Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Kesäkuut 2010

nainen85 - 11.10.2009 - 11:58

1.6 HieVi(1.)
2.6 inkku
3.6
4.6 yöperho
5.6 Hertta88 (1.)
6.6
7.6
8.6 Zande
9.6 Jansu
10.6 haave(2.)
11.6 MaLa (2.), Mixuli,Lare(1.), Inga79(2.)
12.6
13.6 Johanna(2.), Mims (1.)
14.6 Nla
15.6
16.6 nainen85(1.)


Nostellaanhan..
Hertta puhuit tossa alemmassa siitä keskenmenoriskistä..Mä olen ihan vauhkona siitä. Kaksi vuotta on niin pitkä aika ja nyt kun vihdoin..Kävin kattomassa, että mulla tällä hetkellä 78% mahdollisuus, että alkio selviää.
Mäkin olen miettinyt sitä sikainfluenssarokotusta ja päätin olla ottamatta. Vaikka sitä oisikin testattu tiineillä eläimillä, eivät ne ole samoja kuin raskaanaolevat naiset ja raskaanaolevilla naisilla sitä ei ole testattu. Joten, me oltais koekaniineita. Ja vaikka rokotteessa olisikin vain kuolleita viruksen osia, niin emmehän me tiedä, kuinka se vaikuttaa kehittyimäisillään olevaan ihmisen alkuun. Joten, ei kiitos. Suosittelen muitakin ihan oikeasti etsimään aiheesta monipuolisesti tietoa.


VASTAUKSET:


inkku - 11.10.2009 - 13:56

Mua kans pelottaa toi keskenmeno, mä en oikein tiedä miten mä kestäisin sen. Mulla oli heinäkuussa kemiallinen raskaus ja mä tein raskaustestin kaks päivää ennen ku vuoto alko. Mä ehdin siis olla kaksi päivää siinä uskossa että oon raskaana ja ku vuoto alko mä vaan itkin ja itkin, otin sen tosi raskaasti. Niin entä sitten nyt, ku oon jo näin "pitkällä"...


HieVi - 11.10.2009 - 13:58

Moikka kaikille!

Tuo keskenmeno väijyy minunkin aatoksissa. Etenkin kun yksi jo ollut. Ensimmäisessä raskaudessa sitä ei uskonut että omalle kohdalle voi sellainen sattua. Nyt toisella kerralla se on epätodennäköisempää, mutta nyt taas "tietää" että näinkin voi käydä.. Mutta näille kun ei itse voi mitään, niin pakko vaan yrittää nauttia raskaudesta.

Myös tuo sikainfluenssarokote mietityttää. Ollaan miehen kanssa asiasta puhuttu ja ollaan molemmat melko vahvasti sillä kannalla, että jätetään väliin. Sitä on niin vähän tutkittu ja myöskin se elohopea arveluttaa. Mutta jokainen tekee omat ratkaisunsa.

Tässä on yksi ihan mielenkiintoinen linkki rokotteesta:

http://www.rokotusinfo.fi/rokotteet/sikainfluenssa_html


Lare - 11.10.2009 - 14:47

muakin pelottaa keskenmeno riski hirveesti, kun on kerran jo kokenut. Tiistaina raskaus on yhtä pitkällä, kun viimeks meni kesken.. oli vaan vuotoja jo viikko ennen km, mutta nyt ei ole onneks ollut mitää vuotoja toivotaan parasta meille kaikille <3


.... - 11.10.2009 - 15:40

nainen85, mistä kävit katsomassa mikä mahdollisuus on alkion selvitä?


nainen85 - 11.10.2009 - 16:23

täältä: http://www.tekay.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=66


Hertta88 - 12.10.2009 - 10:54

Hui.. Mä en halua käydä katsomassa mitään selviämisprosentteja. Pelkään kyllä ihan hirveesti. En oikein kestä lukea mitään juttuja muiden keskenmenoista.

Mäkin oon päättänyt etten tota rokotetta ota! Käytän ahkerasti käsidesiä ja pyrin pitämään vastustuskykyni hyvänä syömällä terveellisesti ja monipuolisesti ja käyttämällä sitä raskausajan monivitamiinivalmistetta. Jos sen taudin saa niin ei siitä kuitenkaan välttämättä edes tapahdu mitään sikiölle. Sen rokotteen haittavaikutuksista ei vielä voida tietää mitään ja se on tuotu hätäsesti markkinoille. Ja voi olla että tässä rokotusasiassa ei yhteiskunnallisesti ajatella niinkään paljoa yksilön hyvinvointia vaan rokotetta työnnettäisiin mielellään kaikille jottei pöpö leviäisi..

Mites te ootte jakselleet? Mä oon ollu ihan törkeen väsyny. Tää väsymys on kyllä kaikkein inhottavin oire. Ei jaksa iltaisin oikein mitään tehdä. Lisäksi aamupäivällä on aina kuvotusta, mutta ei oo onneksi tarvinnut oksentaa. Kiva vaan yrittää pitää hyvää huolta hammasgyhieniasta kun aamulla lähes laatta lentää kun yrittää pestä hampaita.. Rinnat on myös tosi arat.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|