Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Alla, päällä, sivulla.---...

iso naenen - 28.06.2009 - 12:57

Minä olen iiiiiso XXL-nainen. Mieheni tykkää että seksiä harrastaessa minä olen päällä, hän alla. Minä taas pidän alla olemisesta tai että otetaan vaikka takaapäin.

Sitä minä olen kummastellut, että kun miehellä kestää se laukeaminenkin niin kauan kun minä olen päällä, etttä kahtooko se mimmonen lihavuori siin pääl on, et meinaa halutki mennä vai mitä ihmettä?

En ymmärrä.


VASTAUKSET:


Vierailija - 28.06.2009 - 13:29

Meillä ihan sama juttu ja isoja tyttöjä olen mäkin. En kans ymmärrä miehen viehtymystä mun päällä olemiseen. Joskus kysyin ja sanoi, et on kiva kun mä olen "tilanteen herra". Muuten mies tulee aina tosi nopeesti, mut kun olen päällä niin kestää...kumma juttu.


Nikitön - 28.06.2009 - 13:41

Mun mies on sanonut, että tykkää olla enemmän itse päällä koska silloin saa päättää tahdin.
Mä tykkäisin olla päällä, mutta se on just siinä että silloin minä päätän tahdin ja miehellä saaminen kestää siinä asennossa

Eli ei ole vika teissä vaan siinä, että te päätätte tahdin


Tuttua on joo... - 28.06.2009 - 14:16

mä olen kans aikas largetype, mutta äijä on niinku herhis kimpussa, joten olen päätellyt, et en ole epämieluisa...kai ...kysynyt olen ja vastaus on, et rrraksstan sua niiiiin ja sua seksympää ei voi ollakaan, ettäs tiiät! ja koko ajan hiplailee

mut mä taas luulisin, että laiskuutta on toi, kun halutaan, että nainen imuttelee, ratsastelee ja muutenkin hoitelee hommat

mä pidän aina parin päivän selibaatin, ni jopas alkaa taas mies hypellä päällä, edessä ja takana

ja itse olen sitä mieltä, että ei ole yksistään miehen homma hoitaa naista, vaan kaikkee kivaa tehdään molempien toiveiden mukaan, yhdessä, miten, missä ja milloin vaan!


no - 28.06.2009 - 22:05

meillä jos nainen on päällä niin mies saa liian pian


meillä - 28.06.2009 - 22:21

kans. mies saa heti, kun olen päällä


L - 30.06.2009 - 08:58

Miehet, jotka tahtovat olla vietävissä ni haluavat että nainen on päällä ja dominoiva osapuoli. Ja etenki jos miehellä on itelläänkin kertynyt tuonne vatsan seudulle ni toki se on helpompi selällään maata ja antaa naisen hoitaa homman kun itse henkihieverissä puhkua.
Ja kukapa sitä ,ainakaan jatkuvaan, haluaisi heti laueta?
Minusta on kiva joskus olla päällä, mutten voi sietää miestä jotka haluavat niin aina. Hamekankaan antasin jos alati homma niin menisi.
Kyllä se pitää olla mies joka ottaa ja vie!!!
Ja tylsäksikin se kävisi jos aina samasta asennosta.


Toinen vierailija - 30.06.2009 - 13:46

Itse kans olen isohko, en nyt mikään jumbo kuitenkaan. Itse taas tykkään olla päällä, koska silloin saan itsekin takuuvarman orgasmin. Jos taas mies on päällä, en itse saa orgasmia. Mies tosin hoitaa homman sitten joko ennen tai jälkeen et sen orgasmin saan. Vaihdellaan asentoja, välillä minä päällä ja välillä mies.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|