Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Kelpaako nainen...

miehet vastatkaa! - 25.06.2009 - 16:29

Mitä miehet sanotte. Miten tarkaan katsotte naista sängyssä, haittaako jos on pikkuisen ylimääräistä, siis pikkuisen, en ole lihava! Tai jos hieman selluliittiä takapuolessa. Muutoin olen seksikäs ja kaunis. Mietin vaan kun synnytyksen jälkeen oman miehen edesää alasti oleminen on vaikeampaa kuin ennen. Mies ei näytä välittävän ja haluais etten suotta ujostele. Seksi ei ehkä ole enää yhtä rivoa kuin ennen. Kauniita alusvaatteita ostan edelleen vaikken ihan niin kuosissa olekaan... saako niillä jotain anteeksi? Olis kiva kuulla miesten mielipide.


VASTAUKSET:


no joo - 25.06.2009 - 19:31

Ei näytä kelpaavan


John - 25.06.2009 - 21:24

Jokainen nainen on kaunis, jos katsoja katsomaansa aidosti rakastaa


- 25.06.2009 - 23:30

Miehelläni luetutin tämän kysymyksen ja vastaus oli:
" Jos on vaikka kuinka kaunis ja nuppi on tyhjä niin se vie seksikkyyttä myös ulkoisesta ja taas toisinkin päin näin. Eli pienet "muotovirheet" ei seksikkyyttä vie eikä pilaa jos naisessa on seksikkyyttä sisäisesti. "

Joten kaitpa voisit olla ihan rennosti miehesi edessä kun hänellä tuntuu olevan sama ajatus kuin minun miehellä


Katalus - 26.06.2009 - 00:23

En oo kyllä mies mutta vastaan silti koska TIEDÄN!

Haalistuneissa alusvaatteissa oleva lihava Itsevarma nainen joka viihtyy omassa kehossaan on 100 kertaa kauniimpi kuin mikään ulkonäöstään ruikuttava epävarma missi.

Eli itsevarmuutta kehiin sisko. Nuo ulkonäköseikat on niitä asioita joita nainen katsoo varsinkin itsessään. Ei mies katso niin kriittisesti. Tärkeintä on se että tunnet itsesi seksikkääksi.


voithan - 27.06.2009 - 13:38

sä Katalus luulla itseäsi seksikkääksi ja omasta mielestäsi oletkin.Miehet ei välttämättä mitään missiä haluakaan, mutta merkittävä ylipaino ei kyllä montaakaan miestä innosta

Kiinteä vartalo naisella on miesten mieleen ja myös naiset tavoittelee sitä, kaikki vaan ei ole niin motivoituneita oman ulkonäkönsä suhteen

Ap:lla ei ole mitään hävettävää...mies kyllä tajuaa raskaudesta johtuvat selluliititja sen, ettei ne ole ikuisia


En oo - 27.06.2009 - 20:57

Katalus mutta vastaan sulle voithan.Merkittäväkään ylipaino ei vaikuta suhteeseen.Ukko käy ihan villinä kun muija vilahtaa vähissä vaatteissa ja rakastelua olis tarjolla enemmän kuin haluaisin


jep, jep - 27.06.2009 - 21:12

se, että ylipainoinen ei edes jaksa tyydyttää miestään on yksi syy miksi kannattaa pitää itsensä kuosissa.
Läskikö on kaunista?

http://img92.imageshack.us/i/metsnvaaratsy3.jpg/


Katalus - 28.06.2009 - 16:21

" Voithan sä Katalus luulla itseäsi seksikkääksi ja omasta mielestäsi oletkin.Miehet ei välttämättä mitään missiä haluakaan, mutta merkittävä ylipaino ei kyllä montaakaan miestä innosta"

No kerta oma seksuaalisuuteni otettiin tässä puheeksi niin voin kyllä sanoa että oon kyllä ylpeä jokaisesta raskauden mukana tulemista kiloista.
Oon aina ollut kokoa 32/34. Olen kyllä tuntenut olevani kaunis joo, eikä ole koskaan tarvinut hävetä vartaloani, mutta raskauden jälkeen on tullut kunnolla muotoja ja olo on kyllä mitä seksikkäin, sekä minun että mieheni mielestä, enkä usko että vain minun mieheni, vaan yleisestikkin miesten!
Olen kyllä aina ihaillut keskiaikaista nais-ihannetta, jota on nähtävillä myös kamasutrassa ja itämaisessa taiteessa. Naisella pitää olla muotoja ja kunnon takamus! (minun mielestäni) Ja kyllä minä uskon että niitä kuvia katsellessa usea mieskin kiihottuu

Tuo mistä sinä taas puhut ja minkä kuvan laitoit, on mielestäni sairasta ja aivan eri asia, olen ihan varma että Ap ei myöskään tarkoittanut tuollaista, joten avarakatseisuutta ystäväiseni pyydän.
Ja myöskin se että valittaa omasta kropastaan, muttei jaksa tehdä asialle mitään on minusta hyvinkin kummallista, koska jokainen meistä tietää että kilot lähtee liikunnalla ja oikealla ruokavaliolla.

Asian ydin: Moni nainen on vain liian kriittinen omaan kroppaansa, paineita tietenkin tuo median vääristämä naiskuva. Tokihan on hyvinkin yksilöllistä millaisista naisista miehet pitää, mutta uskallan helposti väittää että se on hyvinkin pieni osa jotka langanlaihoja ihannoi.

Ja ihan provona tuohon kuvaan:
http://adsoftheworld.com/files/images/nolita2.preview.jpg


En oo - 28.06.2009 - 23:54

ja sulle jep jep,en kirjoittanut etten jaksa vaan etten halua,siinä on vissi ero!


pistetäänpä - 08.07.2009 - 00:33

http://img92.imageshack.us/i/metsnvaaratsy3.jpg/

http://adsoftheworld.com/files/images/nolita2.preview.jpg

nuo kaksi kuvaa vieretysten ja näytetään miehelle.
Tehdään yksi ainoa kysymys

Kumman kaa? ja katsotaan mitä tuleman pitää.
No niin laihat vastaan lihavat, lihavat vastaan laihat vai kuis päin se nyt menikään


Könsikäs - 09.08.2009 - 16:15

Oma vaimo on kaunein olento maailmassa!
Oli sellua tai rallikahvoja.

Kiihottuminen ja seksin harrastaminen on fysiikan lisäksi kemiaa. Jos kemia toimii, voi fysiikassa olla puutteita vaikka millä mitalla.
Mutta jos kemia ei toimi, niin fysiikalla sitä ei voi korvata.

Toisin sanoen, ylimääräiset kilot ja selluliitit ym. voi olla monin verroin parempi, kuin kaunis ja kiinteä.


Punahilkka - 18.08.2009 - 19:17

Könsikkään lausahdus "Jos kemia toimii, voi fysiikassa olla puutteita vaikka millä mitalla" on aivan huippu! Niiiin totta ja lisäksi hyvin muotoiltu. Itsekin olen elämäni aikana pitänyt uskomattoman seksikkäinä miehiä jotka eivät todellakaan ole olleet klassisen komeita, vaan rosoisia, joidenkin mielestä jopa rumia. Vatsaakin on löytynyt.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|