Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Seksiä Seksiä,, (Ei kannata lukea)

Nimetön - 16.07.2009 - 12:19

Ex-suhteessani ei seksi pelannut. Mies oli selvästikkin katsonut liikaa pornoelokuvia ja niiden pohjalta sitten mentiin. Oli hienompaa mitä enemmän akka huutaa ja voihkii, kauheeta nylkytystä jne.. (voitte kuvitella loput) ja joka kerralla olisi pitänyt saada, vähintäänkin sen yhden kerran. Kamalat paineet ja muutenkin minun puoleltani seksin harrastaminen oli velvollisuus joka kuului parisuhteeseen. Voin sanoa että koskaan en saanut, sama kuinka halusin. No tästähän mies syyllisti minua tyyliin että mikä minussa on vikana? Kaikki muut hänen naiset on aina saaneet että hän kyllä osaa asiansa.. No minä jo luovutin ja ajattelin etten oikeasti tule koskaan saamaan. Luin paljon seksistä ja orgasmista ja silmiini osui teksti: Moni nainen ei tule koko elämänsä aikana saamaan orgasmia. No päätin heti että minä olen yksi niistä monesta.

Nykyisessä suhteessa seksi on Mahtavaa!! Ensimmäinen orgasmini oli jotain uskomatonta. " Mitä tässä nyt oikein tapahtui? " Kaikki on niin mahtavaa! Minä haluan seksiä!!? Tiedän ekaa kertaa mitä tarkoittaa märkä pillu!! (Siis ilman liukkaria). Nykyään se on enemmän harvinaista etten saisi. Aamulla kun herään niin ajattelen ensimmäisenä seksiä ja illalla kun menen nukkumaan on mielessäni seksi. Ja kun mieheni tulee töistä, niin mietin vain seksiä. Ajattelen kokoajan vain SEKSIÄ!! Tulen kohta hulluksi.

Onkohan tämä jokin seksiin rakastumis vaihe? Tämä on jo vähän pelottavaa kun mikään ei tunnu riittävän. Ei ole minun luonnolleni normaalia ajatella seksiä kokoajan. En olisi koskaan ajatellut että Minä olen joskus näin seksi riippuvainen. Mitä tämä oikein on?


VASTAUKSET:


Olet - 16.07.2009 - 15:51

aivan selvästi "herännyt"

Ensimmäisenä kuvailemasi on aivan kuin omasta elämästäni. Ex-mies odotti että kun töistä tulen, niin olen heti valmis. Huvitti tai ei. Hän halusi sillä tarkastaa etten ole käynyt päivän aikana vieraissa... Sairaalloisen mustasukkainen tapaus.

Eron jälkeen minäkin "heräsin" kun sattui sellainen kumppani, joka huomioi myös minun tarpeeni ja haluni ja oli muutenkin huomaavainen.

Aikaa meni luonnollisesti "huonosta" suhteesta toipumiseen ja siihen, että oli jollain lailla sujut omien tuntemusten kanssa.

Nauti nyt ihmeessä niin kauan kuin siltä tuntuu Joskus tulee se päivä kun ei enää huvita.

Mielestäni kuitenkin ihan normaalia.


j.k. - 16.07.2009 - 23:45

Nynfomaani-sairaalloisen voimakas sukupuolivietti


Ap - 17.07.2009 - 00:54

j.k = Kiitos!!! Rupesin googlettamaan tuota ja eteeni tuli juttu Hyperseksuaalisuudesta:

Hyperseksuaalisuus tarkoittaa poikkeavan korostunutta seksuaalisuutta. Se saattaa olla esimerkiksi kaksisuuntaisen mielialahäiriön maanisen vaiheen oire ja johtaa tekoihin, joita henkilö myöhemmin katuu.

Hyperseksuaaliselle henkilölle on ominaista hyvin vahva sukupuolivietti ja pakkomielle seksistä, "seksiaddiktio". Hyperseksuaalisuuden merkkinä pidetään toistuvaa tarvetta seksuaaliseen stimulaatioon, joka ei kuitenkaan johda seksuaaliseen tyydytykseen. Näin syntyy oravanpyörä, jota mahdolliset fysiologiset ja neurologiset oireet korostavat.

Hyperseksuaalisuus korvaa nykyisin vanhat nymfomania ja satyriaasi käsitteet, joilla tarkoitettiin samaa asiaa.

""""""""""

Teinkin itselle tässä diagnoosin koska maanisuuteen on taipumusta hyvinkin paljon. Tämä selvensi paljon. Olen nymfomaani. Kiitos j.k viellä paljon


j.k - 17.07.2009 - 11:34

Oleppa hyvä!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|