Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Sektiosta?

markka - 07.10.2009 - 19:27

Onko kellään kokemusta useammasta sektiosta ja onko toipuminen ollut hitaampaa toisesta sektiosta kuin ekasta? Ja jos on ollut vaikeampaa niin miten?

Jos jollain on kertoo niin kiitollisena otan tiedot vastaan, koska itelläni saattaa olla toinen sektio edessä.


VASTAUKSET:


Enni - 07.10.2009 - 20:25

hei lokakuulainen itse myös lukisin mielelläni kokemuksia.. mulle kätilö sanoi että jälkisupistelut on kipeitä toisen jne kohdalla syntyi vauva sitten normaalisti tai sectiolla.


Moiks - 07.10.2009 - 22:19

3 sektioo...ja kaiki erilaiai! ESIM EKAKERTA OLIN KAUHEEN KIPEÄ, en meinannut päästä sängystä ylös itse akana päivänä, enkä tokana, enkä...vikko meni huterasti
toka tosi helppo oloinen, ja palauduin nopeesti, kolmannella sain jälkiseurauksena munuaisaltaan tulehduksen hui!


hehheh - 08.10.2009 - 00:29

Ja se munuaisaltaan tulehdus johtui sektiosta.... Älä naurata, se tulee kun sulla on pöpö virtsassa etkä saa lääkitystä ja se bakteeri pääsee munuaisaltaaseen ennen pitkää. Sainpahan naurut Thihihihiii. Ja itse asiaan, mulla muutama sektio ja viimeisestä toipuminen nopeinta. On kipulääkkeet ym kehittyneet valtavasti vuosien varrella joten nopeasti sektiosta kuntoutuu.Ellei ole hätäsektiota ja joudutaan menemään vatsapeitteen läpi nopeasti, silloin tulee enemmän ommeltavaa ja kipujakin enemmän.


markka - 08.10.2009 - 08:52

On mullakin tosiaan yks sektio takana ja siitä toipuminen oli omasta mielestäni hyvinkin helppoo. Nyt ajattelin että jos joudun taas siihen niin onko usein ollut että seuraavasta vaikeempi toipua, mutta ilmeisesti ei välttämättä.
Ainakin sen puolesta uskallan siihen sitten ryhtyä, mikäli mulla on liian ahdas lantio. Toivottavasti tänää tulis tiedot ct-kuvauksesta jossa olin eilen.
Ei auta muuta kun odottaa ja valmistautua, oli tulos sit mikä tahansa.
Tietenkin mielummin alateitse synntyttäisin, mutta en ala vaarantaan kumminkaan itteeni tai vauvaa jos sanotaan että sektio on vähänkin parempi vaihtoehto.
Ensimmäinen sektio siis oli tarjontavirheen vuoksi ja nyt katotaan varuilta että onko se johtunut siitä vai myöskin ahtaasta lantiosta.


Enni - 08.10.2009 - 10:31

mulla ensimmäinen oli hätäsektio ja siitä toipuminen oli todella nopeaa. en ollut koko aikana kipeä! toki tabletteja söin reilu viikon ajan mutta lopetin ne todella nopeasti.


Karo - 08.10.2009 - 13:59

Tulin kurkkimaan toiselta palstalta
Mulle tehty kaks sektiota. Ensimmäisen kohdalla selvitettiin, että suvussamme kulkeva ahdas lantio on minullakin, joten tehtiin suunniteltu sektio.
Toipuminen aika hidasta ja olin pitkään kipeä.

Toisen kohdalla taas selviteteltiin ja ennutettiin, että vauva on tosi pieni, joten saattaisi ehkä mahtua tulemaan normaalisti. Menin synnyttämään normaalisti ,mutten päässyt sillä keinolla loppuun asti, kun päädyttiin kirrelliseen sektioon vauvan sydänäänien laskun takia.
En siis saanut kokea normaalia synnytystä mutta pääasia, että vauva syntyi terveenä

Toisesta sektiosta toipuminen kesti tosi vähän aikaa, en tarvinnut montaa päivää särkylääkettä ja toivuin muutenkin nopsaan. Onnea loppumetreille!


Puff - 08.10.2009 - 14:24

Mulla oli eka kiireellinen sektio, sain jonkun tuhelluksen ja viikon makasin tokkurassa osastolla. Tokasta oisin halunnu jo kolmantena päivänä kotiin mut laskivat vasta neljäntenä.
Tokasta oli tosiaan noi jälkisupistukset jotain ihan hirveitä, ekasta en niitä muista, niiku en just muutakaan..

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|