Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

laiska mies

no joku vaan - 11.07.2009 - 11:02

vaikka mies jakaakin työkseen sanomalehtiä öisin en oikein ymmärrä miten se oikeuttaa hänet siihen, ettei kotona tarvitse mitään tehdä. Ja että nukutaan puolille päivin. Tuo nukkuminen ei kertakaikkiaan onnistu kun meidän perheestä löytyy myös pieni lapsi ja koira. Tänäänkin mun raskaana olevan piti raahautua koiran ja lapsen kans aamulenkille. Ja kun tultiin takaisin kello oli jo reippaasti yli 10 eikä mitään tietoa nousemisesta. Ymmärrän toki että väsyttää kun yöllä joutuu heräämään, mutta "voi helvetti" jos pystyy monta tuntia "aamulla" lukemaan lehteä ja juomaan kahvia niin kyllä luulisi tiskaamisenkin onnistuvan jossakin välissä päivää.

No, onneksi kohta mies pääsee päivätöihin niin saa yönsä nukkua, mutta sitten ei varmaan kyllä kotona tee ihan mitään. Mä sanoinkin nyt aamulla, että kun toinen lapsi syntyy niin on turha odottaa että teen kotona mitään. No toki lapset ja koira täytyy hoitaa, mutta mitään muuta en kyllä ala tekemään. Ja tiettyhän nyt alkaa sitten vähintään puolen vuoden seksilakko.


VASTAUKSET:


Mitä - 11.07.2009 - 11:12

sä sekoilet? Yleensähän yötyötä tekevät käyvät nukkumaan aamusta ja nukkuvat päivään! Vai täysin ilman untako sen ukkosi pitäisi elää?? Jospa antasit sen ukkosi nukkua joskus rauhassa niin ehkä jaksaisi niitä kotitöitäkin tehdä. Ja tosi kypsää muutenkin: "mäkään en sit tee mitään", "alan seksilakkoon". Voi kiesus..


aasia - 11.07.2009 - 11:26

Ileisesti miehesi työskentelee 3-7 aamusta?

Omani on jakanut lehtiä tuona ajankohtana ja nukkuminen onnistui oikein hyvin. Meni ilta 9 nukkumaan, heräsi puol kolmelta töihin, oli kotona seitsemältä ja nukkui vielä 2 tuntia.

Eli heräsi sitten yhdeksältä. Ja oikein hyvin jaksoi, ja koska olin itse päivätöissä, niin hoiti vielä kodin ja lapsetkin samalla.

Että luulen että kyse on joko vaan laiskuudesta tai sitten on vasta aloittanut työt ja se rytmiin totuttautuminen vie muutaman viikon.

tsemiä kuitenkin


heh - 11.07.2009 - 11:26

Taidat ap itse olla laiska nainen!


Amelie - 11.07.2009 - 11:33

Kyllä meillä jos ukko on yövuorossa, tulee kotiin n. klo7:00, syö ja tulee nukkumaan heräilee puolen päivän pintaan ja tekee kotihommia siinä missä muinakin päivinä (mm. kokkaa ja korjailee taloo), nukkuu päikkärit 18-19 ja sitten n.21 lähtee töihin.

Mutta unta tarvitsee tietysti joten anna ukkos nukkua, mutta et säkään voi jaksaa koiran ja kahden pienen kanssa ja vielä huusholliakin pitäisi pitää pystyssä, ei tuu mitään! Kun tulee vapaa päivä tms. Jätä miehesi lapsen ja koiran kanssa ja lähe päiväks jonnekkin, kun tuut takasi pidä automaattisesti selvänä että olis pitäny olla tiskattu, imuroitu jne.
Meillä toimi ja kyllä sen jälkeen on liienny apuakin kotiaskareissa.
Mies jopa totesi että on parempi koirasta luopua kun ei ollut itse ehtinyt tätä lenkittää vauvan hoidoltaan ja oli sitten joutunu siivoamaan läjiä sieltä täältä (mä olen vielä allerginenkin, joten en voinut koskea ja kertakaikkiaan kun aika ei riitä), oisin mä sen halunnu silti pitää mutta parempi näin, eikä yhtään elukkaa meille enään tuon kissan lisäksi tule (se ei paljoa seuraa kaipaa kun on ulkokissa).


minäkin - 11.07.2009 - 11:34

ihmettelin samaa.. Että jos mies on yöt töissä niin tottakai hänen on saatava nukkua kun töistä kotiutuu?!

