Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

luottamuspula.

nimetön. - 06.07.2009 - 13:43

Elikkäs ukkoni on kierouden perikuva, pienemmistäkin asioista valehtelee jos vain silläkin valheella on mahdollisuus pelastaa oma nahka.. Aina sanoo muuttuvansa mutta sama peli vaan jatkuu.. Piilottelee puhelintaan ja lompakkoaan ja valehtelee menemisensä ja puhelunsa.. Hänen raha-asiat ei minulle kuulu, minun rahat on meidän ja hänen rahat hänen.. Tuhlaa ihan järkyttävästi rahaa tyhjän päiväsyyksiin vaikka meillä on lapsikin ja pitäisi vähän miettiä menoja.. Piilottelee laskuja..Ukko on tottunut siihen että minä maksan laskut ja hoidan kodin, lapsen hoitoon hän silti osallistuu.. Nyt ukko on menny ottamaan parilla tonnilla vippejä minun nimiin enkä ymmärrä miten ne saadaan maksettua.. helvetti!! ja itse sanoo että ei valehtele enää..hohhoi. (jättää vaan kertomatta) ois niin paljo helpompaa ilman koko kusipäätä mutta silti liian vaikeaa lähteä..


VASTAUKSET:


niinhän - 06.07.2009 - 13:52

sitä sanotaan, että tyhmästä päästä kärsii koko kroppa!
Anna vaan talloa itseäsi ja lapsesi oikeuksia, kyllä se muuttuu elämä auvoiseksi ainakin 50 vuoden päästä!


miehän - 06.07.2009 - 13:59

Telkasta tuli toukokuussa dokumentti, jossa isä oli ottanu perheen äiteen nimissä pikavippejä pelaamiseen. Äitee oli tehny tästä rikosilmotuksen, jolloin perheen isän vastuulle jäi maksaminen.


sini - 06.07.2009 - 14:28

.... hei eihän tuosta tule mitään ....
kannattais vaan miettiä sitä lähtemistä ennenkuin olet todella kiipelissä talouden kanssa, pelastaa oma ja lasten tulevaisuus.
ihan järkytti lukea, tuon voi verrata alkoholismiin, niin kieroa ja vastuutonta touhua mieheltäsi.
ja ei hän muutu vaikka sanoo !!


nyt järki käteen! - 06.07.2009 - 19:59

Kahdella tonnilla vippejä sun nimiin? Tee rikosilmoitus. Ja lopeta tuollaisen heittiön elättäminen. Mieti, mitä saat suhteesta ja onko kaikki tuon arvoista.


murmeli - 06.07.2009 - 21:58

Ja jos jää vipit maksamatta, niin sulta menee luottotiedot, jonka jälkeen et saa lainaa, ostaa osamaksulla. välttämättä et saa edes vuokra-asuntoa. nyt itteäs niskasta kiinni ja toimi nainen. Voimia sinulle.


AQQA - 07.07.2009 - 12:14

Kerroppas, mitä teet miehellä johon et luota? Joka ei osallistu kodinhoitoon? Jonka sinä joudut elättämään? Joka huijaa sinulta rahaa? (Tekisin myös rikosilmoituksen!) Ja joka on kiero ja omahyväinen. jne..
Täytyy teillä olla melekonen seksi elämä.. Huh huh..


Hä? - 07.07.2009 - 13:23

"minun rahat on meidän ja hänen rahat hänen." Miten helvetissä ootte tommoseen ratkasuun päätyny? Ootko sää tyhmä vai todella tyhmä?

Nyt nainen vauhdilla tekeen rikosilmotusta niistä pikavipeistä ja sen jälkeen otat omat raha-asiasi kaikinpuolin itsesi hoidettavaksi. Ja jos ootte naimisissa niin ero vireille. Sun on päästävä irti tosta tilanteesta. Tärkeempää on että elätät teidän lapset kun aikuisen miehen!


TAAS - 07.07.2009 - 13:56

tällainen tapaus... Mitä ihmettä vingutte täällä, ukko pihalle ja lukot vaihtoon! MIKSI maksat ukon laskuja? Miten pystynyt ottamaan sinun nimiisi?? Tuo olis ollut meillä viimeinen naula arkkuun!!

MIKSI katselet valehtelijaa? Varmasti ramppaa vieraissa ja istää sinut maksamaan kun kökötät lapsen kanssa kiltisti kotona. RYHDISTÄYDY hyvä ihminen, miksi istut tossun alla?

Lähde, mene lapsuudenkotiisi/mummolaan/turvakotiin, aloita uusi elämä ilman huolia tuhlailevasta kusipäästä. Tajuatko että saat tuolla luottotietoihisi merkintöjä ja joudut makselemaan idiootin ukkosi laskuja pitkään....

MISTÄ te kaivatte noita tyhjäntoimittaja-petturi"miehiä"??!


AQQA - 07.07.2009 - 14:33

Tuota minä kanssa mietein, mutta kyllähän noita ukkoja aina löytyy.. Kysymys kuuluukin mikä saa naisen alistumaan kaikelle tuollaiselle?? Ei pysty käsittämään?!?! Luulis jo että viimeistään siinä vaiheessa kun luottamusta ei löydy niin pohja katoais koko parisuhde ajattelulle...


öö - 07.07.2009 - 15:55

Eikös se AQQAn oma mies juossut vieraissa?Joten turha kai sinun on neuvoa....??


AQQA - 07.07.2009 - 17:35

öö: Ihan jos sisälukutaito puuttuu:
"Noh, mutta meidän suhdetta se paransi. Nykyisin osataan puhua asioista eikä tarvi riidellä juuri ollenkaan. Luotan mieheeni täysin, enkä ole mustasukkainen yhtään."

