Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

kuulumisia taas

15-vuotta yhdessä - 02.07.2009 - 15:10

Mieheni vihdoin itse kertoi,että hällä on ollut suhde työkaveriinsa jota epäilinkin...Molemmat kuulemma katuu tekemisiään,muttta ovat tehneet toisilleen selväksi,että kaikki on loppu ja molemmat haluavat pitää perheensä...Sain tietää tän asian kolme päivää sitten ja 3 kuukautta olen tätä asiaa kysellyt siihen saamatta vastausta,miten raskasta aikaa tämä kärsimys on ollut mulle...Tämä oli suuri shokki,mun maailma romahti täysin,mutta niin on kyllä tuo miehenikin itkua väännellen useampana päivänä pyytänyt multa,että antaisin mahdollisuuden enkä lähtis pois...Mä en enään tiedä mitä haluan,niin typerältä kun kuullostaa rakasta miestäni yhtä paljon,kuin ennenkin,mutta vaikeaa on ajatella,että pystynkö ikinä asiaa unohtamaan,sama fiilis varmaan tän naisen miehellä,joka oli saanut tietää tän asian viikkoa aikaisemmin,kun minä...En oikeesti tiedä miten tollasen voi noin vaan unohtaa...Yhdellä työreissulla olivat eksyneet samaan hotellihuoneeseen ja siellä oli suudeltu oma tovi,mies sanoi,että sänkyyn asti eivät menneet mutta lähellä oli...sen jälkeen olivat töiden jälkeen jääneet silloin tällöin töihin ja siellä samaa sitten tehneet silloin tällöin....YÖK HELVETTI kun ajattelenkin asiaa,hyi vi..u!En yleensä kiroile,mut nyt kyllä on tullu sanoja sanottua...Niin vaikea tilanne...Mies aamulla sanoi rakastavansa mua yli kaiken ja lupaa ettei ikinä enään halua mua loukata,teki suuren virheen ja katuu sitä loppuelämänsä...Mutta paha sitä on tekemistään saada tekemättömäksi...Yhden tilaisuuden voin ehkä antaa,mutta toista ei enään ikinä tule ja sen hän tietää...Olis niin ihanaa,kunpa saisin takaisin sen ihanan perheen joka meilla joskus oli...On ihanat pienet lapset ym,parempaa asiaa ei meillä vois olla...Lapset onneks eivät ole tästä muutaman päivän takaisesta asiasta kärsineet,ollaan aina pyritty siihen,että asioista keskustellaan niin,että lapset eivät ole kuulemassa,he ovat viattomia ja syyttömiä mihinkään,eli suodaan heille hyvät hetket vanhempien kriisitä huolimatta...


VASTAUKSET:


Ikävä - 02.07.2009 - 16:29

kyllä kuulostaa "vahinkojen minimoinnilta", eli käry kävi, mutta myönnetään jotain pienempää ettei jäädä kiinni isommasta... Luuletko tosiaan, että aikuiset ihmiset ovat hotellihuoneessa ja monta kertaa sen jälkeenkin vain pussailleet ja pitäneet kädestä kiinni?!

Kyseessä ei ole edes "yksittäistapaus", joten miehesi taitaa enemmän harmitella kiinnijäämistään, kuin tekojaan

Ja entäs nyt? Hehän ovat ilmeisesti vieläkin samassa työpaikassa ja sen lisäksi samassa kriisissä puolisoidensa kanssa... Kenen puoleen he kääntyvät, kun kaipaavat kuuntelijaa, tukijaa ja ymmärtäjää?

Sinuna juoksisin tuosta suhteesta ja lujaa, nainen!


samoin - 02.07.2009 - 16:47

niin tosiaan ei ollut yksittäis kerta ja mihin se heidän fyysinen himo toisiaan kohtaan MUKA hävinnyt??? nyt järki käteen!!!!voi että potuttaa sun puolesta..mikä mies..en itse uskois että voivat jatkaa enää "normaalisti"kuitenkin ovat nuolleet toisia ja sitten mies tullut "TÖISTÄ" PERHEENSÄ LUO JA ONKO TULLUT SUA PUSSAILEMAAN SEN JÄLKEEN?? aaargh, olis miehesi miettinyt etukäteen sitä mitä meni tekemään ja vieläpä monta kertaa..ei vitti..siis en mäkään uskois ettei ole sängyssä ollut..joo eipä niin..hmmmm...voimia sulle kamalasti.ei tietenkään ole lasten vika, mutta onkin kyse sun elämästä, oletko valmis antamaan anteeksi ja päästämään miehesi töihin HYVILLÄ MIELIN??ettet ajattelisi että mitä silmäpeliä heillä on..mä en pystyis, en vois kuvitellakkaan. sinä et tehnyt väärin VAAN MIEHESI!!!


