun lapsen syötän


äksy - 25.07.2009 - 17:09

Huoh, odottakaapa, kun ikää tulee lisää, niin hitaus kasvaa vuosien neliönä.
(miehillä)


senmies - 26.07.2009 - 17:45

Noh, toi on mun vaimo, joka valitti musta jo otiskon "laiska mies" alla nimimerkillä "yks vaan". No toi lähtöhän kesti sillä, kun oltiin muuttamassa, enkä muistanut, missä paperit oli, kun koko asunto oli sekaisin. Ja senhän takia en ollut ehtiny kirjoitella sitä avustuslappuakaan. Työkkäriin meno ei ollu kova paikka, kun oli muuttoavustuksen hausta kyse. kun sain vuodeksi kokopäivätyön Lapista.Saa nähä, miten tuo vaimokulta sitten jaksaa yksin kotia ja lasta hoitaa päivisin.

Ehkäs se lukkee tän ja hoksaa, että voisi sitä kärsivällisyyttäkin joskus kehittää...juuri sain huudot siitä, kun unohin vanhaan asuntoon vaimon ansio-pv;lapun, se kun lomaili muuton ajan äitinsä luona lapsemme kanssa kun mie veinmuuttokuorman puolen Suomen halki. Eikä se muuten mittään, mutta kun se raivoo ja huutaa ja paiskoo niin , että taaperoparka on ihan paniikissa ja sitten häipyy ja jättää mut rauhoittelemaan vollottavaa pikkuista.Se pistää vituttaa. No, nyt lykkäsin lapsen äitilleen ja kävin autoajelulla ja tupakilla, jos tuo vaikka oppis,ettei sillä ole subjektiivista oikeutta riehua kuin joku mentaalitapaus lapsen silmien eessä.


huoh.. - 05.08.2009 - 20:04

Aikuiset ihmiset pui avio ongelmiaan netissä. Pikku vinkki...puhukaa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|