Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Seksistä..

Summeri - 16.06.2009 - 11:21

Pakko hieman purkautua... Koen todella ahdistavana, kun mieheni painostaa koko ajan seksiin. Meillä on pieni lapsi ja toinen tulossa, joten mulla ei niin hirveästi olisi energiaa seksiin, ei vain jaksa. Illalla haluaa vain sänkyyn nukkumaan rauhassa. Sitten meiltä on jäänyt hellyys pois oikeastaan kokonaan ja aina kun sitten pyydän hellyyttä niin mies olettaa, että sitten siitä seuraa seksiä, todella ahdistavaa...Ja aina kun hän minua lähestyy, hän menee suoraan alas....Koen myös ahdistavana sen, kun toinen tulee räpeltämään, kun yritän nukkua ja kun sanon siitä niin hän suuttuu. Koko ajan saa kuulla, että ei meillä ole seksielämää ja oot ihan nunna ja jne jne...Se mitä haluaisin ois se, että saisi hellyyttä ja läheisyyttä ilman että aina siitä seuraisi jotain ja sitten toinen suuttuu.... Onko muilla tällaista? Kiitos kun sain purkautua.


VASTAUKSET:


ne miehet - 16.06.2009 - 11:35

ei ymmärrä naisia,ei ne oikeen ymmärrä että nainen haluaa joskus vain hellyyttä,tajuavat sen vasta monen monen yhdessä olo vuoden jälkeen.. mutta ei kannata periksi silti antaa,kenenkään ei pidä suostua tyytymään vain johonkin johon voipi puhe auttaa..yritä selittää miehelles tilanteesi ja jospa se sitä myöten oppisi. Mutta myöntää täytyyy ettei meidän perheessäkään kyllä mitään hellyyksiä jaella juurikaan,mies sanoo aina että en minä ole sellainen lepertelijä... mutta en luovu toivosta että oppisi..


Ralle - 16.06.2009 - 14:28

Summeri, kirjotit mun elämästä.. Hanki oma elämäs!!
Mulla oli halut ihan täysin kadoksissa, kun odotin kakkosta... Tai oikeestaan mun halut oli kadoksissa siitä kun aloin odottaa esikoista, siihen asti kun synnytin kakkosen. Vasta sen jälkeen halut palasivat!
Mäkin oisin halunnut hellyyttä, mut mies aina automaattisesti kuvitteli kaiken johtavan seksiin, ja yleensä suuttui, kun ei saanutkaan.
En mä vieläkään sitä hellyyttä saa ilman, etteikö se johtaisi seksiin... Mut nyt kun omatkin halut on palannu, ni ei haittaa niin paljoa!
Yks, minkä ymmärsin vasta jälkeenpäin: Mitä enemmän mieheni painosti seksiin, sen vähemmän teki mieli. Kannattaa puhua miehellesi asiasta. Puhua ja puhua...


Summeri - 16.06.2009 - 16:44

Kiitos teille Kiva kuulla, että muillakin ollut samoja juttuja. Sama oli esikon odotusaikana, ei napannut ei tippaakaan ja toi on aivan totta, että mitä enemmän painostaa, sitä vähemmän tekee mieli...
Mukavaa kesää


liila - 16.06.2009 - 22:06

meillä on toisinpäin
minä kinuan melkein joka ilta,mutta onneksi saankin melkein aina
mutta ymmärrä kyllä ap:tä,varsinkin kun raskaana oot,onnea raskaudesta


juu - 21.06.2009 - 23:07

täällä kanssa toistapperin. itse ollaan aina "ruinaamassa" Mutta,raskaus on raskaus,hormonit tekevät osansa ja eipä silloa paljoa paneta Ehkäpä tuo tuosta sitten taas ajallaan

Onnea raskaudesta!


SS - 25.06.2009 - 21:18

Ap on pihtari

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|