Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Avautumista miehestä.

Lisa - 14.07.2009 - 13:43

Mies on koko ajan kiukkuinen. Ihan oikeasti, koko ajan kireänä, tiuskii ja räjähtelee mulle ja jopa alle vuoden ikäiselle lapsellemme. Tyttö jos mölisee itsekseen, saattaa mies käydä karjasemassa että 'NYT HILJAA!!!' Leikkivälle lapselle. Kun pyydän ettei huutaisi lapselle, tiuskasee mulle että se on myös hanen lapsensa ja hän kohtelee sitä miten haluaa. Mies nukkuu aina klo 12-13 asti jos on vapaalla (tekee töitä 3 päivää viikossa) ja menee nukkumaan vasta aamuyöllä. Muutenkin saattaa nukkua koko päivän (esim eilen heräsi klo 13.30, meni nukkumaan klo 20:0 ja heräsi kun mä menin nukkumaan klo 23 ja valvoi klo 02 asti). Auta armias jos uskallan herättää hänet että auttais vaikka lapsen kanssa niin saan hirveät huudot. Tyttö pelkää imurointia, joten ellei isänsä pidä sylissä sen aikaa kun imuroin, en yksinkertaisesti pysty imuroimaan..Sekin on liikaa pyydetty, silmien pyörittelyä ja huokailua saan osakseni että enkö pysty EDES imuroimaan ilman apua...

Mies ei tee kotona MITÄÄN. Minä teen aivan kaiken. Sänkyäkään ei petaa. Mutta vittuilee jos on vähänkin sotkuista tai olen siivonnut väärin hänen mielestään. Tänään pyysin kun herättyään klo 13 lähti kaupunkiin, että ottaisi mut ja tytön kyytiin, käytäis kaupoilla. Ei ottanut. Ei ole kuulemma rahaa ostella, eikä hänkään 'hupireissulle' ollut menossa. Olisin vaan kaivannut vähän kodin ulkopuolelle, kun vietän tytön kanssa lähes kaiken ajan vaan kotona kahdestaan. Mies ei meidän elämään osallistu, ellei ole sellainen tilanne ettei keksi muutakaan.

Jos kysyn syytä alituiseen kiukkuisuuteen mies vastaa että syy olen minä ja oikeasti MINÄ olenkin kokoajan huonolla tuulella, ei hän, ja koska hän joutuu katselemaan mua, tulee huonolle tuulelle.

Onpa taas hieno fiilis. Kiroan äijän syvimpään helvettiin. Toivon että löytäisi toisen naisen jolle kiukuttelis. Jättäis mut rauhaan.


VASTAUKSET:


mitäs - 14.07.2009 - 13:50

jos lähtisit lapsen kanssa pois... aloittaisit uuden elämän ihan vaan muksun kanssa? Minkä ikäisiä muuten olette?


mie - 14.07.2009 - 14:02

Kaikkeen naiset alistuukin! Nyt nuttu niskaan ja omaa elämää hakemaan. Tuon huonommin ei voi asiat sujua, joten vain parempaa elämää odotettavissa tuon kodin ulkopuolella.


Älä - 14.07.2009 - 14:28

Alistu hyvä ihminen moisen miehen tahtoon.Sinulla on omaelämä edessä usko vaanVoimia tosin tarvitaan asian saavuttamiseksi, mutta se kannataa.
Haet uuden asunnon ja eroat tuollaisesta miehestä(älä alistu)


no - 14.07.2009 - 15:03

mulla samanlainen tilanne ja ei ole rahaa lähteä uuteen asuntoon,olen kodinhoidotuella ja maksan suurimman osan laskuistamme ym..


=/ - 14.07.2009 - 15:09

Aina on varaa lähteä uuteen asuntoon, kyllä sossu auttaa ainakin alkuun jos kertoo tuollaisesta tilanteesta. Ei tuollaista pidä yrittää edes kestää, kamalalta kuullostaa!


ihan tosi - 14.07.2009 - 18:26

nyt äkkiä asuntoa hakemaan ja sossuun pyytämäään apua. itse lähdin myös kodinhoitotuella huonosta suhteesta ja hyvin pärjäsin. ite en sillon edes tajunnu mennä sossuun (n.7v sitten). myöhemmin kuulin että oisin saanut jopa avustusta huonekaluihin. kyllä ne sielä sua auttaa. ei pidä tommosen miehen kanssa olla. huomaaat kyllä kuinka elämänlaatu paranee jos omaan asuntoon pääset.


