Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Ihan aiheesta riitaa vai...?

murrr, miehet - 20.07.2009 - 12:18

Minen ymmärrä miten mies voi olla vieläkin vihainen :S Viime torstaina pääsin töistä ja lupasin lähteä jo aiemmin yhden kaverin kanssa yhdelle töiden jälkeen (puolen yön maissa). No kun kaerin näin, niin oli miesystävä sitten hänen seurassaan _erittäin humalassa_. Niin humalassa että oikein hävetti kun piti huudella jokaiselle vastaantulijalle jotakin (en ole koskaan häntä tuommoisessa kunnossa nähnytkään).

No, siinä tuli sitten jotain sanaharkkaa, kun sanoin että pidä pienempää ääntä, ja jäi sitten kadun varrelle mököttämään, pyysin häntä kolmeen otteeseen tulemaan, sanomalla: pupu pieni, tule nyt. Mutta ei tullut. Jatkoimme siis ystäväni kanssa matkaa.

Tästäkös sitten riita syntyi kun miesystäväni minut viimein löysi käsiinsä; Kuinka julkesinkaan jättää hänet yksin, kun varsin hyvin tiesin että hän oli niin humalassa!!!!!!!!!1

Tästä olen nyt saanut kuulla jokaikinen päivä, kuinka vihainen hän minulle on edelleen. Seksi on loppunut, eikä hän ole enää niinkuin ennen.

Seurustelua meillä takana 3 kk. Onko hän tässä se lapsellinen, vai olenko todellakin tehnyt niin huutavan vääryyden etten anteeksi antoa ansaitse?? Monta kertaa olen siis anteeksi pyytänyt.


VASTAUKSET:


mielestäni - 20.07.2009 - 12:20

teit aivan oikein jättäessäsi sinne kerran ei pyytämällä tullu. Turhaa se ukko moisesta mököttää.


Mielestäni - 20.07.2009 - 12:29

ei humalaista kaveria saa jättää yksin. Vaikka mitä voi sattua jos on sellaisessa kunnossa ettei pysty pitämään itsestään huolta.
Mutta en nyt kumminkaan ymmärrä miten asiasta voi mököttää montaa päivää.


akka - 20.07.2009 - 12:35

Kysytkö sinä, aikuinen nainen (?), tällaista aivan vakavissasi? Siis että kolmen kuukauden seurustelun jälkeen sinä kuvittelet, että olisit ollut velvollinen huolehtimaan kännissä örveltävästä miesystävästäsi?

Tämäkin on provo, ei noin toivottoman yksinkertaisia naisia ole oikeasti olemassa. Jokainen täysipäinen siunaisi itsensä, että mies näytti oikean karvansa jo 3 kk:n eikä vasta kolmen lapsen jälkeen ja suuntaisi iloisin mielin kohti uusia seikkailuja.

MInkä ihmeen takia SINÄ pyydät anteeksi sitä, että MIES örvelsi niin, että sinä et sietänyt häntä silmissäsi? Tähän kun oikein viisaan vastauksen annat, niin palataan sitten aiheeseen uudemmalla onnella.


sorry vaan - 20.07.2009 - 17:29

ensinnäkin jos jonkun pitäisi olla vihanen niin sun. yököttää tuollasen huutelevat känniääliöt. halloota halloo, nainen. jäätkö odottelemaan mistä miehesi mököttää kolmen VUODEN yhdessäolon jälkeen....


Juu - 22.07.2009 - 08:44

en katsois tollasta. Niin kuin joku jo sanoikin niin onneksi näytti luonteensa jo noin alussa. Ei yleensä miehillä ole tuollaista huomionhakuisuutta, naiselle tuollainen käytös olisi 'ymmärrettävempää'. Sitä jäin miettimään, että miksi mies oli ylipäätään mukana. Eikö sun pitänyt mennä yksille sen kaverin kanssa. Änkeskö mies itsensä mukaan ja vieläpä sellaisessa kunnossa?


niin - 24.07.2009 - 09:20

samaa mieltä kuin edelliset!

Tuo ei tuosta muuksi muutu. Samaa känniörvellystä luvassa varmasti jatkossakin. Ja tosimustasukkainen on, kun sun perääsi riehumaan lähtee, jos yhdelle olit ystäväsi kanssa menossa. Jatkossa et pääse mihinkään. Ja seksillä tuo vätys tulee iskemään myös, siis sen ja kaiken hellyyden puutteella.

Olen ollut tuollaisen ääliön kanssa. Sinä tulet aina pyytämään anteeksi, toinen saa sinut tuntemaan syylliseksi itsesi kaikkeen.

Vastaus kysymykseesi, turhaan mies murjottaa. Itsehän on känninsä juonut ja kiukutellut. Sinä vielä pyysit mukaasi, vaikka toinen käyttäytyi huonosti. Lopeta anteeksipyytely. MIssä on itsekunnioituksesi?

Anteeksi näin suorat sanat, harmittaa niin puolestasi, kun olen itsekin saman kokenut. MInäkään en ymmärtänyt omaa parastani, myöhemmin tuli lisää ongelmia ja turpaankin tuli


totta joka sana! - 24.07.2009 - 14:14

meinaan "niin":n vastaus! mulla aivan vastaavat kokemukset!lisäksi vielä se, että kun ensihuuma ukolta katosi, ni alko juosta vielä vieraissa! summasummarum: oksettava ääliö, siis mun ex...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|