Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Alkuraskauden ultra

varpu - 29.09.2009 - 17:25

Hei kaikille!
Tein positiivisen raskaustestin eilen, ja olen laskujeni mukaan viikoilla 4+6 - 5+6. Minulla on hyvin epäsäännöllinen kierto, joten sen takia raskausviikot voivat heittää.

Haluaisin käydä alkuraskauden ultrassa varmistaakseni raskauden ja viikot ja kysyisinkin että onko kukaan käynyt YTHS:llä ultrassa? Tehdäänkö siellä edes ultria?

Minulla on ollut myös kaksi varhaista keskenmenoa, ja koko ajan on pelko perseessä, että tääkin menee kesken, ja olo on muutenkin epätodellinen, että ihan senkin takia haluaisin ultraan.

Asun Oulussa, ja olen ymmärtänyt että täällä ei tarjota kuin yksi ultra raskauden aikana, ja sekin vasta myöhäisemmillä viikoilla, onko tämä oikea tieto?

Tiedän kyllä että joka tapauksessa joudun odottamaan jonnekin viikoille 7-8 ennen kuin kannattaa ultraan mennä, mutta olisi se ihan kiva jo varata


VASTAUKSET:


Marsuli - 29.09.2009 - 19:26

Moro!

Onnittelut raskaudesta
En oo käynyt Oulussa YTHS:llä, mut sen verran tiiän et Oulussa tosiaan kaupunki tarjoaa vaan yhden ultran. Taitaa olla kaikille tuo np-ultra, mulla se oli rv12. Muuten siis käytävä yksityisellä Mulle suositteli tuttava Meri-Oulun yksityistä neuvolaa, on kuulemma mukava paikka ja täti siellä On lisäksi halvempi kuin lääkäriasemat.Oon ite varannu sinne ajan rakenneultraan. Nyt mulla rv18+0.

Toivottavasti raskaus sujuu sulla tällä kertaa hyvin! Onnea matkaan roppakaupalla


kerttu - 29.09.2009 - 20:08

onnea plussasta joo kannattaa käyä siellä meri-oulun neuvolassa.. maksaa vaan 45 euroa ultra viikoille 19 asti. sen jälkeen oisko ollu 50 e. ja tosi mukava se nainen


KaNitaco+bobo - 29.09.2009 - 20:38

Onnittelut plussasta!


M - 29.09.2009 - 23:33

Hei!

Minäkin asun Oulussa, ja siis pitää paikkansa tuo, että täällä tarjotaan vain np-ultra. Vuoden alustahan se sitten muuttuu, että kaikissa kunnissa pitää tarjota kaksi ultraa.

Tuota Marsulin kommenttia mietin, että kun itse soitin Meri-Oulun neuvolaan, minulle paikan omistaja sanoi, ettei tee varsinaisia rakenneultria ja kehotti menemään muualle.. kummallista?! En tiedä onko sitten muuttunut. Mutta siis kehuja olen paikasta kuullut, hyvä ja halpa

Rakenneultrassa kävin Mehiläisessä, maksoi 120e kelakorvauksen jälkeen ja ihan hyvä mieli jäi paikasta. Kaverilla taas erilainen kokemus, lääkäri oli häneltä kysymättä tehnyt vielä sisätutkimuksen (siis aivan turhaan, syytä siihen ei ollut), jonka seurauksena lasku olikin sitten 180e. Eli kannattaa olla varuillaan, etteivät turhaa tutki ja sitten laskuta hirveitä summia..

Muita paikkojahan sitten on ainakin Gyneko ja Terveystalo, jossa on 4D-ultra.

Niin, ja onnittelut plussasta!


varpu - 30.09.2009 - 07:25

Kiitos kaikille onnitteluista! Pitänee varmaan soittaa tuonne Meri-Oulun neuvolaan.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|