Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Mistä voimia eroon??

Nikitön - 10.07.2009 - 12:57

Elän epätyydyttävässä liitossa ja elämä ei ole sitä mitä haluisin.Oon mukautunut miehen maailmaan ja se ahdistaa.No lapsi kuitenkin tehtiin ja varsinkin lapsen myötä tajuaa että EI EI ja vielä kerran EI!!!
Puhutaan vaikeasta vauva ajasta ,mutta mulle enempikin silmät aukes vauva vuoden aikana että tuollainen tuo ihminen on ja muuksi ei muutu.
Oon nyt avoimesti miehelle puhunut mikä mättää ja onkin vähän skarpannut,mutta melkein toivon riitoja ja miehen negatiivistä puolta ja huomaan kaivavani ns.verta nenästä eli en ehkä halua asioiden muuttuvan paremmaksi.
Yritän tietysti kaikkeni,jotta voi sanoa mahdollisen eron jälkeen että kaikkeni yritin.
Tiedän että eron jälkeen mies juo VIELÄKIN enemmän ja on tosi murtunut,koska meitä kuitenkin rakastaa ja tunnen huonoa omaa tuntoa jo nyt kun asiaa mietin.
Ja lapsellekin tosi kurjaa,mutta mä hajoan kohta!!!


VASTAUKSET:


jelena - 10.07.2009 - 14:02

"Oon mukautunut miehen maailmaan ja se ahdistaa."

mun mielestä, tietämättä enempää ongelmistanne, ongelma ja ratkaisu löytyy tästä lauseesta.

Avioliitto ei tarkoita, että pöyreän palikan täytyy muuttua kuutioksi, eikä toisin päin. Sinä voit pahoin, koska juuri tuota yrität. Et voi olla kuutio, eikä miehesi ympyrä.

Mutta te voitte elää rinnakkain ympyränä ja neliönä, jos toteutatte itseänne ja kunnioitatte toistenne erilaisuuden ja löydätte yhteisen kultaisen keskitien, jota kulkea yhdessä tukehduttamatta toisianne.

Erillaisuudestanne huolimatta, täytyy löytää yhteisiä juttuja joita toteutaan yhdessä. Mutta myös täytyy tehdä omia juttuja. Ei mukautua miehen/naisen maailmaan, vaan mukautua elää sen rinnalla.

Paras on tietysti, jos molemmat ottaa omastaan ne parhaat puolet ja rakennetaan yhteisen paremman maailman, mutta joskus se ei ole mahdollista.

Eli mielestäni sinuun ei tarte erota, vaan alkaa olla oma itsesi miehesi rinnalla. Tule pois kuution reiästä ja pudottaudu ympyrän kolosta kotiinne. Teitä on kolme kuutio, ympyrä ja ehkäpä kolmiokin, mutta te kaikki voitte silti elää samassa laatikossa.


AQQA - 10.07.2009 - 14:30

"juo VIELÄKIN enemmän"<..Jos ongelmanne on tuo Kuningas Alkoholi, olet pulassa nainen! Oon nähnyt niin monta surullista tarinaa siitä kun Alkoholi pilaa parisuhteen, ja nainen hajottaa itsensä kun luulee/uskoo että tilanne muuttuu.
Miehesi on tyhmä jos ei tajua että hajottaa sinut.

Minä olin monta vuotta kiinni suhteessa josta en syystä tai kolmannesta pystynyt lähtemään. Me puimme suhdettamme niin monta vuotta että TIESIN ettei se siitä mihinkään muutu, mutta silti siihen aina jäi. Olihan se vaikea lähteä kun niin kauan oli yhdessä ollut ja kaikki oli yhteistä. No onneksi tajusin viimein lähteä. Jälkeenpäin sitä vain miettii että kuinka julmetun monta vuotta sitä tuhlasi sellaiseen surkeuteen kun onni löytyi nurkantakaa heti kun siitä surupöllystä hiukan auringonvalo alkoi pilkistämään. Joskus sitä miettii mitä elämäni olisi nyt jos olisin jäänyt, ja alkaa heti oksettamaan. Sitä paikallaan junnaamistahan se olisi ollut kuolemaan saakka.
Entinen mieheni on vieläkin yksin ja täys deeku, se pyhitti elämänsä täysin juomiselle. Onhan se surullista ja kyllä minä hänelle onnen soisin jos se olisi minusta kiinni, mutta hän on tehnyt omat valintansa.

Tee itse omat valintasi ja luota arviointikykyysi, jos suhteenne on sinusta pelastamisen arvoinen,pelasta se. Se on täysin sinusta kiinni millaisen elämän haluat elää.


ap - 10.07.2009 - 15:02

Olipas ihania vatauksia molemmat ja niin totta kumpainenkin.
Mies käyttää alkoholia joo joka viikonloppu ja rajoittaa elämäämme tosi paljon.Siitä kun pääsisi niin helpottas jo paljon.Tajusin että kaikki juhlapyhät poikamme syntymän ajan on menny pilalle koska mies on juonut tai ollut krapulassa.Enkä halua tätä!!
Yhteistä on tosi vaikea löytää.Touhutaan omiamme ja poika aina minun kanssa.Isällä ei löydy halua tehdä hänen kanssaan mitään.


höpöhöpö - 10.07.2009 - 15:08

Kunhan ei perhe-elämä ap:tä kiinnostakaan ja nyt sitten uusia seikkailuja tekee mieli

Sinne vaan sossun luukulle muitten yhäreitten jonon jatkoksi
Yrjöttää!!!


ap - 10.07.2009 - 15:37

Nimen omaan kiinnostaa perhe-elämä mutta kun miestä ei tunnu kiinnostavan.
Et taida höpöhöpö pitää yhäreistä.


AQQA - 10.07.2009 - 16:04

Ap: Jos oot yhtää palstaa seurannut, olet huomannut että moni vain haastaa nimettömänä riippumatta siitä mitä sinä olet kirjottanut. En tiedä mitä kiksejä ne siitä saa, mutta jos se jotain tyydytystä tuo niin eiköhän me se suoda heille


Oiii - 10.07.2009 - 22:25

ihana vastaus jelena! Oot niiin paras


niinuli - 10.07.2009 - 23:09

Jelena: ihanaa! Tuon vastauksen talletan ja näytän sopivan tilanteen tullen miehelleni
Siinä on niin hyvin kiteytettynä tämä asia!


ana - 11.07.2009 - 21:26

Mieheni käy töissä, mutta vkoloput ja vapaat aina hiprakassa, tätä kestänyt n.20 vuotta. Nyt tuntuu että minulla on oma elämä jäänyt elämättä, haluaisin pois sieltä kuplasta jossa olen ollut. Olen puhunut mutta tuloksetta- minä syyllinen koska jankutan viinanotosta - siitä seuraa että minä olen joka haluan erota hänestä. Puhe ei auta selvinpäinkään(kun niitä päiviä harvoja on)hän on silloin puhumaton-fyysisesti läsnä mutta henkisesti jossakin muualla. Tuntuu että oma henkinen ja fyysinen kunto on alhaalla-etten sanoisi aivan maassa. Miten edetä- olen yrittänyt kirjoittaa hänelle myös tuntemuksiani mutta siltikin tuloksetta.


hahahah - 13.07.2009 - 23:22

itse yhärinä en käynyt kyllä kertaakaan sossun luukulla.Ei pidä puhua tollasia ja tehdä itsestä tyhmää.


tee - 13.07.2009 - 23:24

elämästäsi sellainen missä viihdyt.Se on sinun ja se on ainoa.Kyllä sinä erosta selviät.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|