Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Orgasmista

vielä - 06.07.2009 - 10:37

Siis kuvittelevatko naiset ihan oikeasti että se orgasmin saaminen yhdynnässä on riippuvainen miehen rakastelutaidoista??!

Kyllähän siinä tarvitaan sitä omaa panosta ja aktiivisuutta, itsehän sitä parhaiten tietää miten tulee liikehtiä rakastellessa että sen orgasmin saa.. Siihen tarvitaan molemmat osapuolet, naisen on kerrottava miehelle miten tämä voi avustaa orgasmin saamisessa, ja naisen on itse myös opeteltava tunnistamaan oma kroppansa. En itsekään nuorempana saanut koskaan orgasmia, mutta pikkuhiljaa kun itse kehityin oman itseni tuntemisessa, orgasmitkin lisääntyivät. Nykyään saan lähes joka kerta yhdynnässä.

En nyt tarkoita että se orgamsin saaminen olisi ainoa onni ja autuus rakastellessa, mutta kyllä mulla ainakin on huomattavasti lisännyt rakastelusta saatua nautintoa, ja sitä kautta lisännyt haluja. Turha vaan valittaa orgasmien puuttumisesta jollei itse ole valmis kehittymään rakastelijana. Onhan se tosiaan helppo pistää syy vaan miehen niskoille.......!


VASTAUKSET:


Lilian - 06.07.2009 - 11:08

Totta! Ja onhan se psykologinenkin juttu. Siis jos pystyy olemaan täysin luonnollisesti ja jännittämättä miehen kanssa, on helpompi saada orgasmi. Minä en ainakaan ole ikinä saanut niin usein kuin nykyisen mieheni kanssa, kun hänen kanssaan en jännitä yhtään.


ap - 06.07.2009 - 11:34

Aivan, se tuosta tosiaan jäikin, että aivot on tosiaan hyvä pistää narikkaan rakastelun ajaksi Eli liika jännitys ja miettiminen pois..


kyllä - 06.07.2009 - 18:05

miehen rakastelutaidoillakin on osuutta siihen saako nainen orgasmin vai ei.


iso O - 06.07.2009 - 18:40

Voisko joku kertoo, miten käytännös saa aivot narikkaan ja jännitys ja miettiminen pois?


juu - 06.07.2009 - 22:35

samaa tuol aiemmassa ihmettelin kun nainen vaan totesi hölmästi että mies ei muka tule koskaan tyydyttämään häntä kun ei saa orgasmia, ikäänkuin kaikki vika olis miehessä,, en usko ja ap on todella oikeassa. tulee siitä ketjusta mieleen joku lahna joka luulee että mies sen nautinnon antaa eikä naisen tarvi mitään tehdä.

itse olen hieman kadottanut orkun saanti herkkyyttä synnytyksen jälkeen lähinnä siksi kun oma pää ei asiaan keskity jne kyllä se ymmärtää joka saman kokenut joskus.. nyt kun olen alkanut keskittyä vaan omiin tuntemuksiin niin orkkukin tullut takaisin helpommin saataville.

sitä myös ihmettelin että onko muka mies ainoa orgasmin lähde? Ei mun mielestä, esim dildo tuottaa mulle aivan toisenlaisia jopa kovempia orgasmeja jotka koen todella täysillä itseni kanssa, se on erilaista verrattuna mieheen. nuo jotka ei ole lauennut vuosikausiin vois varmaan kokeilla tuottaa orkkunsa itse?


........... - 07.07.2009 - 15:42

Hei olen täysin samaa mieltä ap:n kanssa! Muistan miten aikoinaan piti oikein opetella saamaan yhdynnässä orkku kun ennen oli tietysti saanut vaan masturboidessa orgasmeja. Mutta siis opetteli sen, ja nyt tosiaan tulee helposti. Oma aktiivisuus on tosi tärkeää eikä saa maata vaan kun lahna! Ja yksi mitä pidän tärkeänä on lantionpohjanlihasten kunto ja treenaus. Itse käytän niitä koko yhdynnän ajan paljon ja mieskin tykkää.


ja sinulle - 07.07.2009 - 23:36

juu opettele lukemaan ja ymmärtämään lukemasi.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|