Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Uusi suhde&raskaus

elämäon.. - 23.06.2009 - 23:15

Muita samassa tilanteessa..takana hyvin lyhyt suhde ja nyt raskaana. Suhde mitä mahtavin ja mies mitä ihanin. Otti myös todella hyvin raskaus uutisen vastaan. Kuitenkin tämä nopea eteneminen pelotta ja toki mietityttääkin paljon. Miten muiden samassa tilanteessa olevien/olleiden elämä lähtenyt sujumaan?...Toivon kyllä rakkauden kestävän


VASTAUKSET:


njooo - 24.06.2009 - 01:36

muutama kuukaus suhdetta oli takana kun näin kävi. lapsi nyt puolvuotias ja vähän paremminmenee. meillä oli pettymyksiä koska erillaiset elämäntavat. toinen on aika "rento"esim kotitöiden suhteen ja muutenki enemmän biletystä ja omia juttuja niinkyllä on ollut ongelmia...kun joka asia pitäis jaksaa sanoa kun ei toisten ajatksia ole vielä oppinut lukemaan ja raskaus hormooni hirviöt ku astuu kuvaan niin onhan siin ja sit seksi väheni tooosi paljon raskauden myötä ja toinen oli sit paljon seksuaalisempi ja sit vielä kun imetän ja siitä johtuu etten saa esim orgasmeja..jotenki jo voi enemmin nauttia mut toi saamis juttu on vähän vaikeempaa..siit tuli kanssa tosi paljon ongelmia..huoh, mut ihana vaavi meillä on =)


joku - 24.06.2009 - 09:23

Onnea! Parisuhteissa olen huomannut et toisen tuntee vasta 2 vuoden yhdessä asumisen jälkeen, jos silloinkaan. On tuhottoman paljon pieniä asioita mitkä pitää saada sujumaan jotta parisuhde kestää. Mutta jos molemmat on tosissaan parisuhteen kanssa ja ovat sitoutuneet tekemään kaikkensa pitääkseen parisuhteeen kasassa niin ei siinä silloin voi mikään mennä pieleen! Raskasta se varmaan tulee olemaan kun pieni lapsi valvottaa ja pistää molemmat ihan uuvuksiin ja sit jos vielä on ihan tuore parisuhde siinä, yhteinen aika on rajallista ja muutenkin kaikki enenrgia ja into menee siihen vauvan hyysäämiseen, niin ainakin meillä mutta yhdessä ollaan edelleen.Ajattelen näin että suhteen kaikista kovin koetinkivi on se lastenkasvatus ja hoito,jos suhde kestää sen niin se kestää mitä vaan Suhde kestänyt hyvin ja rakkaus senkun vahvistuu...


meillä myös - 24.06.2009 - 10:22

meillä oli noin puoli vuotta suhdetta takana kun raskauduin. raskasta oli. mulla oli 2 pientä lasta edellisestä suhteesta, tytöt silloin 3v ja 1.5v. miehellä ei ole muita lapsia kuin meidän yhteiset, joita nyt on 2. mies ei ollut vielä kunnolla sopeutunut lapsiperheen arkeenkaan ja sit tuli vielä raskauden tuomat muutokset. meillä myös seksi hiersi välejä. mies ei ymmärtänyt kuinka raskaus voi sellaiseen vaikuttaa kun ennen seksi sujui todella hyvin. myöskin ensimmäinen vauvavuosi oli meillä raskas, paljolti kyllä sen takia kun lapsi heräs n.7krt yössä. eli väsymys teki tepposiaan. siltikin koen että meillä suhde parani koko ajan vaika todella raskasta olikin.


Onhan - 24.06.2009 - 10:23

siinä paremmat lähtökohdat, jos jo toista vähän tuntee, mutta ei sekään mitään takaa... Me oltiin asuttu vähän yli vuosi yhdessä, kun halusimme lapsen. Nyt on jo kaksi ja hyvin menee

Tiedän parin, joitten vauva sai alkunsa yhdenillanjutusta ja yhdessä ovat onnellisesti olleet jo vuosia.

