Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

pidättekö alapäätänne rumana?

nikitön - 08.07.2009 - 12:03

mulla on ongelma. mun mielestä mun alapää on ruma. mun mielestä se on aina ollut. en kyllä ymmärrä miten joku voi sitä pitää kauniina. Ajelen itseni ja pidän sen aina siistinä, ilman sänkeä ja ylimääräisiä karvoja, mutta edelleen mielestäni se ei vaan ole mitenkään kaunis. minkätakia mun "pienet häpyhuulet" ovat isot? olenko ainoa? eli siis "pienet häpyhuulet" pilkottaa tuolta välistä kun esim vain seisoo. ei ne häiritsevästi ole isot, ei hankaa tms. muuta haittaa, mutta mun mielestä ne vasta tosta mun toosasta ruman tekeekin. ja minkätakia nämä kyseiset "pienet häpyhuulet" jotka ei kyllä mun tapauksessa mitenkään pienet oo, ovat epäsymmetriset?? toinen häpyhuuli on hiukan pidempi kuin toinen. ei se oikeastaan näy erityisesti (mieheni ei ole huomannut eroa, eikä tuo hänen mielestään ruma ole, vaan siis mun mielestä on!) mutta minä itse tunnen itseni ja tiedän että se on hiukan pidempi kuin toinen...

huoh.. joo on mullakin ongelmat... jos olis rahaa, kävisin kyllä jollain girurgilla leikkauttamassa noi häppärit oikeesti pieniks häpyhuuliks ja vielä haluaisin ne symmetrisiksi!

Miten saisin itseni pitämään tuon ulkonäöstä kun eihän mulla pitäs mitään ongelmaa olla kun mieheni mielestä se on kaunis ja tykkää siitä kun pidän sen aina siistinä, ilman sänkeä...


VASTAUKSET:


Lilian - 08.07.2009 - 12:58

Miten sulla on aikaa ja kiinnostusta katsella alapäätäsi? Mulla ei millään ainakaan energia riittäisi moisen pähkäilyyn. Kuka sitä edes katsoo?? Siis miehesi lisäksi ja jos se ei häntä häiritse, niin mitä väliä? Tuskin tuo alapää kenelläkään mitenkään kaunis on ja mitä sitten?


ap - 08.07.2009 - 13:12

no kyllä sitä on tullut nähtyä esim. sheivatessa kun satun harrastamaan sitä usein vai silmät kiinnikkö se pitäisi tehdä? mieheni sitä minun lisäksi katsoo mutta mua se häiritsee. siis sen rumuus siis. mietin vaan onko "kohtalotovereita" ja olenko "ainoa." en tiedä minkätakia se mua häiritsee kun ei se mieheäni häiritse. asiasta purkaminen ja mahdolliset kommentit asiasta saattaa ehkä muuttaa käsitystäni asiasta.


juup - 08.07.2009 - 13:32

Minulla myös "itsetunto" ongelma alapääni suhteen joten ymmärrän sinua oikein hyvin. Pimpit ovat erilaisia, huulet tuskin kellään ovat samankokoisia, silti tuntuu vain ikävältä :/ Sekin tiedetään että ihanaa kun miehelle kelpaa jne mutta tosiasia "kun itseä joku häiritsee niin se myös häiritsee". Niin ja kyllä jokaisella naisella tulisi olla aikaa ja kiinnostusta tuntea itsensä..myös sieltä alapäästä


jos - 08.07.2009 - 13:48

tuntuu että häpyhuulet on isot niin netistä löytyy materiaalia niistä joilla todella on valtavat häpyhuulet, ja heistäkin miehet tykkää, eli kauneus on katsojan silmässä, ja jokaiseen makuun löytyy alapää malleja.

jos miehesi alapäästäsi pitää niin sinulle ei ole mitään ongelmaa. mihin vertaat alapäätäsi? oletko nähnyt paljon alapäitä?

ehdotan että tutkit anatomian kirjoja joissa on valokuvia, esim sukupuolitautisista alapäistä, sitten etsi netistä erilaisia pimpin kuvia ja sano sitten uudestaan onko alapääsi ruma


JUST..JOO... - 08.07.2009 - 14:12

Joo kaikestahan saa ongelman,kun rupeaa kehittelemään.En kyllä ymmärä tuollaista,että syynätään alapäätä ja murehditaan tuollaisia asioita.Kai sitä on maailmassa tärkeämpiäkin asioita,kuin oma alapää.

Koita nyt hyvä ihminen lopettaa moinen homma ja keskity vähän tärkeimpiin asioihin.


Ralle - 08.07.2009 - 14:40

Joku on mielestään liian lihava, jollakulla mielestään liian isot jalat ja jollakulla ruma alapää... Meillä jokaisella on varmasti joku asia, joka häiritsee, toisia enemmän ja toisia vähemmän. Ei siis tarvitse alkaa ketään arvostelemaan ongelmistaan. Olkaamme tyytyväisiä, että jonkun ongelmat ovat noin pieniä... (Tämä lähinnä sinulle JUST..JOO...)

Eipä taida kahta samanlaista alapäätä löytyä, joten vaikea sanoa, mikä on "ruma". En osaa lohdutuksen sanaa sanoa, mutta toivottavasti itsetuntosi paranee ja tulet sinuiksi itsesi kanssa!

