Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

ex-mies..

ahdistaa.. - 20.07.2009 - 00:01

pakko purkaa tänne jos edes vähän helpottaisi oloa kun ahdistaa vaan koko ajan ihan hirveesti.
olen ollut paljon ex-mieheni kanssa tekemissä erosta asti kun ostin talon ja se teki/tekee mulle remottia.on ollut paljon myös riitoja kun mies juo tosi paljon ja ei tee töitään mitä lupaa. meillä myös yhteinen poika josta tulee riitoja kun mies ei suostu olemaan sen kanssa kuin joka toinen vkl. omat asiat kuten juominen ja kaverit menee aina kaiken edelle.
en ole pahemmin tuntenut mitään mustasukkaisuutta häntä kohtaa mutta nyt yks päivä näin sen ja sillä oli kaula syöty niin siitä asti on ollut tosi paha olo sisällä.
jätkä on paska enkä tahtoisi edes olla sen kanssa enään vaikka oisikin mahdollisuus mutta silti tuntuu jotenkin kauhean pahalta kun ajatteleekin että sillä on joku nainen.
itse tapailen yhtä aivan ihanaa miestä niin pelkään vaan että pilaan tämän hyvän jutun sillä kun se yksi on vain mielessä koko ajan ja saa minut ahdistumaan tosi pahasti.
miten saisin vain jatkettua elämääni ilman että exxä ja sen naiset ei saisi mun päätäni enään sekaisin.?! =(


VASTAUKSET:


Ja - 20.07.2009 - 00:27

mikähän oli ap:n ikä???
Melekosta juttuva ainakin aikuisen kirjoittamaksi


Raisa - 20.07.2009 - 05:05

Olen itse samassa tilassa entisen poikakaverini kanssa.Soittelemme ja niin pois päin.Olen mustasukkainen hänen uusista ystävättäristään.

Mutta nyt minulle on selvinnyt,että apu on siinä,että mennyttä mikä mennyttä ja kokonaan irtiotto tyypistä ja tehtävä itselle selväksi,että se on loppu ja jos näkee muiden kanssa sulkee ajatukset pois siitä ja tekee itselle selväksi,että hänellä on nyt uusi elämä ja sillä siisti.

Siis älä ole enää muussa tekemisissä hänen kanssaan kuin mitä lapsen takia joudut.Silloin tiedät vähemmän hänen elämästäänkin.Keskity nyt uuteen suhteeseen ja panosta siihen ja tee todella itselle selväksi,että hän on poistunut elämästäsi.


niinhän - 20.07.2009 - 09:18

se on. Vaikkei itse tyyppiä haluaisi, ei jotenkin haluaisi antaa muillekaan...Tuo on eron jälkeen parasta shokkihoitoa ja auttaa ainakin minua pääsemään nopeammin yli.

Ensin kun exän näkee uuden seurassa, säntää kotiin parkumaan silmät päästään. Toisella kertaa koittaa pidätellä kyyneliä. Kolmannella tulee vähän kurja olo. Lopulta on enää hienoisesti huvittunut jopa julkisesta teininuoleskelustakin . Siihen siis tottuu!


Niin - 20.07.2009 - 10:19

eli sinä saat kyllä päästä erosta yli ja tapailla miehiä mutta eksäsi pitäisi itkeä perääsi? Oletko tosissasi.. Kuulostat pahasti lapsellisesta ja erittäin itsekkäältä. KASVA AIKUISEKSI.


AQQA - 20.07.2009 - 12:09

No aikuisuuteen tuo ei paljoa liity!! Olen nähnyt monen 50.v vuotiaan riitelevän monen vuoden takaisesta erosta heti kun toinen löytää jonkun.. Mustasukkaisuus vain tekee tuon. Ihan ymmärrettävää. Mutta Ap, sinun on totuttava tilanteeseen ja ajateltava ennemmin niin että jos sinä olet hyvän suhteen löytänyt niin miksi et soisi sitä ex- miehellesikin. Se on vaikeaa aluksi, tiedän! Kuten sanottiin; Kyllä siihen tottuu..


nimetön - 20.07.2009 - 15:05

aikoinaan olin kanssa huonossa suhteessa ja kun erottiin, mies siinä ei halunnut kuulla jos jonkun oisin itelleni seuraksi löytänyt, mä taas odotin et ois hän löytänyt, niin paljon mua haukkui kamalaksi ja huonoksi, oikein toivoin että olisi sen paremman sitten löytänyt, jota ois sitten voinut ihailla siihen asti kun vikaa löytyy hänestäkin..Elä omaa elämää, anna tuommoisen miehen olla omassa elämässään, mustasukkaisuus kait on se viimeinen tunne mitä vielä eron jälkeen koetaan vaikka ei rakastaisikaan


Minä - 22.07.2009 - 08:50

ottaisin etäisyyttä ex:ään. Olisiko mitenkään mahdollista saada remonttiapua jostain muualta? Ajattele mitä mahdollisuuksia sinulla on edessä. Olet vain tottunut ex:ääsi ja siksi tuntuu vaikealle. Tuttu tunne! Mutta pakota itsesi katsomaan eteenpäin varsinkin jos et haluaisi palata siihen entiseen. Avoin tulevaisuus pelottaa, mutta ainakin täällä kannatti olla reipas ja rohkea, sillä nyt on aivan ihana kumppani, jota en vuosienkaan jälkeen antaisi pois

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|