Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Kadoksissa ollut orgasmi niin lähellä

järkyttynyt - 03.07.2009 - 20:26

Olen noin 20 vuotta sitten saanut yhdynnässä orgasmin entisen mieheni kanssa, jo silloin orgasmit katosivat ja suhde kuihtui.
Uuden mieheni kanssa avioiduimme 15 vuotta sitten ja yhdynnän aikaista orgasmia en ole koskaan saanut ja niitä hiukan kaivannut, mutta tyytynyt osaani kun niin hyvä mies on vierellä, ettei tämä suhde kaadu orgasmittomuuteen ja saahan sen sitten muutenkin
15 vuotta naimisissa ja tänään kesken yhdynnän huomasin että nyt on tulossa, mutta sitten joku vaan sen tilanteen keskeytti pelko siitä että naapurit kuulee koska harrastimme seksiä ulkosalla tai naapurin ovi narahti jonka luulin että on meidän ja lapset tulossa tai sitten vaan puhtaasti säikähdin,loppuun ei orgasmi tullut koska todellakin panikoin. mieheni varmaan huomasi että jotain on vialla, olen ollut yhdynnän jälkeen varsin vaitonainen.
Järkyttynyt, se oli niin liki ja oman rakkaani kanssa jonka olen ajatellut ettei pysty ikinä seksuaalisesti minua tyydyttämään.
Pelottaa niin taas seuraava kerta, odotanko orgasmia niin, että se varmasti pakoilee.

Koskaan ei ikinä ole orgasmi nykyisien mieheni kanssa yhdynnässä tullut ja nyt tiedän että se on 100% mahdollinen.

Toivo heräsi

pakko saada purkaa tämä "paniikki" ulos. kun ei se tässä hälinässä käy miehellekkään puhua.


VASTAUKSET:


Olet - 03.07.2009 - 20:51

ihan yhtä hyvä naisena sekä orgasmilla, että ilman..

Tunnet hyvin itsesi, joten kun saat oikean hetken, paikan ja fiilikset kuntoon, sekä rentoudut täysin ilman ennakkopaineita, ni mikset onnistuisi?


niin - 03.07.2009 - 22:38

sun pitää pystyä sulkemaan pois ulkopuoliset ärsykkeet ja asiat. Kun saat yläkerran rauhottumaan, ja keskityt vaan alakertaan, niin kaik onnistuu, kun vaan annat mennä..


insku - 04.07.2009 - 12:49

Taitaa olla ongelma vain oamssa mielessäsi, ei miehesi kyvyissä.

Ensiavuksi luovut koko ajatuksesta että saisit orgasmin. Keskityt vaan pitämään hauskaa. Miestä on turha syyttää jos yhdessä olette olleet 15 vuotta ja et ole saanut hänelle asiasata kerrottua niin että olisi tehnyt parhaansa. Ja toisaalta eiväthän kaikki naiset saa. ei se sinua huononna, keskity vaan siihen nauttimiseen


ap - 05.07.2009 - 10:13

en kyllä yksin pistä tätä oman päänuppini syyksi, kyllä siinä on osaltaan ollut syyllinen miehen nopea laukeaminen ja olemme kyllä asiasta keskustelleet

Heti alkuun aloin jännittää ehdinkö mukaan vai enkö ja siitä se sitten lähti ja omien korvien väliinhän se jäi

En syytä siis pelkästään miestäni, mutta yksin se ei minunkaan korvien välissä olisi.

Eiköhän se tästä vielä iloksi muutu.

Olen luopunut jo ajat sitten ajatuksesta ORGASMI.
nauttinut olen miehestäni muutenkin.
Viimeistä huippua en vain ole saavuttanut yhdynnässä.
Olen kyllä huipopuni saanut;P

Ihana mies kaikin puolin ja vanhemmiten alkaa mieskestävyyttäkin löytyä ja omien korvienväli rentoutua.


........ - 05.07.2009 - 16:53

Siis ihan kauhealta kuullostaa ettei saa orgasmia, olen luullut että se on joku urbaanilegenda vaan ettei muka voi saada. Itse tulen lähes joka kerta yhdynnässä. Voimia sulle ja toivotaan et se orgasmikn tulee


onko se - 06.07.2009 - 14:36

pakko saada yhdynnässä, jos saat sen kuitenkin muilla tavoin?kyllähän se mies sut tyydyttää..se vain tapahtuu toisella tavalla.vai ymmärsinkö väärin,itsekö joudut itsellesi orgasmin tuottamaan?itse en kovin usein yhdynnässä saa, enkä pidä sitä sen erikoisempana, kuin suuseksillä tuotettu orgasmi. vai olenko jäänyt jostain paitsi?


