Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

yksinäinen jussi

akka - 19.06.2009 - 14:21

olempa niin allapäin näin jussina, lapsen kanssa kotosalla, ja ukko korjaamassa pyörää muualla. Niimpä! Todellako pyörän korjaus tärkeämpää, kuin oman perheen kanssa yhdessäolo juhannuksena.
Paska jussi!
ps. en minä usko sitä pyörän korjaus juttua, vaan eiköhän siellä prosentti holi haihdu sen kroppaan, kun minä en sitä hyväksy.
Mälsää!
Oispa joku, jonka kanssa viettäs aikaa


VASTAUKSET:


toinen akka - 19.06.2009 - 15:35

Mistäs päin olet?


hmmmm..... - 19.06.2009 - 16:45

Ei tästä Jussista kannata niin paniikkia ottaa.Ihmiset on vain keksineet,etä kaikkien pitäis olla kauheesti menossa äja heilumasa joka paikassa.Voihan niitä päiviä viettää ukon kanssa mulloinkin.


hmmmm..... - 19.06.2009 - 16:47

Ei tästä Jussista kannata niin paniikkia ottaa.Ihmiset on vain keksineet,etä kaikkien pitäis olla kauheesti menossa äja heilumasa joka paikassa.Voihan niitä päiviä viettää ukon kanssa mulloinkin.


En - 20.06.2009 - 09:33

ymmärrä, miten niiin moni nainen mököttää kotona, kun äijä juoksee juhannuksen kännissä missä lie Ja ei varmaan petä... Aika moni saa varmaan tuliaisiksi taudin jos toisenkin ja ehkä jopa 9 kk:n kuluttua vieraan naisen vauvan kanssa oven taa...

Tehkää nyt ihmeessä miehelle ruoka valmiiksi, kännääminen on rankkaa puuhaa! (ja tämä nyt ei olut mitenkään ap:lle osoitettu, vaan noin yleensä) Sinisilmäisiä ootte jotkut


Niinpä.... - 20.06.2009 - 16:51

Joo en minäkään päästäis ukkoani juhannuksena enkä muulloinkaan yksin juhlimaan.Kyllä se parisuhde on sitoutumista ja jos ei tyylistä tykkää on parasta ukon vaihtaa maisemia ja juoksennella niin kauan ett on valmis rauhoittumaan.Mutta monet muijat antaa liikaa vapauksia ja yleensä siitä ei ole muuta seurannut kuin harmia.


hm.. - 20.06.2009 - 20:47

sillä sitomisellako te onnellisia parisuhteita hoidatte???? Voi teidän mies raukkoja
Hoitakaa itsenne tarpeeksi positiivisiksi, suloisiksi, naisellisiksi ja olkaa vahvoja. Eipä miehen tarvii vieraaseen kapsahtaa kun kotona tai matkassa on mukava ja itseensätyytyväinen emäntä!!
EI ne miehet petä tosta noin vaan...pojat kylläkin
Jos kotona on Hot mama odotamassa niin ei se vieras liha kuule kiinnosta. Jos liikaa sidot itseesi niin varmalla pettää ihan tahallaan.


Maikki - 20.06.2009 - 22:06

Se on niin helppoa ihmetellä ja pyöritellä silmiä jos itsellä on mies jota ei kiinnosta mennä. Kukaanhan meistä kun ei ole täydellinen..


turha - 20.06.2009 - 22:57

jussia haukkua kun on tollasen miehen riesaks ottanu.


Voi..voi... - 21.06.2009 - 07:07

Ei ole liikaa sidottu jos vaatii parisuhteelta sitoutumista.Rajat ne on kaikissa asioissa ja joka ei niihin sopeudu menköön itseensä.

Ja aina ei auta se HOT MAMAKAAN kotona,kun ,mies esimerkiksi omistaa levottoman luonteen niin aina ois menossa.Ja ei se monestikaan riipu millainen nainen siellä kotona on.mies kun ei le kypsä suhteeseen vaan penikka tauti vaivaa,niin ei siinä auta kuinka hehkeä on muija.Ja se penikkatauti voi vaivata kypsässä iässäkin olevia miehiä.

Jotkut muijat ajattelee aina,että jos ukko ei pysy kotona niin se on aina naisen vika.Mitä minä olen pannut merkille suurin vika on ollut yleensä miehet itse.


Aivan - 21.06.2009 - 09:43

Kun jotkut miehet HALUAVAT ihan ilman mitään sitomista olla kotona sen hehkeän naisensa ja lastensa kanssa! Kotona itseensä tyytyväinen ja mukava emäntä.. hah, niin parkumassa kun mies TAAS menee jossakin, eikä halua olla kotona... Kuulostaa ihanalta PARIsuhteelta! Mutta jos siihen tyytyy, niin ei parempaa saakkaan.

Kyllä meilläkin joustoa löytyy, mutta kumpikaan ei KOSKAAN vaan lähde, aina on oltava menolle toisen hyväksyntä.


Rita - 21.06.2009 - 13:35

Sitoutuminen ei ole oikeassa tilanteessa kun asia on oikein ymmärretty mitään pakkopullaa vaan molemminpuolinen ymmärrys pelaa ja ymmärretään,että nyt ollaan eri tilanteessa kuin sinkkuna....vai pitääkö rautalangasta vääntää.Ja silloin menot suunnitellaan toista kunioittaen,eikä yksin öykkäröiden.Ja ois suotavaa,että parilla olsi yhteisiä intressejä,niin se varmasti auttais viihtymään enemmän yhdessä.


Riipin ...raapin... - 21.06.2009 - 13:42

Nimimerkille "hm".Tuntuu aika itsevarmalta,mutta voi se päivä tulla,että sinunkin ukkos löytää vielä kuumemman maman.Nykymaailma,kiun on viettelyksiä täynnä ja kauniita naisia....

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|