ja mitä muuten - 02.07.2009 - 16:49

toi melkein tarkoittaa?? kähmintää, koskettelua käsin tyydytystä, suuseksiä??


Pirulainen ukko... - 02.07.2009 - 18:04

Minun mielestä juuri tuollainen pitkäaikainen suunnitelmallinen pettäminen on pahinta.Siinä kun tietoiseti pettää toista ja nöyryyttää.

Jotenkin vaan sellainen yhden illanhairahdus joka on esim. tapahtunut kännissä on helpommin nieltävissä kuin jatkuva kuukausi kaupalla tapahtuva harkittu teko.


Miten hänestä nyt yht,äkkiä tuli niin katuva (heittikö ämmä phalle,etä piti palata oman luo)Eipä häntä näyttänyt paljon vaivaavan kuukausien muhinointi,mutta nyt sitten päästelee krokotiilin kyyneleitä.


On sinun asiasi mitä teet,mutta kannattaako kaikkea hänen itkujaan nyt niin vakavasti ottaa.Ja sängyssä on varmasti olleet..Ei ka se muuten niin mukavaa ois ollukkaan!


Nikitön - 02.07.2009 - 18:47

Kyllä se vetovoima heidän välillä on vahva vieläkin ja sitähän ei voi tietää että vieläkö kuitenkin jatkavat.Jos naisen mies ei anna anteeksi niin varmaan jatkuu hänen ja miehesi juttu,mutta jos nainen nyt oikeasti päättää lopettaa jutun miehesi kanssa niin ehkä toivoa on.

Ite oon joskus pitänyt samanlaista peliä erään miehen kanssa ja kanssa pussaus asteelle vaan päästiin ja vähän kähmintäänkin,mutta onneksi mies muutti pois ja juttu loppu.Tunteet häntä kohtaan on edelleen ja jos hän muuttaisi takas lähelleni niiin..........


no - 02.07.2009 - 22:32

mieheni sanoi,että hotellihuoneessa oli hilkulla petipuuhiin meno,mutta kuitenkin olivat tulleet siinä asiassa järkiinsä,että eivät sinne asti menneet...Tänään tuon naisen mies soitti mulle ja juteltiin todella pitkään,oli mukava kuulla hänenkin kuulumisia...Lopulta mieheni pyysi saada jutella hänen kanssaan,moneen kertaan hällekkin sanoi,että sängyssä eivät ole olleet se on varma...Tämä toinen mies sanoi myöskin,että hän uskoo puolisoaan siinä asiassa,että petipuuhissa ei ole oltu,se asia on kuulemma niin moneen kertaan kysytty ja tuo akka on kaikki asiat kuulemma halunnut kertoa...Mä voin itse myöskin uskoa,sillä mun mies juuri tossa sanoi,että ihan kakki hän on kertonut,on tarpeeksi mua loukannut eikä tahdo,että mitään jää enään kertomatta...


ehkä - 02.07.2009 - 22:50

miehesi on vaan kyllästynyt naiseen, joka ei osaa kirjoittaa edes sanaa ENÄÄ oikein.


ja jos mies - 02.07.2009 - 22:58

on "KAKKI kertonut", ni eikös siinä ole vakka kantensa valkannut?

sorisori, ap:lle voimia!


nimimerkki EHKÄ - 03.07.2009 - 00:30

haetko väittelyä no sitä et tule saamaan....vai ärsyttääkö aiheessa jokin muu kohta???? ottaako pannuun, että jotku "syöjättäret " ei onnistu romuttamaan perhettä?

no enemmän uskon, että haet vaan väittelyä, joten en ainakaa kommentoi asiasta enempää, saisit vaan turhaa tyydytystä.


