Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Kuinka

moni - 08.07.2009 - 13:30

menee vihille raskauden aikana?


VASTAUKSET:


keneltä kyselet - 08.07.2009 - 13:42

siis raskaana olevilta?

vai niiltä jotka menneet raskaana vihille?

vai niiltä jotka tietää tapauksia?

oletko itse raskaana mutta et naimisissa?

tuliko teillä kiire kirkkoon?

mitä sillä on väliä?

susipareja on nykyään paljon.

olen itsekin avoliitossa ja lapsi tehtiin eikä olla naimisissa. raskaaksi tulo ei ole mikään pakkotilanne juosta äkkiä kirkkoon. joskus ennenvanhaan ehkä katsottiin pahalla jos tuli raskaaksi ennen häitä tai jos lapsi syntyi aiemmin kuin 9 kk häiden jälkeen. mutta ei enää nykyään!

raskaana oleva morsian on mielestäni kaunis ja morsiamen vatsalle sopivia ihania vaatteitä löytyy myös, se ei ole ongelma


ap - 08.07.2009 - 14:22

Ajattelin siis niitä jotka suunnittelevat tai ovat menneet naimisiin odotuksen aikana. Itse olen menossa, en pelkästään siksi että lapsi tulossa, vaan muista syistä.
Toisaalta tuntuu hassulta mennä vihille maha pystyssä..


hei - 08.07.2009 - 14:37

Minä menin naimisiin kuukautta ennen laskettua aikaa, ja yhtään en kadu Meillä oli ennestään jo yksi lapsi, ja toista odoteltiin. Jotenkin vain tuntui siltä, että haluttiin mennä naimisiin juuri silloin.. En osaa sitä sen paremmin selittää itse olen nauttinut vauvamahoistani paljon, mulla molemmista maha ollut pieni ja siro, joten puvunkaan suhteen ei ollut ongelmia. Naimisiinmeno tapahtui salaa maistraatissa. Ajattelimme pitää juhlat sitten joskus myöhemmin, ja samalla liiton siunauksen, jotta saamme vielä alttarillekin astella


Ralle - 08.07.2009 - 14:47

Mä menin naimisiin maistraatissa jo ennen kuin muksusta oli tietoakaan, mutta varsinaiset hääjuhlat pidettiin vasta seuraavana kesänä, jolloin oli rv 27 (muistaakseni).
Vuokrasin kivan puvun, joskaan en valkoista vaan "kullan" värisen... Eikä se minusta hassulta tuntunut... Vaikka oli ihan kirkon siunaustilaisuuskin. Ihan koko loppuiltaa en jaksanut niissä korkkareissa kävellä, joten kävin vaatteet vaihtamassa, kun valtaosa vieraista oli lähtenyt ja pelkkä "biletysnuorisoporukka" oli jäljellä.


Minäkans - 08.07.2009 - 14:48

Me mentiin naimisiin kun olin raskausviikolla 22. Häitä oli alettu suunnittelemaan jo paljon ennen raskautta ja moni kysyikin, että aiotteko oikeesti mennä naimisiin nyt kun olen raskaanakin. Ei se päätöstä mihinkään suuntaan muuttanut. Vauva jammaili masussa ja kaikki meni hyvin


ap - 08.07.2009 - 14:59

Minä myös menossa maistraatissa, joten pukeutuminen ei ole ongelma. Tuntuu vain nyt oikealta ajankohdalta tehdä "se". Myöhemmin ehtii pitää kirkkohäät jos haluaa.


K - 08.07.2009 - 21:00

Ite masu pystyssä ja niiiin ylpeenä siitä rv 25 mentiin naimisiin muutama vuosi sitten.


Tulis - 08.07.2009 - 21:19

olo että morsion isä olis häissä sulhasen selän takana haulikon kanssa Ite en menis.. Ja shampanjatkin kuuluu asiaan


ap - 10.07.2009 - 11:48

No niin nyt on sitten päivämääräkin päätetty! Vielä sormusostoksilla täytyy käväistä.
Läheiset tuppaavat vieläkin jarruttelemaan meidän hääsuunnitelmia, johtuiskohan siitä että menemme vihille "vain" maistraatissa eikä kirkossa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|