Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

kylmävahaliuskat

amalia - 17.06.2009 - 18:40

Onko joku hurja kokeillut kylmävahaliuskoilla poistaa kainalokarvoja? Ostin sellaisia mutta en ole uskaltanut kokeilla..!


VASTAUKSET:


HEI - 17.06.2009 - 22:36

epilaattorilla suraan vaan


LIINUKKA - 18.06.2009 - 06:53

Ei missään nimessä epilaattorilla,koska se ottaa juurineen karvan pois ja on liian kova käsittely kainaloille joka on herkkää alutta.Kerran erehdyin tietämättömyyttäni sillä tekemään ja voi kauhistus sitä monen viikon tuskaa ja kutinaa ja kirvelyä.


Mutta lady shave joka on tarkoitettu bikinirajoille,on hellempi versio,koska se ei ota juurineen karvaa pois,vois olla hyvä ratkaisu.Tuosta kylmävahasta en tiedä.mutta voi olla aika kova kainaloille,koska siinä joutuu repäisemään sen vahan aika rajusti irti.

Toinen hyvä juttu kainaloille on,että ostat kainaloille tarkoitettua vaahtoa.Levität sit kainaloille ja sitten semmoisella samantapaisella,kuin miehet ajaa partansa(terä jossa on varsi)kevyesti sheivaat kainalot.Näitä myydään naisille ihan omissa pakkauksissa kaikissa marketeissa.Uskoisin,että paras ja hellävaraisin ja voi tehdä suihkussakin ollessa.


Laita käsittelyn jälkeen vauva talkkia,niin iho pysyy kuivana ja miellyttävän tuntuisena.Jos iho alkaa ärtyä eräs sairaanhoitaja käski laittaan sinkkivoidetta,auttaa kuulemma kutinaan.


gf - 18.06.2009 - 08:21

ostin, mutta en voi käyttää ku pitäs eka kasvattaa karvoja ainakin sentin mittasex eka et tarttuu liuskoihin yök..


minsku - 18.06.2009 - 13:18

Mä oon kylmävahaliuskoilla nykässy kainalokarvat irti ja sattuhan se jonkin verran mutta niin siistiä jälkeä, että varmasti käytän uudestaankin.


Marbella - 21.06.2009 - 18:42

Mä oon kans joskus ennen häitä ottanu kylmävahaliuskoilla. Kyllähän se kirpas, mutta tein saman kyllä myöhemmin uudestaankin. Mulla tosin ei mitään mahotonta pöheikköä kyllä ookkaan.


samalla.. - 22.06.2009 - 22:18

..ketjulla kysäisen vinkkiä, että millä te siistitte bikinirajat? Saati jos pehkoa siistii vielä enempi.
Ite olen käyttäny ihan vain höylää (suihkussa saippuan kera) ja tuloksena on, että jo saman päivän iltana alkaa kutina joka voimistuu karvan kasvun myötä kivuksi ja koko alue tulee pintä, punasta näppyä täyteen. Ja on muuten kipee!!! Että siinä syy lähes luomutilaiseen pehkooni jos joku vaikkapa uimahallissa ihmettelee...
Antakaa nyt apuja että pääsee tästä pehkosta eroon.


eiku - 23.06.2009 - 13:52

VEET

sopii kaikkialle keholle

ei pistävää kutiavaa sänkeä

ei näppyjä

pehmeä uusi karva

älä päästä pinppiin limakalvoille tai sattuu

ihanan pehmeä tulos

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|