joku - 03.07.2009 - 01:29

Voimia sulle.
Olin itse samantapaisessa tilanteessa 6 vuotta sitten. Mies jäi kiinni suhteesta, jota oli kestänyt 6kk - vuoden.
Väittivät naisen kanssa( joka oli kaveripiiriimme kuuluva silloin) että sängyssä olivat olleet vain kerran kännissä. Se oli vale, sillä kertoja oli tietenkin enemmän. Sain selville päättelemällä ym. eri tahoilta enemmänkin, mutta valitettavasti mies ei suostunut itse puhumaan vaikka kaikkeni yritin.
Hyvä jos miehesi katuu aidosti, ja hyvä jos puhuu asiasta.
Tuntuu oudolta etteivät miehesi ja se nainen menneet sänkyyn asti. Hyvä jos eivät, mutta en luottais että asia ihan noin meni. Junaa on vaikea pysäyttää jos se on jo lähtenyt liikkeelle.
Toisaalta, vaikka he olisivat olleet sängyssä keskenään, mitäpä se enää muuttaisi. He loukkasivat omia puolisoitaan todella paljon joka tapauksessa.

Teidän täytyy nyt vaan puhua, puhua ja puhua. Ottakaa hieman aikaa, älkääkä tehkö hätäisiä päätöksiä. Jatkossa joka kerta kun sinua epäilyttää mikä tahansa, outo puhelu tms, miehesi tehtävä on olla sinulle rehellinen. Muuten luottamusta ei saa rakennettua takaisin.
Minäkin annoin miehelleni toisen mahdollisuuden, vaikka se vaikeaa olikin. Jos joskus vielä pettää, mun on lähdettävä suhteesta kun niin olen hänelle sanonut. Vaikeaa se olisi, mutta se olisi tehtävä, sillä toisen anteeksiannon jälkeen ei parisuhdetta saisi enää korjattua.
Kannattaa luottaa omaan vaistoon, se on usein oikeassa. Ja myöhemmin, kun aika on jo hionut pahojen muistojen terän, ei riidoissa saisi palata enää aiheeseen.
Toivottavasti miehesi voisi vaihtaa työpaikkaa ( tai se toinen nainen), sillä muuten sun elämäsi on pelkkää tuskaa kun tiedät heidän tapaavan edes työn merkeissä.

Aika todellakin parantaa haavat. Uskottomuus muuttaa parisuhdetta lopullisesti, mutta se saattaa parantaa sitä myöhemmin, kun asiat on pakko repiä auki ja tajuaa mitä olisi voinut menettää. Toivotan sulle voimia.


emppu09 - 03.07.2009 - 07:54

JOKU:lle...

kirjoitit kauniisti ja asiaa


mustavalkoinen - 03.07.2009 - 10:04

Minä en antais anteeksi kertaakaan!
Minusta rehellisyys on suhteen perusta, jos ei luottamusta ei mitään.


Ensinnäkin - 03.07.2009 - 11:03

...ihmetyttää tuo sinunkin sinisilmäisyys. Että kun mies kerta vannoo ettei ole nussinut tuota toista naista niin sinä sitten uskot. Kuten joku kirjoitti, ei aikuiset ihmiset tyydy ihan vaan pussailuun kolmen kk ajan!! Hei haloo... Tekstistäsi kuultaa läpi ajatus että olet jo antanut anteeksi. Se on sinun asiasi, eikä kenenkään tuomittavissa, mutta muista että loppuelämäsi tulet tuon pettänmisen muistamaan. Loppuelämäsi tulet tietämään ettet ole ollut miehellesi se ainoa. Ja loppuelämäsi tulet miettimään, panivatko nuo kaksi petturia kuitenkin toisiaan.

Minä annoin pettämisen anteeksi, noudatti aivan täsmälleen samaa kaavaa kuin tuo sinun kertomuksesi. Vannoivat etteivät ole harrastaneet seksiä jne jne.. No olivathan ne, vaikkei sillä mitään väliä ole. N. 6 kk yritettiin tuosta kiinni jäämisen jälkeen mutta ei siitä mitään tullut. Itsetuntoni oli tuhottu. Nyt minulla on mies joka ei petä. Toivon mukaan.Koskaanhan varma ei voi olla..