Joten meillä ei ole luottamus pulaa saatikka sitten varastella toisten rahoja! Enkä varmaan olisi miestä takaisin ottanut jos en olisi sitä hyväksi ja luotettavaksi todennut. Ja voin kyllä sanoa myös siksi että olen ollut myös huonossa suhteessa jossa tämä tilanne kuulostaa harvinaisen tutulta. Mutta siinnä vaiheessa kun tilanne meni siihen että mies alkoi elämään minun rahoilla kun omat meni juomiseen, tajusin kyllä lähteä.

Enkä minä mitään neuvo!! Arvostelen vain, perhana vie!! Eikö sitä saa enään edes arvostella?? Ihme palsta, en suoranaisesti edes haukkunut.. Kerrankin ihan nätisti sanoin niin heti aletaan kiviä nakkeleen.


Haa haa - 07.07.2009 - 18:00Ei voi kun nauraa

Täällä ne ressukat neuvoo toisiaan

Jos et luota, niin pihalle vaan ja sinun tapauksessasi myös poliisin. Niinhän se menee että jos kerran pettää, aina pettää. Turha sitä on anteeksi antaa. tai no anteeksi voi antaa mutta parisuhdetta ei todellakaan kannata jatkaa kun toiseen ei voi luottaa. Oli sitten kyse pettämisestä toisen naisen kanssa tai sitten taloudellisesta pettämisestä.


AQQA - 07.07.2009 - 18:45

En oo kyllä koskaan ymmärtäny tuota "kerran pettää aina pettää" Tulee lähinnä mieleen että minkälaiset yksinkertaiset ihmiset tuota viljelee? Mikähän ihmeen vakio sekin muka on? Sama kun olis kerran valehtelee aina valehtelee.. kerran varastaa, aina varastaa.. Kerran väärässä aina väärässä.. ym..


noin - 07.07.2009 - 18:51

No noihan se menee. Valehtejojat, petturit, idiootit on kaikki jostain alottaneet. Joku on antanut sen ensimmäisen kerran anteeksi ja ovat huomanneet kuinka helppoa on panna toista halvalla.

Yksinkertaiset ihmiset jatkavat suhteessa vaikka toinen on tahallaan loukannut pahimmalla mahdollisella tavalla.

Aivan kamalaa lukea täältä un ihmiset puollustavat petturi kumppaneitaan


AQQA - 07.07.2009 - 18:55

Joo en minäkään lähtisi syitä itsestään hakemaan jos kumppani pettää.. fyysisesti tai luottamuksen muuten vain. Enkä muutenkaan lähtisi pettämistä puolustelemaan mitenkään. Onhan se niin täysin väärin kuin vain voi olla.. Mutta ei se mikään vakio silti ole.


häh - 08.07.2009 - 09:56

Miten se on mahdollista, että on ottanut vippejä sinun nimiisi? Itsehän sinä osasi valitset, ja jos jatkat miehesi kynnysmattona, niin onnea vaan valitsemallasi tiellä! Varmaan siinä miehessä on jotain erityisen ihanaa, kun haluat hänen kanssaan jatkaa. Ei kai se kuitenkaan estä sinua toimimasta järkevästi raha-asioissa. Toki sinä voit kaikki perheen laskut maksaa, mutta vaadi, että sinulla on käyttöoikeus miehesi tileihin, mutta miehellä ehdottomasti ei sinun tileihisi.

Eihän sinulle vaan tule sitten yllätyksenä se, että sinä menetät luottotietosi, et saa vuokra-asuntoa, lainaa, vakuutuksia .... EIkä varmaan sekään, että sinulla onkin jonakin kauniinä päivänä kymmeniä tuhansia velkaa eikä lainkaan omaisuutta? Onneksi sitten ei ole enää sitä miestäkään, joka on silloin muuttanut uuden naisen hoteisiin.

Sinun kannattaisi selvittää miehesi kanssa asiat nyt heti ja viimeisen päälle tai sitten viedä jutut poliisille.


Onneksi olkoon ! - 08.07.2009 - 17:26

Hienosti on ukkos korttinsa pelannut! Puhelimen piilotteluun voi olla syynä toinen nainen, joten voi pettää myös näin. Tästä vois kertoo myös tuo rahantarve. Ja sinä kustannat!

Kyllä on äijällä oltavat: Sinä hoidat kaiken ja syötät, mutta itse saa viheltää, miten tykkää!

Tosiaan, mahtaapa olla aikanaan herätys, kun ukko on tiessään ja sinä luottotiedottomana jäät hoitelemaan näitä "perintöjä". Eikö ymmärryksesi nyt pelaa tehdäksesi tästä lopun, ennen kuin olet todella kusessa? Mieti nyt edes tuota teidän lastanne ja hänen tulevaa elämäänsä! Selvät merkit tuhosta ovat ilmassa!


kolmas vaimo - 09.07.2009 - 15:42

Tee päätös ajoissa rakkaudesta itseesi! Olen tuollaisen valehtelijamiehen kolmas aviovaimo, minun olisi pitänyt ottaa tosissani edellisten avioerojen syyt. Olen juuri kohdannut paljon pahemman ja loukkaavamman todellisuuden, mitä osasin odottaa. Miehen sydän riippuu muualla ja rahaa näyttää myös sinne päin virtaavan. Älä anna miehesi pilata omaa ja myös lapsesi elämää. Ei se siitä parane.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|