Minun mielipiteeni on, että toisen oppii tuntemaan oikaesti vasta, kun asutaan yhdessä. Vuosikin sitä niin jo vähän tietää, mihin on päänsä pistämässä...


juu - 24.06.2009 - 10:48

täällä kerittiin n. kuukaus olla yhdessä kun plussa pärähti. Nyt kolme vuotta oltu yhdessä ja kaksi yhteistä ihanaa lasta. ehkä meillä sitten oli tuuriakin kun yhdessä edelleen ja rakastetaan kovasti toisiamme. naimisiin mennään ens kesänä.


jeps - 24.06.2009 - 14:24

tunnen pariskunnan joka sai plussan muutaman viikon seurustelun jälkeen, nyt heillä kaksi lasta ja naimisiin menossa, eli hyvin voi käydä. meillä taas takana monta vuotta ennen ekaa lasta, toinen syntyi juuri ja suhde näyttää olevan tiensä päässä... eli ei se yhdessä olo takaa mitään.


Nikitön - 24.06.2009 - 21:38

Juu meillä kanssa yhteiseloa yli kymmenen vuotta ennen kuin lapsi tuli.Tosin ylä ja alamäkeä ollaan menty ja nyt on alamäki menossa enkä tiedä nouseeko tie enään pystyyn.


- 24.06.2009 - 22:29

olen aina ollut sitä mieltä, että on ihan hullua muuttaa yhteen tai mennä naimisiin lyhyen seurustelun jälkeen. Ja vielä lapsikin! No nyt kun itsellä on avioliittoa takana muutama vuosi ja yhteiseloa reilu 10 vuotta, niin kyllä sitä ajattelee ihan toisin. Ihan samoilla linjoilla nikittömän kanssa... Ei voi ikinä tietää. Kaikkea hyvää teille!


elämäon.. - 25.06.2009 - 16:00

Olen yrittänyt asiaa pohtia myös positiiviselta kannalta näin, että josko "raskaan" vauva-ajankin aikana vielä löytäisi toisesta jotain uusia ihania piirteitä (varmasti myös niitä ikäviäkin...) Itsellä takana ollut myös 8 vuoden suhde ja nyt kun mietin, ei entisen kanssa varmasti olisi helpompaa ollut. Jotenkin se kyllästyminen toiseen varmasti olisi kuormittanut vielä enemmän kuin tämä uuden elämän nopea eteneminen...tai näin ainakin haluan uskoa. Onneksi nykyisen kanssa tunnettu pitkän aikaa, seurusteltu tosin vasta muutamia kuukausia.Varmasti vaikeita tilanteita tulee eteen, mutta uskon, että enemmän niitä ihania hetkiä vauvan ja ihmisen kanssa, jota rakastan pohjattomasti! Iloista kesää kaikille! Asioilla on aina tapana järjestyä, eikö? Onko teistä kukaan odottamassa vai kaikilla jo muksut elämässä?


Meillä oli - 26.06.2009 - 10:51

..tilanne että seurusteltiin ehkä kuukausi ja ensimmäisistä seksi kerroista plussasin. Se oli kyllä samalla todella pelottavaa kuin myös jännää. Oli kyllä sellanen fiilis että tämä suhde on täydellinen ja kestää. Ja niin uskon vielläkin (vauva 6kk) Raskausaika oli kyllä ihana koska kaikki oli niin uutta ja ihanaa. Mies oli täysin tukena joka asiassa ja oli myös mukana synnytyksessa. Ollaan edelleen täysin rakastuneita.


Momma - 27.06.2009 - 22:33

Ei kokemusta, mutta voi olla, että se vauva-aika väsymyksineen on helpompi jaksaa kun ei vielä ole kyllästynyt ukkoonsa.


Ansku-79 - 12.09.2009 - 13:59

Tapasin mieheni kesäkuun lopussa ja muutimme pian yhteen, nyt mies haluaa lapsen kanssani.(Minäkin haluan) Hänellä on edellisestä suhteesta 2 lasta. Kummallakin reilu vuosi pitkän suhteen erosta. Olen alusta asti ollut varma suhteemme vakavuudesta ja lopetinkin juuri pillerit. Olen syönyt pillereitä 11 vuotta lähes putkeen, lapsi saa tulla kun on tullakseen.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|