Niinkuin tuolla aiemmin "jos" kirjoitti, kauneus on katsojan silmässä!


kuka - 08.07.2009 - 16:53

voi väittää että naisen alapää ylipäätään on "kaunis" sellaisenaan??!! Sitä paitsi se on tarkoitettu johonkin ihan muuhun kuin missikisoihin


ajattelepa - 08.07.2009 - 17:47

mihin tarkoitukseen alapääsi on tarkoitettu?

sieltä tulee virtsa ja sieltä synnytetään. se jopa antaa nautintoa seksuaalisessa muodossa. onko yleensä mitään syytäkään miksi sen kaunis pitäis olla?

surullisia nämä kirjoitukset, missä terveet ihmiset valittavat jostain jonninjoutavasta! mitä tekis tällaisia miettivä turhamainen nainen, jos vaikka joku sairaus turmelisi kasvot? tappais itsensä?


Laita - 08.07.2009 - 21:20

kuva tänne


toi - 08.07.2009 - 22:47

oli kyl hyvä


just..joo... - 09.07.2009 - 00:36

Kuule "Ralle" ei tässä maailmassa kannata aina ruveta lässytään jotain ymmärtämisestä.Jos ihmisellä on tuommoisesta huolia,niin pää on pipi.

Kyllä kai sitä pitäisi ymmärtää vaikka mitä jos kaikkea rupeaa ymmärtämään.

Feikki taisi olla koko juttu ja sai makeat naurut kirjoittajakin.


Kaunis se on - 09.07.2009 - 14:32

Mieheni mielestä minunkin tooosi selvästi esillä roikkuvat häpyhuulet on kauniit ja sexyt.
Joten älä murehdi a. tästä ollenkaan. Hienoa kun sinäkin jaksat hoitaa ja sheivata karvatkin pois. Varmaan puolet täälläkin vierailevista äideistä ei välitä tästä asiasta tippaakaan. Mutta osaavat kyllä arvostella toisia..!


Amelie - 10.07.2009 - 18:50

Mä en tykkää omastani, mies tykkää kyllä
En aja karvoja ja kyse ei ole viitseliäisyydestä vaan siitä että mieheni ei tykkää ajellusta toosasta, ja kieltämättä se peittää ihan kivasti sen alueen mitä en haluakkaan nähdä (eikä kyllä oo tullut kurkittua hirveemmin). Siistin kyllä bikinirajat ettei kaikelle kansalle rehottele simmareitten sivuista.


rempsallaan ja ruma - 10.07.2009 - 22:00

...ainakin omasta mielestä...mies ei moksiskaan itelleni seksikään ei tahdo maistua kun alapääni lasten saamisen jälkeen "rempsahti".Gynellä sanoi että korjauksia tehdään rutiinina ja että voitais "typistys" tehdä. toinen "pienempi" kun lerpattaa ja on isompi.mietityttää vain että onko minusta moiseen toimenpiteeseen, onko sen jälkeen parempi, kivuliaskin se homma on... jos on jollekin tehty ni voisko kertoa mielipiteensä?


Rumahan se - 10.07.2009 - 22:57

nyt lapsen saannin jälkeen ja luoja millainen tämän tulevan jälkeen!

Ymmärrän kyllä sua. Vaikka en ajele karvoja kokonaan pois enkä siis katsele toosaani usein, ekan synnytyksen jälkeen karvoja ekan kerran siistiessä purskahdin itkuun. Nyt tiedän sentään mihin näkyyn pitää varautua.

Eikä se mun mielestä mitenkään kaunis oo ikinä ollut! Kyllä miestä katselen mieluummin


kaunis olis jos - 10.07.2009 - 23:12

olisit lesbo


inner labia - 11.07.2009 - 09:33

ulkonevat häpyhuulet . Mielelläni niistä kertoisin enemmänkin mutta www.sexylabia.com kertoo jo kaiken. Varsin usein puhuttaan sisemmistä ja ulommista häpyhuulia, niiden kokoerolla ei tällöin ole itsetuntoa alentavaa merkitystä


Äly Hoi.... - 11.07.2009 - 14:50

Kyllä menee jo liian pitkälle tuo kauneuden kyttääminen. Jos ei ole muuta kuin kytätä alapäätänsä,niin ois varmaan aika tehdä jotain!


Kohtalotoveri - 12.07.2009 - 18:19

Mulla on ihan sama ongelma eli happarit lerpattaa pitkalla...en tunne itseani seksikkaaksi ja olen harkinnut leikkausta, ehka nyt sitten synnytyksen jalkeen.


trauma - 16.07.2009 - 23:11

joskus teininä kuulin kuinka joku luonnehti naisen pillua repaleisen haavan näköiseksi, kuin siitä olisi kiskaistu penis irti ja rujo arpinen aukko olisi vain jäljellä. Tuosta mielikuvasta en ole ikinä päässyt eroon


myös - 19.07.2009 - 22:56

Mun mieltäni vaivasi teini-iässä myös toi häpyhuulien lörpöttäminen, mutta ei hätää... nyt vaivaakin enemmän se, että mulla on tuo haarovälin alue tummempi kuin muu iho. Siis jotain pigmenttiä? Siis sisäreisissäkin iho on tuolta ihan ylhäältä tosi tumma. Onko muilla vastaavaa? Ei kai tuota nyt voi millään hangata vaaleammaksikaan ?
Saahan meillä kaikilla olla omat ulkonäkökompleksimme kunhan se ei estä muuta elämää ( paitsi mulla uimahallissa käymisen), no mies ei onneksi koe ongelmaksi sillä hänenkin genitaalialueensa on vähän tummempi.


ongelmana myös - 15.09.2009 - 21:48

Mulla toinen häppäri häiritsevästi isompi kun toinen, hankaa ja sattuu jos käyttää kireämpiä vaatteita (no, farkut ei oo mun juttu, mutta ratsastan päivittäin.) Paljonko lie maksaisi leikkaus ja kauanko kestää parantua?

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|