Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

G: Seksistä?

nimetön - 16.07.2009 - 22:58

Onko helpompaa olla siinnä roolissa että haluat enemmän seksiä kuin miehesi, eikä miehesi jaksa/halua tyydyttämään sinun halujasi.
Vaiko siinnä roolissa että mies haluaa enemmän etkä sinä jaksa/halua tyydyttää miehesi haluja?


VASTAUKSET:


helpompaa - 16.07.2009 - 23:23

jos viitsii olla aktiivisempi, jos on se haluton joutuu koko ajan selittelemään miksei ja kärsimään siitä huonoa omatuntoa. Molempia olen kokeillut


minä - 16.07.2009 - 23:26

Meillä on niin, että mies haluaa enenmmän ja useammin kuin minä ja rahan lisäksi tämä on toiseksi yleisin riidan aihe meillä ja etäännyttää meitä toisistamme. Mies on etäinen ja kylmä kun ei saa tarpeeksi ja minua haluttaa entistä vähemmän kun toinen käyttäytyy noin. Eli helpompaa olisi jos minäkin haluaisin koko ajan. Alan tuntee pikkuhiljaa itteni huonoksi ja mies ei oo tyytyväinen.. Erota en halua eikä hänkään kun toisiamme hirveästi rakastetaan.


minä myös - 17.07.2009 - 09:18

Meillä sama kierre, mies etääntyy kun mua ei haluta, jolloin haluttaa entistä vähemmän. Sitten mua "inhottaa" kun seksin jälkeen kyllä halaillaan jne. Onkohan mussa jotain vikaa.. Mekin rakastetaan toisiamme, mutta seksin alueella tarttis keksiä joku ratkaisu


Nikittä - 17.07.2009 - 10:50

Meillä menee niinpäin että mies ei halua. Ja se jos joku on helvetin kuluttavaa. Seksiä on ehkä 2-3 krt. kuussa ja sekin tuntuu että miehen osalta pelkästä velvollisuuden tunteesta. Sanoo syyksi kaikkee mitä vain keksii. Okei, vauva vie suuren osan päivästä mutta ei se ole kuitenkaan syy. Ei ennen vauvaakaan kovin kukoistanut tämä meidän seksi elämä.
Rakastetaan toisia todella paljon ja suhde on tätä lukuunottamatta täydellinen. Hajottaa vaan niin maan perkeleesti kun toinen ei halua.


Rose - 17.07.2009 - 12:25

Meilläkään minä en halua ja ilmeisesti mies haluaisi enemmän. En kuitenkaan ole varma, koska ei melkein koskaan tee aloitetta. Sitten jossain vaiheessa mies alkaa valittaa, kun meillä ei ikinä ole seksiä.

Minä en tiedä miksi en halua seksiä. Nautin seksistä noin niinkuin periaatteessa. Rakastan miestäni ja mielestäni hän on todella hyvännäköinen ja haluttava. Haluan seksiä ja joskus unelmoin seksistä tuntemattomien kanssa, mutta miehestäni en unelmoi koskaan.

Todella outoa!

Haluaisin haluta seksiä mieheni kanssa. Joskus se on ihan hyvääkin, kun sitten päädymme seksiin. Jotenkin vain tuntuu, että sen pitäisi olla jotain enemmän... Toivoisin, että mieheni vaatisi sitä minulta enemmän ja että hän ottaisi enemmän ohjat käsiinsä.....


minä myös - 17.07.2009 - 12:58

Mulla on sama, että unelmoin tuntemattomista, vaikka miehen kanssa seksi on hyvää silloin kun siihen "ajautuu". Minäkään en tiedä miksen halua, joskus olen kuitenkin halunnut, silloin nuorena.. Joskus päivällä ajattelen miestäni ja ajattelen että illalla haluan haluta - mutta johonkin se sitten lopahtaa. Tuntuu, että liian herkästi myös tunnelma minun puoleltani läsähtää johonkin ihan pikkujuttuun, joka alkaa ärsyttää..


jetta - 17.07.2009 - 22:10

Olen aktiivisempi osapuoli seksissä ja pakotan itseni useimmiten haluamaan, välillä ihan jees ja välillä toivoo että on nopeesti ohi..
olen nuori ja "kärsin" tästä nyt jo.


