Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

onneton vai onnellinen

nimetön - 28.06.2009 - 13:30

hei auttakaa mua,mulla on ihana mies ja lapsi mutta exäni on alkanut tekstailemaan mulle,aluksi en välittänyt viesteistä mutta kun exäni on nyt alkanu ihania muistoja tekstailemaan,väkisinkin sitten itsekin mietin niitä hyviä ihania vanhoja aikoja,olin silloin vasta 18v,eli tosi nuori,mut muistelen ainakin että olin silloin tosi onnellinen vailla huolia,exäni kanssa erosimme liian pitkän välimatkan takia.
en tiedä haluanko exääni takaisin mutta rakastan kyllä nykyistä miestäni ja meillä on oikeestaan ihan hyvä olla nyt mitä vähän vaikeeta ja rankkaa ku lapsi niin pieni ja niin itkuinen. ja joudun yksin hoitamaan lasta melkein koko ajan koska mies ei jaksa kuunnella sitä itkua ja kitinää.
niin olen ihan tyhmä kun olen alkanut vastailemaan exälleni ja ollaan tekstailtua kaikkia ihania vanhoja muistoja,tiedän että se on väärin mutta niiden viestien vuoksi olen kai jaksanut tämänkin viikonkin.
exäni ei edes tiedä että minulla on lapsi ja mies,koska emme ole jutelleet tän hetken asioista.
exäni on sanonut että haluais tavata minua ja aikoo tulla loppu kesästä käymään koti kaupungissani....odotan sitä pelolla ja jännityksellä.enkä tiedåä yhtään haluanko edes nähdä häntä.
siksi varmaan pidän nyt häneen yhteyttä koska hänen kanssaan oli niin helppo olla ja nykyiseni mieheni kanssa on niin vaikeeta...
mitä tekisitte tälläisessä tilanteessa.


VASTAUKSET:


Miipi - 28.06.2009 - 14:09

Tiedän tuon ihanan tunteen..

Elämä exän kanssa oli varmasti huoletonta, koska lapsia ei vielä ollut.

Mä en kyllä tuomitsis sun viestittelyä saatikka mahdollista tapaamista, mut kertoisin kyllä nykyisestä perhetilanteesta.

Tälläisiä "ruoho on vihreämpää aidan takana"-tilanteita tulee aina vastaan. Täytyy vain yrittää pitää pää kylmänä


ap - 28.06.2009 - 14:13

ihana ku joku ymmärtää
olen mä miettinytkin että kertoisin exälleni perheestäni ja jos exä haluis vielä niin voitais tavata ystäväni,jos ystävinä oleminen edes onnistuu...
mieheni ei kyllä ikinä ymmärtäis,enkä varmaan kerrokaan hänelle koskaan.


Voi vit.... - 28.06.2009 - 14:16

Tyhmä lehmä,toivottavasti alat kasvamaan,ennenkuin on liian myöhäistä.Äläkä tule tänne sitten itkemään,kun ukkos on lähtenyt!!!!!!!


Ella - 28.06.2009 - 14:23

Tommoset exät on "vaarallisia", alat pian huomaamattas keksiä tekosyitä, minkä varjolla menet yhä pitemmälle exän kanssa, sit alat riidellä miehes kanssa, mikä ajaa sua vielä enemmän exän syliin. En väitä, että näin välttämättä käy, mutta itsellä on kokemusta, olen niistä oppinut..


Ehdottomasti - 28.06.2009 - 14:26

yhteys ex:ään ja välit nyksään täysin poikki!!!

Siis tietenkin on tulevaisuus entisen miehen kanssa vaan mahdollinen ja rakkaus suurta, vahvaa ja suorastaan jumalista!!! nykyinen suhde on varmaan p:stä ja oma mies ei ole tietenkään ex:n veroinen!