Sopuliini - 14.07.2009 - 19:00

Onko miehesi aina ollut tuollainen,vai muuttunut jossain vaiheessa.Onko tilanne ollut kauan samanlainen.Miehesi vaikuttaa masentuneelta,ja tarvitsisi varmaan apua.Yleensä ärtyneisyys kuuluu masentuneisuuteen niinkuin myös pahantuulisuus ylenmääräinen väsymys(nukkuuisi vaikka kellon ympäri)Kun on masentunut silloin esimerkiksi ylimääräiset äänet voivay kovastikin ärsyttää ja varsinkin kirkkaat ja kovat äänet.

Miehesi ei varmasti tee ilkeyttään mitään edellämainitsemiasi juttuja vaan kun pinna on masennuksen takia tiukalla ei jaksa enempää.Sinuna koittaisin lähestyä häntä varovasti ja antaa hänelle kuvan,että haluat auttaa ja välität hänestä.Koita saada häntä puhumaan ja pyri kuuntelemaan häntä jos hän avautuu.

Jossain vaiheessa voisit ehdottaa ammattiapua,sillä jos on todella kysymys masennuksest niin näyttää.että se on jo pitkällä hänen kohdallaan.


Niin ja muistathan,että rakkaus rakentaa ja saa paljon hyvää aikaan,ja miehesi varmaan itsekin kärsii tilanteesta.Ja vaikka hän nyt tylysti sinulle vastaa ja kohtelee sinua,se ei tarvitse välttämättä merkitä niin pahaa kuin miltä se tuntuu,mutta ehkä hän ei vain nyt jaksa enempää.

Kunnon terapia ja lääkitys yleensä auttaa tällaisessa tilanteessa.

Jos ei ole kysymys tällaisesta niin kysy onko hänellä joku huoli joka painaa häntä ja ole valmis kuuntelemaan häntä.


Anne - 14.07.2009 - 19:31

Olisipa mukava kuulla miehen versio tästäkin kuviosta
Nämä on aina niin hauskoja nämä yksipuoliset kuvaukset tilanteista ja suhteista


Annelle - 14.07.2009 - 20:00

Onhan se näinkin...


Joopa..jooo - 14.07.2009 - 20:05

Onko todella näin,että kun elämän vastoinkäymiset tulee parisuhteessa,niin heti vaan eroa ottamaan.Eikö mitään toisesta välittämistä tai uhraitsevaisuutta ole enää olemassa.

Menkää itseenne ja miettikää kuinka itsekkäitä olette!


Ystävä rakas!!! - 14.07.2009 - 22:29

"on myös hanen lapsensa ja hän kohtelee sitä miten haluaa"


DINGDINGDINGDINGDINGDING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vienot hälytyskellot täällä hei! Se päivä ei ole kaukana että hermostuksissaan lyö lasta. Älä ole lapsesi kanssa silloin paikalla.

Luepa muutenkin testisi uudestaan ja mieti hetken aikaa elämääsi ihan oikeesti nyt jumalauta. Lähtekää! Ettei teistä ja nimenomaan VIATTOMASTA LAPSESTA tule uhria. Et voi rakastaa tuollaista miestä enää, ja jos siltä tuntuu, se on se tunne jota JOSKUS tunsit kun "tosimiehesi" oli vielä ihminen. Voimia eroon, minä lähdin tuollaisesta ja olen maailman onnellisin nykyään uuden turvallisen ja luotettavan mieheni kanssa.

Toivon sydämeni pohjasta että lapsesi takia jätät miehen.


nyt - 14.07.2009 - 23:24

pitäs ukolle saada kunnon päivärytmi.siitä kaikki lähtee.


Miksi - 15.07.2009 - 09:26

et lähde? Tai laita miestä menemään? Säälittää teidän pikkuinen ja sinä Parempaakin elämää on

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|