Sunny - 17.07.2009 - 22:10

mulla kokemusta vaan oikeestaan siitä et mä haluun ja mies ei. painostin kuulemma 7v sitten liikaa seksin suhteen, et sit oli oltava ja paljon, sen oli onnistuttava. nyt sit miestä ei kiinnosta, ja mua ei kiinnosta sen seurauksena tää mies. et en tiiä jos ois toisnpäin. ja mitä vois tehä.


perhonen - 18.07.2009 - 00:57

Meille syntyi kolme lasta lähes peräjälkeen, ja kun kaikki olivat pieniä, ei muakaan haluttanut, paitsi silloin kun olin saanut nukkua riittävästi. Eli väsytti niin maan perusteellisesti.. Keskimmäisen ja kuopuksen välillä on vähän pitemmästi ikäeroa, niin silloin kyllä palas halut kun keskimmäinen alkoi olla 2-3 vuotta, niin taas sai lakanat kyytiä, mutta sitte aloin odottaa kolmosta.. No nuorimmaisen jälkeen meni joku vuosi että halut palas, ja taas pyörittiin petissä ahkeraan.

Nyt on lapset isompia, ja pari vuotta on ollut niin ettei miestä haluta ja mua haluttas vaikka joka päivä. Seksiä on tosiaan sen 2-3 kertaa kuussa, eikä aina sitäkään. En jaksa painostaa, mutta todella hajottavaa tää on. En enää yhtään ihmettele naimisissa olevia naisia jotka ottaa rakastajan. Mies sanoo syyksi milloin mitäki, usein sen että väsyttää. Lisäks meidän petitouhut on tätä nykyä aika kaavoihin kangistunutta, minä kokeilisin kaikkea erilaista, mutta mies ei. Kohta en enää tiedä mitä teen jos seuraavat 30 vuotta on tämmöistä.

Mun mielestä kummassakaan roolissa ei oo helppo olla, mutta kyllä se niin on että nainen siinä aina kärsii. Nainenhan pystyy antaa miehelle vaikka ei niin huvittais, meilläki oli seksiä silloin vaikka mua ei haluttanut ainaki 1-2 kertaa kahdessa viikossa. Mutta mies ei pysty naimaan jos ei haluta eli jos ei seiso, niin minkäs teet.


minä - 18.07.2009 - 01:37

Rose ja Minä myös, ihan kuin minä olisin kirjoittanut teidän tekstinne!


Nikittä - 18.07.2009 - 10:59

Sunny ja Perhonen. Jotenkin lohduttava kuulla että joillakin on sama tilanne. Todella kuluttavaa. Minä olen vielä siinä pisteessä että taistelen tilanteen puolesta kynsin ja hampain. En vain tiedä miten se tapahtuu kun kaikki mistä kuvittelee että mies syttyy niin ei vain toimi. Luulen että tässä tulee käymään kuin Sunnyn tekstissä: Kaivan vain omaa hautaani kun painostan

Mietein myös paripäivää sitten että perhana, mieshän itse ajaa minua kohta vieraisiin! Ja alan ymmärtämään myös noita rakastajia pikkaisen enemmän.
Mutta ei nyt tosissaan, minä olen varmasti lojaali hautaan saakka, oli sitten seksiä tai en.


*** - 18.07.2009 - 14:43

Meillä mä ennen halusin paljon enemmän kuin mies ja se ei ainakaan oo mukavaa kun saa vastaukseksi ainavaan "ei nyt"
Nyt vauvan syntymän jälkeen mäkään en halua enää niin usein (ei vaan jaksa), joten nyt halutaan aika sopivasti, kun vaan toinen jaksaa tehdä aloitteen niin aina saa se on ihanaa se, laatu korvaa määrän


--- - 20.07.2009 - 22:19

helpompi olla se jonka pitää torjua kuin olla torjuttavana


Helmiliini - 02.08.2009 - 12:32

Meillä minä olen myös se aktiivisempi osapuoli. Mies on yksityisyrittäjä ja tekee ympäripyöreää päivää, vapaata on harvoin, joten on tosi väsynyt aina iltaisin ja itselläni taas olisi virtaa. Jos mies tekee aloitteen, niin sitten se yleensä ajoittuu aamuun, kun vielä virtaa hänessäkin on.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|