Vaihtoon vaan ja sassiin!!! ja toivottavasti niitä ex:iä on sitten vielä lisääkin, jos toi kaipuu iskee uusiksi onnee valitsemallasi tiellä! ja lapses varmaan kans haluaa haihatella...vaihtelu kun on just sopivaa lapsiperheille...


ennen - 28.06.2009 - 15:39

oli ennen nyt on nyt.Jos joskus ollut jotain ihanaa niin kyllä se kannattaa antaa olla,ei sitä takaisin samanlaisena saa.


Kesämieli - 28.06.2009 - 16:22

Älä leiki tulella ja riko perhettäsi. Niitä perheellisiä löytyy, jotka eroavat, löytävät uuden, saavat ehkä lapsen ja sitten eroavat. Ja vaikkei toisesta eroa tulisikaan, sinun lapsesi menettää isän. Tätäkö haluat!?!?!? Kaveruus ei muuten onnistu exän kanssa, varsinkin tapauksessasi, koska muistelet vanhoja hyviä aikoja hänen kanssa. Kokemusta on.

Pidä huoli perheestäsi. Ajattele, että pienen lapsen kanssa on raskasta, mutta se helpottaa ajan oloon ja sitten teillä on aikaa ja pitkä menneisyys yhdessä, josta nauttia. Kasvakaa yhteen, ei erilleen!


Järjetöntä - 28.06.2009 - 17:35

Lopetat sen exän kanssa tekstailun, sekin lasketaan luottamuksen pettämiseksi, kun teet sitä miehesi selän takana! Vaihdat numeroa ja unohdat koko ihmisen tai vaan kerrot miehestä ja etenkin LAPSESTA, niin varmaan tulee exällä vetelät housuun!

En käsitä nykyihmisten moraalia! Siis tuo on niin väärin miestäs ja lastas kohtaan! Mieti nyt vähän, mitä olet heittämässä hukkaan. Tuolla tavalla sä rikoit vain perheesi. Mulle on ihan sama toisaalta mitä jotkut idioottivanhemmat hommailee (sinä!!), mutta lapsia ei saa tuollaisten turhuuksien takia satuttaa!!!!!!!!!!! SAvu nousee päästä ku äiti-ihminen tuollaisia hommailee eikä ajattele lastaan!

Mieti nyt vähän!


NoName - 28.06.2009 - 21:12

Kerrot heti kyllä miehellesi! Miten hän voi koskaan sinuun luottaa, jos saa tietää jotain muuta kautta...?! Et koskaan tule saamaan takaisin aikaa, joka exäsi kanssa oli!

Kesämieli: Kyllä exän kanssa kaveruus onnistuu! Mäkin usein muistelen niitä hyviä aikoja exän kanssa, mutta ei tulis mieleenkään tehdä asialle mitään! Ne ovat hyviä muistoja elämäni varrelta. Ei muuta! Ja olemme exän kanssa todella hyvissä väleissä... Samoin mieheni on exäni ystävä.


niin - 29.06.2009 - 09:57

Kerro ainakin exällesi, että sinulla on nyt perhe. Jospa se viilentäisi häntäkin. Turha alkaa sotkemaan monen ihmisen elämään vanhojen muistojen vuoksi. Parempi säilyttää ne muistot muistoina ja jatkaa elämää.


kannattaa kertoa - 30.06.2009 - 20:22

heti että sulla on perhe ettei hänelle tule turhia kuvitelmia, voihan olla että hyväksyy asian ja sekin vielä, että eksäsi kuvittelee sinut, ei TEITÄ (eli sua ja lasta)satutat vaan häntä jos et kerro, mut toisaalta tuskin olisit eka joka satuttais senvuoksi että itse saisi vähän piristystä. teet vaan kunhan olet itse onnellinen!!!


puhu - 03.07.2009 - 21:48

puhu ensin miehes kanssa, ennen kun teet mitään typerää.. sano ettet sä ole yksin vastuussa lapsen kitinästä.. kun miehes alkaa huomioida sut niin unohdat menneet.. ehkä mut ellei mies ala ajattelemaan niin sit antaa paukkua.. niin.. mut muista eka erota

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|