Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Normaali parisuhdeko??

Nimetön - 20.06.2009 - 21:33

Kummallakin on omat ystävänsä,ei yhteisiä,koska mies sössii kännissä suhteensa kaikkiin.

Mies ei välitä muista ihmisistä ja nainen taas haluaa ihmisiä ympärilleen ja luoda kontakteja.

Mitään yhteisiä lomia ei voi suunnitella koska mies juo ja nainen ei siitä pidä,koska mies on pässi kännissä ja juo aamuun asti ja nukkuu krapulassa seuraavan päivän.

Juhlapyhät on viikonloput on ahdistavia miehen juomisen takia.

Nainen tykkäisi mökkeillä ja käydä välillä risteilyllä,mutta mies ei ellei saa juoda.

Nainen hoitaa lapsen ja kaikki lapseen liittyvät "toimenpiteet" ja asiat.

Mies inhoaa kaikkia juhlia ja kyläilyjä,PAITSI jos on juominki juhlat.Eli nainen käy lapsen kanssa kahdestaan kylässä ja juominki juhliin nainen ei halua lähteä,koska häpeää ja inhoaa miestään kännissä.

Arvot eivät kohtaa.Naista ärsyttää miehen arvot.Miestä ei kiinnosta naisen arvot.

Seksiä oli ennen raskautta pari kertaa kuussa,raskauden aikana ei kertaakaa,synnytyksen jälkeen 4 kertaa ja synnytyksestä on yli vuosi.
Seksi ei tyydytä ja on tylsää.

Yhdessä 13 vuotta,yksi lapsi.


VASTAUKSET:


aika - 20.06.2009 - 22:56

surkeelta kuulostaa.Juominen siis menee kaiken edelle?Ei osaa näemmä pitää hauskaa ilman viinaa ja sittenkää ei oo hauskaa ku aamu koittaaTaitolaji toi juomattomuus kuin juominenkin.Ite en jaksais kattella tollasta.


Minua ei haittaa - 20.06.2009 - 23:09

jos mies juo kunhan juo "sopivasti" niin ettei tule juovuksiin. Ei juomisen vaihtoehtona tarvitse olla absoluuttinen juomattomuus vaan se että juo kohtuudella niin että pysyy omana itsenään ja järki siellä pääkopassa. Minusta siis kuulostaa siltä että miehelläsi on ongelma siinä ettei osaa lopettaa alkoholin juomista ajoissa. En katselisi minäkään kyllä tuollaista miestä... Mutta helppo sanoa näin ulkopuolisena koska ei tiedä asiasta sen enempää.


- 21.06.2009 - 01:28

Liian ykspuolinen kuvaus jotta voisi ottaa kantaa oikeasti.
Miehen näkökulma saattaisi muuttaa kuvaa aika lailla.


mie - 21.06.2009 - 10:53

Joo, normaalia on. Ette taida osata kuvitellakaan, kuinka tavallista tuollainen elämä monissa suomalaisperheissä on.

Se on sitten toinen juttu, että onko tuollainen suhde säilyttämisen arvoinen. Siinä taas painavat monet muut asiat: onko yhteistä omaisuutta, onko lapselle kuitenkin hyvä siinä liitossa elää, onko elämä muuten kohtuullisesti järjestyksessä jne.


alkoholisti - 21.06.2009 - 13:13

Olin tuollaisen miehen kanssa yhdessä vajaa kaksi vuotta, kihloissa olimme.
Kävi ilmi että mies oli alkoholisti.
Missään emme voineet käydä yhdessä koska mies nolasi käytöksellään minut ja ystävämme, käyttäytyi kuin ääliö.
Joi ihan liikaa, pyysin lopettamaan, ei ollut suhde tärkeä. Lopulta löysinkin piilotettuja pulloja pitkin asuntoa.
Ei osannut juoda "sivistyneesti". Aina piti ottaa liikaa.
Lopulta en jaksanut enää, rakkaus miestäni kohtaan oli kaikkien naurettavien tempausten jälkeen yksinkertaisesti kadonnut.
Jätin miehen, löysin elämäni rakkauden.


