Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Onko mieheni haluton?

Mimosa - 29.06.2009 - 12:10

Kirjoitan tänne nyt toisellakin otsikolla..Meillä on seksiä 1-2 kertaa viikossa, mieheni aloitteesta. Silti tuntuu, etten sytytä miestäni, seksin aloittaminen tuntuu pakkopullalta ja hän sanoikin, että kun vaan (vähän väkisin vissiin) tekee aloitteen niin on se ihanaa. En tunne itseäni seksikkääksi mieheni silmissä. Johtuu varmaan hänen sanomisistaan ja tekemättä jättämisistään. Sanoi jokin aika sitten, että "ole nainen". En pääse siitä yli millään.


VASTAUKSET:


sano - 29.06.2009 - 12:21

miehelles, ettette harrasta 3 viikkoon seksiä ja katotaan sen jälkeen haluttaako.ja tuo on törkeää miehesi puolelta arvostella sinua.millä tavalla et ole nainen...?


minä! - 29.06.2009 - 13:17

kannattaisko jutustella miehen kanssa mitä tarkoittaa ole nainen sanomisellaan? pukeudutko miesmäisesti? pidätkö huolta ulkonäöstäsi tarkoitan että kuljetko päivät miehesi entiset verkkarit jalassa,tukka pystyssä,puklurätti olkapäällä? ei taitaisi sykähdyttää itseäsikään vai mitä?


onhan noita leikkejä,vinkkejä parisuhteen ylläpitoon mars kirjastoon,kirjakauppaan opuksia ostamaan!


- - 29.06.2009 - 14:17

Kuulostaa tutulta. Mun mies ei tosin arvostele, ei koskaan sano pahasti ulkonäöstä tms. Päinvastoin, kehuu aina ja vakuuttaa että olen seksikäs, kaunis.. Mutta olisihan se silti mukavaa että sen näyttäisi useammin, muutenkin kun vain sanoilla... Mies on itse sanonut että seksistä tulee pakkopullaa jos sitä vaan muodon vuoksi alkaa harrastaa useammin kun oikeastaan tekis mieli ja tietysti tuo on totta. Mutta se ei poista sitä, että musta tuntuu että jos olisin toisen näköinen, kiinteä ja hoikka ja ns. täydellinen, niin hän haluais varmaan useammin. Nyt meillä keskimäärin 2-3krt/vk seksiä, ja tuntuu että kaikki muut panee joka päivä ja vielä useamman kerran päivässä! Meillä ei enää piiitkään aikaan ole kahtena peräkkäisenä päivänä puuhailtu, miestä ei sais innostumaan vaikka miten vihjailis ja keikistelis sen edessä, taitais vaan saada viimeisetkin halut katoamaan... Kannattaa tosiaan jutella miehen kanssa. Meillä siitä tulee aina tappelu eikä se johda mihinkään, joten olen yrittänyt olla ajattelematta asiaa ja yritän ymmärtää ettei kaikki miehet halua seksiä jatkuvasti ja mun mies kuuluu niihin. Tai niin hän sanoo ja uskonkin, ainakin haluan uskoa. Sitten kun on 3-4pv oltu ilman niin alkaa pikkuhiljaa sellainen vihjailu, mutta kyllä tykkäisin jos mies joskus vaikka seuraavana päivänä olis taas ihan kiimassa ja kävis suorastaan kimppuun. Mutta kun ei. Pieni vauva tosin verottaa todella paljon voimia, ja mies on muutenkin työpäivän jälkeen poikki ja tarvitsee myös paljon omaa aikaa, siis että saa olla yksin.
Olen harkinnut tuota että ehdottaisin miehelle seksilakkoa esim viikoks ihan uteliaisuudesta, mutta kuten on itsekin sanonut niin on tosi vanhanaikainen seksiasioissa eikä ainakaan tykkää seksistä puhua. Itse taas tykkäisin jutella miehen kanssa mitä uutta vois kokeilla sängyssä, mutta en uskalla, kun tiedän hänen reaktionsa. Tulipa vuodatettua. Mutta sitä vaan että et ole ainoa jonka itsetunto kärsii miehen vähäisistä haluista..


Mimosa - 29.06.2009 - 17:55

En oo kyllä yhtään miesmäinen, mutta en viihdy hirveän naisellisissa vaatteissakaan, ainakaan talvella. Mies tarkoitti kai, kun kuljen kotona yleensä talvisin pitkät kalsarit jalassa, että se ei sykähdytä. Kai tarkoitti lähinnä mun vaatteita. Mulla on vaaleat hiukset, olkapäille, oon aika nuoren, mutta naisen näköinen kuitenkin. Aluksi mies sanoi, että oon just sellainen, kun hän haluaakin, ihan ilman kysymättä sanoi, oli ihastuksissaan. Mä en tee KOSKAAN aloitetta seksiin, munmielestä se on miehen tehtävä. Mutta kai se risoo ja loukkaakin miestä. Tuntuu vaan niin pahalta, kun mun ex, narsisti ja alkoholisti, hoki jatkuvasti "sä et oo nainen, sä et oo nainen". Se tykkäs tosin vanhemmista naisista, kai munkin olis pitänyt olla "kypsä". Oon muuten 35-v., mun nykyinen mies on 46-v.


B - 29.06.2009 - 22:21

Ensin ainakin pistää silmään tuo kommenttisi "aloitteen tekeminen on miehen tehtävä". Tuosta ajatuksesta kannattaa ehkä päästää irti molempien vuoksi. Mulla oli myös aiemmin hiukan samansuuntaisia ajatuksia, en ajatellut , että on miehen homma tehdä aloite, mutta kuvittelin kuitenkin kiihoittuvani vain siitä, että mies tekee aloitteen.

Oletko jutellut kunnolla miehesi kanssa asioista? Monelle miehelle on tärkeää, että nainenkin aloittaa välillä ja osoittaa niin olevansa innostunut miehestä! Meillä tilanne helpottui kuin sormeäa näpäyttämällä kun luovuin ajatuksesta, että miehen täytyy aina tehdä aloite.

Lisäksi pitkässä suhteessa vaihtelu taitaa olla kaiken a j o. Tylsyys tappaa helposti seksuaalisen halun, vaikka rakastaisikin kumppaniaan.

Tuohon pukeutumisasian sen verran, että talvellakin voi pukeutua samanaikaisesti sekä lämpimästi, kauniisti että mukavasti. Vähän voi nähdä vaivaa kotonakin pukeutumisen eteen tinkimättä silti omasta mukavuudesta. Kotonahan on kuitenkin se meille rakkain ihminen. Toki oletan miehenikin panostavan itseensä jos minulta sitä odottaa....


Mimosa - 30.06.2009 - 20:21

Joo, tiedän, että pitäs tulla mun puolelta muutos tohon asiaan, alkaisin myös tehdä aloitteita. Sitä mieskin odottaa. Mulla on vielä tapana kääntää selkä miehelle, kun mennään sänkyyn, "ettei se vaan luule, että yritän jotain". Sitten miehen pitäis olla ajatustenlukija, että vaikka käännän selän, hänen pitäis ymmärtää koskea. Mun pitäis yrittää muuttua!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|