Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

kiero tyyppi, mitä teen?

Kala - 04.07.2009 - 16:33

Minulla on eräs ystäväpariskunta. Pariskunnan mies on jatkuvasti ehdottelemassa minulle ties mitä puuhia, kun hänen vaimonsa ei ole näkemässä tai kuulemassa. Lisäksi mies juttelee, ettei jaksaisi ainaisia arkirutiineja vaan haluaisi villisti irrotella. Tämä on äärimmäisen kiusallista. Lisäksi tämä nainen aina tavatessamme hehkuttaa heidän onneansa, ja kertoo kuinka paljon se mies häntä rakastaakaan juuri sellaisena, kuin hän on ja on niin perheellistä miestä kaikin puolin. Ja tosiaan näin mies käyttäytyykin, kun he näyttäytyvät yhdessä, mutta selän takan on täyssika. Haluaisin kertoa tälle naiselle totuuden, mutta kun tekee pahaa ajatellakin sanovansa, kun toinen on niin onnellinen. Tulee olo että särkisin hänen sydämensä. Toisaalta tekee pahaa, että nainen on autuaan tietämätön tästä kaikesta ja luulee vielä kaiken olevan fantastisesti. Minun ja tämän miehen välillä ei ole ikinä tapahtunut mitään, eikä tapahdu, mutta kai tuontyyppinen mies saattaa pettää muidenkin kanssa? Auttakaa. Kerronko vai en.


VASTAUKSET:


joop - 04.07.2009 - 16:40

Surullisen yleistä. Tunnen mäki monta pariskuntaa, joiden naiset selittää miten 10 vuoden jälkeen yhä on suhtees hehkua ja samalla nämä äijät sitte selän takana taluttelee käsipuolessa nuorta pitkäsääristä hoikkaa kaunokaista. Älä puutu, parempi pysyä possa.


Kesämieli - 04.07.2009 - 16:47

No sanot sille miehelle, että jos vielä ehdottelet, niin kerron sun vaimolle. Ja voisit vielä kysyä, että sitäkö se toivookin...Siitähän vois lähteä vakava keskustelu käyntiin!


ethän sä - 04.07.2009 - 19:07

särkis sydäntä. ei se sun vika ole. mieti jos itse olisit samassa tilanteessa??haluaisitko tietää??mä olisin ainakin kiitollinen hänelle joka kertoisi minulle mitä selkäni takana puuhaillaan.


mie - 04.07.2009 - 22:20

Minun ymmärrykseni mukaan se olisi kyllä tässä tapauksessa mies, joka sen sydämen särkisi eikä se, joka siitä kertoo. Mutta jospa nainen tietää ja juuri siitä syystä haluaa erikoisen korostetusti esittää ulospäin näytelmää nimeltä Onnellinen perhe.
Ehkä sinun ei kannata ihan suoraan siitä kertoa, sillä silloin joutuisit itsekin liemeen, mutta kyllä voisit vihjaista, että tiedät kyllä, että miestä kiinostavat muutkin naiset.


Kala - 05.07.2009 - 00:04

Tämä on siis joku toinen Kala, en minä.


Minä - 05.07.2009 - 12:03

puuttuisin asiaan ilmoittamalla ensin miehelle, että jos ei tyyli muutu, kerrot asian vaimollensa.
Sewuraisin tilannetta ja jos mies edelleen jatkaisi pettämisehdotuksia/ pettämistä, kertoisin asian vaimolle.

Ei ole ihmisarvoista elämää, jos kumppani pettää tai edes ehdottelee kaikenlaista ja vielä TUTTAVAPARISKUNNAN vaimolle.
Tuo tuttavuus on minusta tässä se luotaan työntävin seikka.


Jos - 06.07.2009 - 13:39

tietäisin niin kertoisin,mieti jos itselläsi olisi sama tilanne; ympärillä kaikki tietää mitä ukkos touhuaa mutta sinä et.Muista kuitenkin että viestintuoja yleensä ammutaan...
Ehkä yrittäisin järkätä tilanteen missä nainen näkisi/kuulisi itse mitä mies touhuaa


- 07.07.2009 - 14:02

en puuttuis, koska viestintuoja on aina se vihollinen. Menetät molemmat. Joo, ja omalle kohdale ajateltuna, tieto lisää tuskaa. Mitä ei tiedä, se ei satuta. Älä puutu.


rohkea henkilö - 09.07.2009 - 12:02

senku meet kertoo eiköhän se helpota et meet alasti ja otat pojan munkaa ja panette kaikkien nähe

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|