Minkä - 03.07.2009 - 12:29

ikäisiä lapsia sinulla ap on? vaikeita asioita joudut käymään läpi.. jaksamisia!!


tuo että - 03.07.2009 - 12:33

mies itku silmässä katuu ja anelee.. niin ne jotku miehet osaa ja nainen on sitten voi voi en minä sua jätä.. se on sama kuin annat ukolles luvan tehä mitä tahtoo kunhan vain katuu.. pelimies on pelimies, jotain siitä kuitenkin nautintoa sai kun toisen sylissä itseään viihdytti.

"ensinnäkin" tossa puhuu kovia sanoja mutta tosiasioista.

mulla on se periaate että kerrasta poikki, en pystyis enää elämään sen asian kanssa että toinen vei voiton,sillä mies tekee siinä tietoisen valinnan kun menee toisen syliin tai imuttaa toista jossain töitten jälkeen kuukausitolkulla,, se on karu tapa pettää ja julma, miten siitä pääset yli? mitä miehes lupaa? miksi uskot sitä?


Vieras - 03.07.2009 - 16:42

Hei
Minä aamulla luin jo tämän ketjun ja se todellakin repi vanhat haavani auki. Oon koko päivän porannut täällä 1,5v takaista saman tapaista tilannetta jossa miehelläni oli suhde työkaveriinsa. Tämä tarina vain erosi sillä että mieheni ei ainoastaan pettänyt, vaan myös jätti minut sen takia. (eikä meillä ollut myöskään yhteisiä lapsia) Ja kuten aiemmin tuossa oli mainittu, itsetuntoni oli tuhottu, todellakin.
No me erottiin vaikka kuinka säälittävästi itkin ja ruinasin ettei jättäisi (Olin todella säälittävä, sain totaalisen hysteria kohtauksen) No mies kuitenkin lähti ja jätti minut nuolemaan haavojaan. Antoi kuitenkin armopaloiksi minun asua yhteisessä asunnossamme kunnes löydän oman (Minulla ei ollut yksin mahdollisuuttakaan asua niin kalliissa asunnossa, eikä miehenikään siihen sitten jäänyt). No yksi päivä tämä mies tuli pakkaamaan tavaroitaan ja viimeistä laatikkoa kantaessaan sanoi että sillä on ollut ikävä. Se niiden suhde oli loppunut ennenkuin kerkesi kunnolla alkaakaan.

No monien sattumien kautta palattiin yhteen 6kk päästä. Päätin antaa anteeksi vaikka se oli todella vaikeaa.

Nyt tapahtuneesta kulunut 1,5v ja tilanne on tämä:

- meillä on yhteinen lapsi (6kk).
- Suhde on hyvä, mutta mies yrittää hyvittää vieläkin minulle tekemisiään.
- Itse tuntoni on vieläkin romuna, eikä varmaan koskaan palaa entiselleen.
- Joskus kaduttaa se että otin miehen takaisin koska tuntuu niin pahalta ajatella että koko elämäni aikana en ole koskaan ollut suhteessa miehen kanssa joka olisi ollut minulle uskollinen. (Minä olen ollut kaikille)
- Aina kun näihin asioihin törmää, tulee elävästi mieleen oma tilanne.

Eli helpommalla varmasti pääsisit jos ottaisit ja lähtisit. Enemmän voimia vaatii se anteeksi antaminen.

Kuten joku aiemmin sanoi: Puhukaa, puhukaa, puhukaa, vaikka huudatte ja itkette kunhan vain puhutte!

Muista että et voi koskaan unohtaa tuota, toivottavasti miehesikin tajuaa millaiset arvet se sinussa jättää! Anteeksi voit yrittää antaa muttet unohtaa.

Ja mitä tuohon seksiin tulee, ei sillä varmasti ole asian kannalta enään merkitystä. Miehesi loukkasi sinua muutenkin pahimmalla mahdollisella tavalla.

Minun tilanteessani ei myöskään ollut seksistä kysymys. Minä ainakin uskon näin, sillä asiaa on puitu niin paljon että ei miehelläni olisi mitään syytä jättää sitä kertomatta..

