Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

exän vanhemmat riesana

nimetön - 05.07.2009 - 15:17

olen niin kyllästynyt tähän tilanteeseen,ollaan exäni kanssa erottu jo 2v sitten ja minulla on jo uusi mies mutta kun asumme samassa kaupungissa exäni vanhempien kanssa niin he tulevat monestikin kaupassa ym vastaan ja aina alkaa se vittuileminen kuin heidän poikansa olisi ollut niiin täydellinen mies ja enkä osannut pitää hänestä kiinni.
he eivät tiedä totuutta että minä oikeasti jätin exäni ja ihan sen takia kun hän joi kaikkia rahamme ja kaverit olivat tärkeämpiä ja silloin harvoi kun oli kotona niin exäni hakkasi minua ja uhkaili ym,mutta vanhemmilleen exäni on aina esittänyt niin kilttiä poikaa.
en tiedä pitäiskö kestää tää kaikkia vaan vai pitäskö heille suoraan sanoa millainen heidän poikansa että lopettaisivat kiusaamiseni,mutta en tiedä uskovatko edes minua jos sanoisin,vaikka minulla on kyllä lääkärin todistuksia kun exäni on kuristanut minua ja hakkaamisestakin on lääkärin todistuksia.
mutta toisaalta jos kertoisin heille totuuden niin exäni vanhemmat varmaan hylkäisivät poikansa,eikä hän varmaan selviäisi ilman vanhempiaan kuitenkin niin riippuvainen ainakin äidistään.
mitä tekisitte tälläisessä tilanteessa,en jaksa enää kuunnella heidän pilkkaamista ja vittuilua mutta en haluaisi pilata exäni elämääkään...


VASTAUKSET:


emppu09 - 05.07.2009 - 16:23

mitä häviät jos kerrot totuuden? itse antaisin tulla, en jaksaisi kuunnella vittuilua jos kerran totuus on mikä on!!!


ohikulkija - 05.07.2009 - 17:03

Kerro totuus. Ex on ex, samoiten hänen vanhempansa ovat sinun EX-appivanhempiasi.
Exäsi on itse sotkenut aikoinaan asiansa, ei ole sinun asiasi enää miettiä "miten exän käy jos kerron totuuden".


Kyllä - 05.07.2009 - 17:31

minä kertoisin.


sini - 05.07.2009 - 18:22

kertoisin totuuden ja sanoisin etten enään suostu kuuntelee heidän pottuiluaan. ihan kaupassa se ei varmaan onnistu, mut puhelimes tms.. uskovat sitten sinua tai ei, niin lopettaisivat ainakin sun kiusaamisen. ja jos hylkäävät poikansa, niin onhan pojan aikakin jo ottaa vastuunsa tekemisistään.


hei - 05.07.2009 - 22:49

tai sano suoraan, että EI VOIS vähempi kiinnostaa


mie - 06.07.2009 - 09:04

Siinähän valitset, pilaatko omasi vai exäsi elämän. Kumpi sinulle onkaan tärkeämpi? Ja mieti toki sitäkin, että eikö exä ole ihan itse tehnyt jotain oman elämänsä pilaamiseksi? Et sinä voi olla vastuussa toisten ihmisten elämästä, vaikka exäsi vanhemmat sinua syyttävätkin. Sinähän vain kertoisit totuuden, poika on ihan itse siihen totuuteen syyllinen.


hippo - 06.07.2009 - 13:10

Meet niille kotiin ja länttäät lääkärin lausunnot(ehkä kopiot kuiteskii) niitten naaman etee ja latelet kaikki totuudet pojasta...sit lähet lätkii...

Tai sit sanot vaa niiku HEI kirjotti että ei vois vähempää kiinnostaa ku alottaa jutut...


Väistä - 07.07.2009 - 14:01

heidät sanaakaan sanomatta. Tai kun seuraavan kerran tulevat vastaan,ja alkavat saarnansa kultapojastaan, ala huutaa kuinka he kasvattivat pojastaan vaimonhakkaajan, että on heidän syynsä että poikansa pilasi elämäsi! Että kysykääpä pojulta miten asiat on, voit näyttää lääkärintodistukset... Miksi katselet tuollaista, aikuinen ihminen??

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|