Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

rv 18

Elmi - 05.10.2009 - 07:03

tänään siis jo 18+0...neuvola iltapäivällä...Aikas rauhallisesti menee, en oo uusia panikoinnin aiheita keksinyt...KIpuja on, siis vihloo kun yskin, aivastan, jonain päivänä tulee pelkästä kävelystä, muita oireita ei oo, joten luulen et kuuluu asiaa..liikkeitä en oo tuntenut, vaikka iltaisin "olen hiljaisen hetken "pitänyt...Hankinnatkin aloitin viikonloppuna, sain ystävältä kaukalon..Nyt sitte kädet syyhyää kaupoille, mutta täytyy viel malttaa....Iloista viikkoa kaikille!MItens muitten Maalisten oireet?


VASTAUKSET:


sumu - 05.10.2009 - 11:56

Täällä on just kans neuvolasta tultu. Oli ihana kuulla pienen sydänäänet ku on ollu sellai fiilis ettei raskaana enää oliskaan.
Mulla myös ollu tota vihlontaa aivastaessa ja välillä viiltää ihan järkyttävän kovaa ku aivastaa! Mut eiköhän se kuulu asiaan.
Rakenneultraa olis vielä aikaa kuukaus. Sen jälkee aattelin alkaa pikku hiljaa hankintoja tekee.
Esikoisen jäljiltä on melkein kaikki tallella mut jos vaikka ostas neutraalin värisiä vaatteita, aikalailla kaikki vaatteet mitä löytyy on vaaleenpunasta.


Sisu - 05.10.2009 - 16:59

Me ollaan muutaman kanssa tuolla uudessa parkissa jutusteltu,tulkaa tekin sinne mun mielest se on jotenki kivampi ja siel voi myös rekisteröityä jos haluaa,toistaiseksi voi kirjoittaa kyl ihan vaan nikillä kanssa,mut eipähän kukaan väitä olevansa sä tai ilkeile henk.koht. ku ylläpito on luvannu pitää idiootit kurissa
siinä osoite:
http://p1.foorumi.info/parkki/viewforum.php?f=7

ja tässä kivoja hymiöitä mitkä ainaki siel toimii en oo kokeillu tänne:
http://cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich

mut juu. Ihan ok on olot ja sillai. Liikkeet kadoksissa mut kaipa ne palaa(jaiks :/ )no,palaa ne. tyyppi vaan siirtyny johonki. mul on täs nyt kauheen pitkä väli ku ei tosiaan tapahdu mitääääään.kaikkeen on joku kuukausi melkein aikaa.plääh.kertoilkaa te ku teille tapahtuu jotai


Marsuli - 05.10.2009 - 18:26

Helou kohtalotoverit

Ihan ok täällä kaikki, nyt 18+6..hurjaa kun puoliväli alkaa häämöttämään!

Nyt huomaan liikkeitä, etenkin iltasin kun oikein pysähtyy kuulostelemaan. On se vaan ihanaa! Muuten oireina äkilliset äksy/hysteriakohtaukset ja turhan hyvä ruokahalu. Ja välillä vihlasee. Rautakuuri toivon mukaan piristää oloa pikkuhiljaa.

Voikaa hyvin!


telpe - 05.10.2009 - 20:38

Elmi: Voi kun sulla on jo pitkällä tuo raskaus. Kahden viikon päästä olet jo puolessa välissä. Kiva että juhannusihme voi hyvin, kohta ne liikkeetkin jo tuntuu


Elmi - 06.10.2009 - 10:50

Kiitos telpe, hurjaa vauhtia aika menee..juhannusvaavi voi hyvin...samoin äippä

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|