Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

mies ja nainen ystävinä

Mietteliäs - 29.06.2009 - 22:45

Heippa naiset! Kysyisin mielipidettänne asiaan voiko nainen ja mies olla pelkkiä ystäviä,vai onko välissä aina jotain säpinää tai jännitettä.

Toivoisin mahdollisimman monen vastaavan kysymykseeni,koska se on minulle hyvin tärkeä.


VASTAUKSET:


bellys - 29.06.2009 - 22:51

voi olla pelkkiä ystäviä vaan, minulla esim todella hyvä ystävä (mies) jonka kanssa ei ole ikinä mitään "juttua" ollut. eikä tule olemaan


Kyllä - 29.06.2009 - 22:54

voi olla!! Mulla myös yksi hyvä mies ystävä!! Toki hän on meidän molempien ystävä, mutta kuitenkin. Kaikesta pystyy puhumaan!! Koskaan ei meilläkään ole mitään ollut eikä todellakaan tule!! Molemmilla omat perheet!


voi olla - 29.06.2009 - 23:15

mulla on sellainen. mieheni paras ystävä, joka on salaa minunkin paras ystävä ja....


voi olla:lle - 29.06.2009 - 23:28

Äläpäs puhu ystävyydestä petturi!!

Et ole miehesi arvoinen.


Ystävä - 30.06.2009 - 08:49

ei voi, mutta kaveri kylläkin. Ainakin oma kokemukseni on se että jos menee liian läheiseksi on aina jompi kumpi ihastunut toiseen. Kun pitäytyy ns. kaveriasteella eikä jaa ihan kaikkea itsestään, ollaan paljon turvallisimmilla vesillä.


Selja - 30.06.2009 - 08:50

Jep, voi olla. Itselläni on myös erittäin hyvä miespuolinen ystävä. Ollaan oltu ystäviä lähemmäs 15 v ja kaikenlaista on yhdessä läpikäyty. Hänestä tuli sitten aikanaan myös puolisoni hyvä ystävä, kun puoliso kuvioihin tuli mukaan.

Ikinä ei ole ollut mitään vihjettäkään mistään ns. säpinöistä. Alkuun olin kamalan varuillani, kun oli vaikea ymmärtää ja tottua siihen, että mies ei jotain yritä sitten yhtäkkiä. Kun jotenkin oli aina törmännyt siihen, että miehet aina loppuviimeksi jotain yrittää tai alkavat avautua jostain romanttisista tunnoistaan, vaikka on voitu vuosia tuntea ja olla (ainakin omasta mielestäni) vaan kavereita.


Riippuu - 30.06.2009 - 09:02

varmaan ihmisestä... Jos en tunne miestä kohtaan edes jonkinlaista "mielenkiintoa", niin hän on minusta tylsä eikä kiinnosta kaveerata. Jos taas jonkinlaista vetoa tuntuu, niin on ihana jutella, vaikken ikinä mitään todellista "sutinaa" haluaisi tai hyväksyisi, perheellinen kun olen.


Säde89 - 30.06.2009 - 10:23

Voi olla! mulla on yks mun parhaista ystävistä mies (tosin on homo)


Höpsö - 30.06.2009 - 10:29

Todellakin voi olla. Minun yksi parhaimmista ystävistä on mies, todella läheinen lapsuuden ystävä. Ei ole jännitteitä ym. tavataan sekä kahdestaan ihan keskenämme että perheineen kaikki yhdessä. Onneksi kenelläkään ei ole ongelmia asian suhteen

Lisäksi minulla on muutama tosi hyvä miespuolinen kaveri. Vanhoja opiskelukavereita, joista yksi on nyt samassa työpaikassakin. Vietän heidänkin kanssa aikaa, ei ole säpinää heidänkään kanssa. Miehet ovat hienoja ystäviä