ap - 06.07.2009 - 18:04

Juu ei se olekkaan SE se juttu että saa sen orgasmin yhdynnässä, olen ollut nämä vuodet ihan onnellinen ja tyytyväinen seksielämääni

Olin vain täysin hämmästynyt että se oli todellakin tulossa, että tällä kertaa se "vika" oli omassa nupissa, kun aloin panikoida ja väitän kyllä toista, kyllä miehen rakastelu taidoillakin on osuutta siihen saako vaiko eikö jos akti kestää sen 3-5min. saa olla tavallisen pitkä esileikki, että ehtii mukaan oman orgasmin kanssa.
Kyllä se on omien korvien välissäkin sekin, kun jännittää kuinka kauan menee kun mies laukeaa meneekö 2 min. vaiko 3min.

olkaahan ihan onnellisia siitä kun saate yhdynnässä orgasmin joka kerta rakastellessanne, minä opettelen nauttimaan omastani.
Ehkä nyt tosiaan olen vasta oppinut luottamaan mieheeni 100% että pystyn vapautumaan ja tyhjentämään korvienvälin ajattelematta onko miehellä mieskestävyyttä pidempään kuin 5min.

Hyvää loppukesän alkua ja monta uutta orgasmia.


Pakko näköjään - 07.07.2009 - 14:07

............ tulla tänne röyhistelemään "SIIS EN TAJUU MITEN JOKU EI SAA MÄ SAAN JOKA KERTA JA PÄIVÄ JA MISSÄ VAAN" NIIN mitä sitten?? Tuo nyt ei varsinaisesti auta aloittajaa....


en ikinä - 07.07.2009 - 14:48

En ikinä ole saaanut orgasmia yhdynnässä. Mieheni hoitelee minut sitten ennen tai sen jälkeen tai sekä että. Ja minusta minulla on hyvä seksielämä!


no huoh.... - 07.07.2009 - 22:49

En ole koskaan saanut orgasmia kenenkään muun kuin itseni "tuottamana". Nuorempana kun en kehdannut itseäni avittaa seksin aikana en saanut koskaan yhdynnässä. Nykyään olen jo niin vanha( ;D ) että uskallan auttaa itseäni miehenikin seurassa. Mutta korvien välissä tämä on minullakin, ehkä joskus ap:n tapaan huomaan että nyt vois olla tsemejä! Mutta nautinnollista kesää kaikille


ja - 07.07.2009 - 23:35

taas sisälukutaito kunniaan


Sama - 11.08.2009 - 14:53

prikulleen kuin nimimerkillä "no huoh.."


Sininen - 18.08.2009 - 19:11

"no huoh..." Toivon joskus olevani kuin sinä! Olen nimittäin nyt siinä vaiheessa etten kwhtaa itseäni yhdynnän aikana avittaa. Luotan kyllä mieheeni mutta jotenkin silti hävettää suunnattomasti koko ajatuskin itseni hiplaamisesta yhdynnän aikana. Onneksi saan orgasmeja yksin ollessani Eli olen ihan tyytyväinen seksielämääni ja saa nähdä tekevätkö vuodet minustakin itsevarmemman!


meikäläinenainen - 21.08.2009 - 02:41

tiedän itse ihan saman tunteen, varmasti naapurit kuulee, miehen mielestä näytän tyhmältä, ääntelehdin tyhmästi yms.
Juttelin mieheni kanssa asiasta ja johan muuttui ääni kellossa ;D Koitat takoa vain päähäsi sen ettei muita ole ja keskityt siihen olennaiseen: miehesi pitää ja susta tuntuu hyvältä ja näytä se! älä stressaa!


meikäläinenainen - 21.08.2009 - 02:46

Ainiin ja sellanen vinkki vielä.. kun harrastatte seksiä niin kosketa itseäs samalla ellei miestäsi haittaa. Aika taattu


että näin meillä - 23.08.2009 - 09:27

Itse sain ekan kerran kun olin miehen päällä... mutta kyllä siinä tarvii tosiaan olla luottamus ja rakkaus mukana. On ollut paljon yhden yön juttuja ja niissä en ole koskaan saanut, mutta parisuhteessa kylläkin. Nyt osaa jo "vaatiakin" kun tietää mitä pitää tehdä. Ja toinen keino on minulle sormilla, siis mies tekee. Olen hänelle sanonut jo alussa, joten ei tarvii joka kerta teeskennellä... se puhuminen kyllä monesti auttaa ja se ettet ajattele että on PAKKO saada..

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|