Mitä tahansa päätätkin tehdä, se on varmasti oikea ratkaisu, sillä sinä itse tiedät parhaiten onko miehesi sen arvoinen että anteeksi antaminen kannattaa.- 03.07.2009 - 18:33


Anteeksi antaminen kannattaa aina !
Vaikkei enää yhdessä voisikaan jatkaa, kannattaa asioista puhua ja koettaa ymmärtää kumpikin toistaan, sillä silloin ei kanna mukanaan niin raskasta taakkaa.

Unohtaa ei ehkä voi mutta anteeksi antamalla nostaa itsensä ja itsetuntonsa ikään kuin asian yläpuolelle.


kaikkee - 03.07.2009 - 23:53

säkin uskot.


Talitintti - 04.07.2009 - 09:49

Elämä on todellista vuoristorataa. Jos rakastat miestäsi, älä luovuta. Omasta kokemuksesta, asioista pääsee yli, kunhan ne käsittelee kunnolla. Nyt on sun miehes aika näyttää kuinka paljon se sua rakastaa. Mutta muista käsitelkää asiat läpi nyt, niitä ei saa enää myöhemmin vetää riidoissa esiin.

Oon aina uskonu että parisuhde vaatii todella paljon työtä. Jos jotain olen omilta vanhemmiltani oppinu, on se että ei ole asiaa jonka yli ei pääsisi jos rakastaa toista.

Aikaa luottamuksen uusimiseen menee, mutta kyllä se sieltä tulee, pikkuhiljaa.

Voimia


pettäjä - 06.07.2009 - 16:18

meillä siis n. 7 vuotta sitten mieheni kanssa oli tilanne jossa minä olin pettäjän roolissa. olimme olleet yhdessä noin vuoden ajan ja olin miestäni kohtaan sairaalloisen mustasukkainen. vahdin hänen tekemisiään ja ajettelin aina hänen pettävän minua jos olimme eri paikoissa.
uskon että tämä sairaalloinen mustasukkasuuteni johtikin tilanteeseen jossa miestäni petin, en todellakaan sillä yritä perustella tekemisiäni. tiedän että vain itse virheen aiheutin ja väärin tein.
mieheni sai pian kuulla tapahtuneesta ja jätti minut heti. haukkui maan pohjalle ja heitti ulos kämpästämme, ansaitusti. meni pari kuukautta kunnes mieheni oli valmis keskustelemaan tapahtuneesta. keskustelimme tilanteeseen jostavista tekijöistä, suhteemme siis ei ennen tapahtunuttakaan voinut hyvin monista eri syistä, suurimmaksi osin minun perättömästä mustasukkaisuudesta.
keskusteluiden jälkeen olimme vielä hetken erossa kunnes mieheni kertoi olevansa valmis antamaan anteeksi minulle ja jatkamaan suhdettamme, aijoimme siis alotaa alusta ja pikkuhiljaa.
alku oli hankaa. aina kun riitelimme, mieheni käytti valttikorttinaan pettämistäni ja "voitti" minut tunnontuskillani. keskustelimme ettei tästä enää mitään tlisi, ei hän olisi valmis unohtamaan ja antamaan anteeksi saati enää luottamaan tai rakastamaan minua. lopulta pääsimme yhteisymmärykseen tilanteesta ja sovimme että jos hän todella on antanut anteeksi ei tapahtuneesta enää puhuttaisi.
itse kaduin tekoani monesti ja palttuamme yhteen en vieläkään voinut antaa itselleni anteeksi. masennuin vakavasti ja jouduin ihan osastolle hoitojaksoille. tunsin olevani maailman paskin ihminen enkä anatnut anteeksi itselleni että saatoin satuttaa rakkainta ihmistäni niin syvästi. oneksi mieheni pystyi inulle anteeksi antamaan ja ymmärtämään. tällä hetkellä olemme olleet yhdessä 7 vuotta. suhteemme on kaikin puolin kunnossa. rakastamme toisiamme ja nyt molemmat luottavat toisiinsa 100%:sti.
halusin kertoa oman kokemukseni jotta voisitte edes hivenen ymmärtää myös pettäjää ja uskoa rakkauden mahdollisuuteen antaa anteeksi.


No - 08.07.2009 - 21:24

aivan varmasti aikuiset ihmiset nussineet, älä usko mitä haluat uskoa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|