Vaikka olen ihan naisellinen jne. olen aina viihtynyt enemmän miesporukoissa kuin naisten kanssa (vaikka kyllä muutama rakas "tyttöystävä" minulla myös on!!). Johtuu ehkä samanikäisestä veljestä, tästä parhaimmasta kaverista ja olen opiskellut ja nyt töissä hyvin miesvaltaisella alalla. Joskus on mustasukkasia tyttöystäviäkin nähty, mutta en jaksa niillä vaivata päätäni, kun itse tiedän ettei mitään muuta kuin kaveruutta ole


Takapiru - 30.06.2009 - 11:41

Tottakai, suurin osa mun ystävistä on ollut miehiä. Ilman mitään sen kummempaa. Ja varmaan jatkossakin tulee näin olemaan, mun miehellä ei ole mitään ongelmaa asian kanssa..


Minuli - 30.06.2009 - 11:45

totta ihmeessä voi olla. Multa löytyy kyllä paljon mies puolisia kamuja ja hyviä ystäviäkin on muutama miespuolisia.


äksy - 30.06.2009 - 19:21

Mulla monia miesystäviä, jotka myös oma mies tuntee, mutta he eivät ole mitenkään ystäviä keskenään.
Yleensä näytän miehelleni heiltä saamani posti tai tekstarit yms.
ei ole koskaan tullut mitään sanomista.


no voi - 30.06.2009 - 20:31

mun mielestä voi, vaikka saattaahan olla että ystävyys usein alkaa tutustumisesta ilman kavereiden kautta.ja se miksi tutustuu toiseen johtuu siitä että jostain syystä toinen herättää mielenkiintoa syystä tai toisesta, vaikka ei mitään etsisikään tai haluaisi.itselläni on ollut yleensä miespuolisia kavereita enemmän, joka johtuu siitä että olen pienestä pitäen tottunut leikkimään poikien kanssa.se että jos minuun sitten se miespuolinen ihastuu tai haluaa enemmän niin kieltäydyn kohteliaasti, sivuutan aiheen ja jos tykkään kaverina yritän että toinenkin voi elättelemättä turhia toiveita!!


jep jep - 30.06.2009 - 21:27

itsellä on 5 todella hyvää ystävää, kaikki miehiä

Omaa miestä ei haittaa, koska luottaa minuun ja on itsekkin ystävystynyt heidän kanssaan

Jännite on luonnolisesti ilmassa aina, mutta siihen se jääkin, koska en itse, eikä kukaan heistäkään heittäisi ystävyyttä hukkaan.


B - 01.07.2009 - 07:32

Mun paras ystävä on ollut kohta 15 vuotta mies. Hän on nykyään naimisisaa ja lapsen isä, mutta kaveerataan edelleen ja mä olen lapsen kummi.

En valitse ystäviä haaroväklin vaan korvien välin perusteella.


äksy - 01.07.2009 - 19:42

Itsellä nämä miesystävät ovat lapsuudentovereita tai opiskelutovereita tai entisiä työkavereita, joten ei ole etsitty mitään muuta suhdetta kuin ystävyyttä.
Miehet ovat luotettavia ystäviä eivätkä puhu selän takana pahaa.


Momma - 01.07.2009 - 22:49

Voi olla. Esimerkiksi työkavereista voi tulla ystäviä. Ja minusta ei ehkä oikeastaan edes haittaa, vaikka jotain ihan tosi pientä sähköäkin olisi ilmassa. Itselläni ei kylläkään ole miesystäviä, joita tapaisin samalla tavalla kuin tyttökavereitani, mutta kyllä joitain työkavereitani (sekä miehiä että naisia) voisi sanoa ystävikseni.


jokke - 12.07.2009 - 20:39

totta kai voi olla, mutta monet eivät sitä ymmärrä.
se ei välttämättä ainakaan alkusi ole ihan helppo homma kumppanin hyväksyä, mutta puhuminen asiasta helpottaa tilannetta ja luo pohjan asialle.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|