Ja tuosta että jos itse olet kotona sitten kun miehesi niihin päivätöihin menee, niin mielestäni on ihan oikein ja kohtuullista että teet myös kotitöitä siellä! Onhan se tavallaan sun työtä. Tietenkin mieskin saisi tehdä osuutensa kun töistä kotiutuu, mutta jos jätät kaikki kotityöt miehellesi päivätyönsä lisäksi, on se kyllä kohtuutonta miestä kohtaan.

Minä itse olen kahden alle kolmen vuoden ikäisen äiti, ja kyllä minä ajattelen niin että teen suurimman osan myöskin kotitöistä, kun mies käy töissä. Kyllä toki miehenikin auttaa, varsinkin viikonloppusin, ja antaa vaikka minun nukkua aamusta pidempään kun yöt joudun valvomaan nuoremman kanssa.

Ja tuo seksilakko??!! Huh, mitä touhua, en voi kertakaikkiaan ymmärtää että tuollaisella asialla voidaan KIRISTÄÄ PUOLISOA! Ja itsehän siinä samalla kärsii, sekä parisuhde ylipäätään..


Nimetön - 11.07.2009 - 11:38

Juu.Meillä mies kyllä jaksaa tehdä aina omia hommiaan ,mutta kun olis kyse kotihommasta tai lapsen hoidosta niin sitten ei kyllä jakseta vaikka olis nukuttu kellon ympäri.Ja muakin ärsyttää kun toinen nukkuu aamun ja kun herää niin lapsi on menossa jo päiväunille.Ja sitten miehen pitää ottaa päiväunia pari kertaa päivässä eli tosi lyhyeksi jää aika olla perheen kanssa.


Reps - 11.07.2009 - 21:54

seksilakko.. Kuulostat joltain justiinalta ;D Ihan kuin seksi olis sulle välttämätön pakko ja -hahaa- nyt vältytkin siltä kun mies on tyhmä.. Ei ristus..


Riipin ...raapin... - 12.07.2009 - 00:52

Ja länkyti länkyti....noinko sitä rakkautta hoidetaan.Anna sen ukkos nukkua väsymyksensä pois.Ei kuule ole lehdenjakajan työ helppoa.Nousta ensinnäkin yöllä töihin(arrrgh...)ja sitten kieli vyön alla painaa menemään pitkin pientareita,hyvässä lykyssä vielä kiivetä kerrostalojen rappuja ylös.Ei ole ihme,jos mies on väsynyt ja tarvitsee vähän pitemmätkin unet.
Lukiessani kirjoitustasi tuli tunne,että olet yleensäkin kyllästynyt elämääsi,sillä sua tuntui vituttavan asia kuin asia.
Eiköhän olisi parempi,kun alkaisit siivouksen itsestäsi,katsos kun me ei voida toisia muuttaa vain itseämme.


Angel - 12.07.2009 - 01:33

Rakkaus rakentaa.Viha asioita pahentaa!


itse - 14.07.2009 - 13:40

teen naisena yövuoroja (4-6 yövuoroa/3viikossa) ja kyllä täytyy sanoa, että olen aika zombie valvottujen öiden jälkeen ja kyllä käämit palais täysin, jos joku alkais nipottaa mun nukkumisesta ja siitä etten osallistu kotitöihin. Mä saatan nukkua jopa 8 tuntia yövuoron jälkeen, että jaksan taas valvoa seuraavan yön ja olla siellä töissä yölläkin 100% skarppina. Mielestäni päivällä nukuttu uni ei ole samanlaista kuin yöllä nukuttu ja muutenkin yötyö kuluttaa elimistöä. Anna hyvä ihminen miehesi nukkua, kun kerran pystyy. Väsyneestä ja ärtyisästä miehestä ei taatusti ole iloa, eikä varmasti miestä kiinnosta osallistua kotitöihin.

Mielestäni on ymmärrättevää, että sinä teet suurimman osan kotitöistä, olethan kotiäiti. Raskaus ei ole sairaus. Miksi teette lisää lapsia, jos ette edes yhdestä lapsesta, koirasta ja kodinhoidosta selviä?
Mitä luulet saavuttavasi seksilakolla?

Katso peiliin ja kasva aikuiseksi. Olisit tyytyväinen, että miehelläsi on työ, jolla yrittää teitä elättää. En usko, että aamullayöllä lehtien jakaminen on mitään herkkua, sitten kun kotona vielä kitisevä muija. Voimia miehellesi.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|