Listasit - 21.06.2009 - 22:09

juuri kaikki miinukset. Löytyykö yhtään plussaa? Laitapa ne vielä ja lue listasi uudestaan, ja punnitse ne tarkkaan!! Ei tuo ole sun arvoistasi elämää. Nyt otat itseäsi niskasta kiinni.


ap - 21.06.2009 - 22:13

Plussat:Hyvin tienaava mies(tosin pihi)sekä haluaa tienata perheelle.Ei ole väkivaltainen.
Halaa ja pussaa joskus.

On muuten tosi tervettä nähdä mustaa valkosella plussat ja miinukset


Nouppa - 22.06.2009 - 08:39

Alkoholistihan tuo taitaa olla. Ei muutu, jos ei itse tajua ongelmaansa ja halua muuttua. Jos sinä et voi hyvin tuossa suhteessa, mutta haluaisit voida paremmin, niin tiedät kai itsekin vaihtoehtosi.


Köyhänäkin pärjää - 22.06.2009 - 10:48

ihan hyvin, jos ei nyt kovin vaativa ole. Mulla ainakin irtosi välittömästi kiristävä vanne rintakehän ympäriltä, kun ensimmäisen yöni lapsen kanssa kahden nukuin ilman jäytävää pelkoa.

Hieno tunne kertakaikkiaan, kun voi nukkua niin, ettei ole toinen silmä auki

Ja mullakin oli alkkis, joka oli jo menossa siihen suuntaan, että turpaan olisi kohta tullut ja lujaa...


NoLo - 23.06.2009 - 09:31

Kuulostaa niin tutulta, tosin meillä mies otti ja ryhdistäyty lapsen tultua niin että pääasiassa ollaan selvinpäin tipattomasti, mutta juhlapyhien esim. juhannus juhliminen ei tullut kuuloonkaa... Istuttiin sekin pyhä kotona tekemättä mitään, olisin mä edes kokon halunnut nähdä. Tuntuu että se on väärin haluta tehdä jotakin perinteitä tähän perheeseen.

Edelleenkin kun käydään juhlimassa joskus tulee riita vain siitä että häpeän tämän käytöstä, vaikka lupaisi käyttäytyä kunnolla lopulta poket heittää hänet pihalle kun ärisee ja murisee kaikille unensekaisena, kähmii ja kourii jokaista hameväen edustajaa ja taas saan hävetä silmät päästäni kun tämä 60kg nainen saa lähes kirjaimellisesti kantaa yli 100kg miehen taksiin ja kotiin. Ei sitä pysty itse rentoutumaan kun joutuu lapsenvahdiksi isolle miehelle.


dr phil - 23.06.2009 - 13:25

miksi teitte lapsen tällaiseen ympäristöön?


mie - 23.06.2009 - 16:04

dr phil: Niin, sanopa tosiaan se! Kuinka paljon lapsia jäisikin tekemättä, jos jokainen osaisi nähdä edes vuoden päähän, eli lapsen syntymän jälkeiseen aikaan. Ja vielä enemmän jäisi tekemättä, jos selvänäköisyys ulottuisi vaikka 18 vuotta eteenpäin.

Mutta osaisiko dr phil kertoa, miksi ne suhteet muuttuvat?


Ruustinnasta viis - 07.07.2009 - 23:05

Kuulostaa osin tutulta. En enää useinkaan lähde mieheni kanssa yhdessä ulos jos aikoo ottaa. Tai eipä tuo muuten mihinkään lähdekään... Pinna palaa välittömästä kun näen että korkkaa, ei sillä että vielä olisin häntä katkolle tms. laittamas, ei ole ongelma niin pitkällä. Mutta kun en halua että mieheni on humalassa lastemme nähden! Ei osaa "rentoutua" kuin ottamalla kännin ja useimmiten se tarkoittaa juuri tuota "kaikki viina on juotava heti ja minun suuhuni ne kaikki menee"-asennetta. Sitten pitää vahtia ettei kaatuile tai sammu ulos... Baarissa olen välittömästi virittäytynyt odottamaan tappelua tai ainakin korvat punaisina häpeämään kun aukoo kavereilleen tosi inhottavasti päätään. Ja eipä noita kavereita taida enää monta olla jäljelläkään tämän pään aukomisen seurauksena! Miksi, oi miksi, ei ihminen osaa ottaa silleen sopivasti...???!!!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|